laba diena,dukrytė eidama deda pėdutes į vidų, mes buvome užsiregistravę pas gyd. J.Gintautiene, nes esu girdėjusi labai gerus atsiliepimus apie ją. Laukėme mėnesį, deja nuvažiavę sužinojome, kad gydytoja bus tik po pietų (mes ne kauniečiai). Apžiūrėjo gyd.V.Gerulis, galiu pasakyt tikrai labai nemaloniai, galbūt buvo nepatenkintas, kad tenka kito gydytojo pacientus priiminėti. Išvada vaikas sveikas, išaugs. Tai dabar man neramu kažkaip, galbūt gyd.Gintautienė būtų rekomendavus ortopedinius batukus, ar šiaip kokį patarimą davusi, na nepasisekė, žodžiu.
QUOTE(Natalėja @ 2009 03 18, 10:59)
Rekomeduokit gerą ortopedą. Mums siūlė Borisevičių, o dabar čia paskaičiau, kad jis nebedirba. Tai pasimečiau. Mano mergaitei 7 metų labai skauda kojas, gydytoja išrašė siuntimą, tai dabar nebežinau pas ką registruotis. nežinau kur geriau ar į Klinikas , ar į Ortopedinį Savanorių pr.
Kažkada buvom Ortopediniam Svanorių pr. tai papuolėm pas kažkokį senį, nu jau kaip jis mums nepatiko, koks žiauriai pasikėlęs buvo. Su vyru išėjom abudu pritrenkti ir su jausmu, kad mes esame visiški debilai. Buvom nusteikę daktarui sumkėt, bet kai jis su mumis nuo pirmo žodžio pradėjo kalbėt, kaip su padugnėm, tai ir nieko nedavėm. dėje jo pavardės iš tų nervų nebepriosimenu. Tai labai nenorėčiau pas tokį vėl papult.
Kažkada buvom Ortopediniam Svanorių pr. tai papuolėm pas kažkokį senį, nu jau kaip jis mums nepatiko, koks žiauriai pasikėlęs buvo. Su vyru išėjom abudu pritrenkti ir su jausmu, kad mes esame visiški debilai. Buvom nusteikę daktarui sumkėt, bet kai jis su mumis nuo pirmo žodžio pradėjo kalbėt, kaip su padugnėm, tai ir nieko nedavėm. dėje jo pavardės iš tų nervų nebepriosimenu. Tai labai nenorėčiau pas tokį vėl papult.
Man drauge rekomendavo M. Gruzauska, labai patiko, jaunas, bet malonus gydytojas, apziurejo, paaiskino (beje,Gyd. Boriseviaciaus mokinys) Kita karta taip pat pas ji buvom uzsiregistrave, bet gyd. velavo, tai issiunte mus pas L.Navickiene, man bent jau nemaloni gyd. Nepatenkinta, lyg diziausia paslauga darytu apziurinedama vaika buvo
Dar teko su mazium buti pas M. Masteika,taip pat visai nebloga ispudi paliko.
QUOTE(Betė @ 2009 03 20, 17:35)
laba diena,dukrytė eidama deda pėdutes į vidų, mes buvome užsiregistravę pas gyd. J.Gintautiene, nes esu girdėjusi labai gerus atsiliepimus apie ją. Laukėme mėnesį, deja nuvažiavę sužinojome, kad gydytoja bus tik po pietų (mes ne kauniečiai). Apžiūrėjo gyd.V.Gerulis, galiu pasakyt tikrai labai nemaloniai, galbūt buvo nepatenkintas, kad tenka kito gydytojo pacientus priiminėti. Išvada vaikas sveikas, išaugs. Tai dabar man neramu kažkaip, galbūt gyd.Gintautienė būtų rekomendavus ortopedinius batukus, ar šiaip kokį patarimą davusi, na nepasisekė, žodžiu.
Pas mus lygiai tokia pati situacija buvo, nuėjom i klinikas pas Borisevičių, jis pasakė išaugs, paskui nuėjau į Ortopedinį pas gyd. Navickienę, ji pažiūrėjus paklausė kodėl taip ilgai nieko nedarėm, išrašė batukus, mankštas, masažus ir taip dabar kas pusmetį einam pasitikrinti užsisakom batus, darom masažus ir mankštas.
Namie dar darom voneles, reikia kojytes palaikyti apie 10 min. vandenyje su jūros druska, ir taip daryti kas pusmetį po 10 kartų, nes stiprėja raiščiai.
Pabandyčiau dar kartą nueiti pas kitą gydytoją, manau, kad tikrai ortopediniai batukai reikalingi.
Teko susipažinti su ortopedinės technikos darbuotojais Savanorių pr... na, tokio pasyvumo ir atmestinumo... žiauru...
Gal todėl galiu pasidžiaugti, kad susipažinau su gyd. A. Astromsku (Ortho Baltic, prie Hyper Maximos Savanoriu pr.), man reikėjo rekomendacijų dėl freiko pagalvėlės. Tai jis skyrė tikrai daug dėmesio, paaiškino, kas ir kada išauga į ką atkreipti dėmesį perkant ir keičiant pagalvėlę. Žodžiu, jaučiasi žmogaus atsidavimas ir meilė darbui. Rekomendavau ir draugei pas jį nueiti, taip pat labai džiaugiasi.
Gal todėl galiu pasidžiaugti, kad susipažinau su gyd. A. Astromsku (Ortho Baltic, prie Hyper Maximos Savanoriu pr.), man reikėjo rekomendacijų dėl freiko pagalvėlės. Tai jis skyrė tikrai daug dėmesio, paaiškino, kas ir kada išauga į ką atkreipti dėmesį perkant ir keičiant pagalvėlę. Žodžiu, jaučiasi žmogaus atsidavimas ir meilė darbui. Rekomendavau ir draugei pas jį nueiti, taip pat labai džiaugiasi.
QUOTE(badabum @ 2009 04 07, 11:54)
Teko susipažinti su ortopedinės technikos darbuotojais Savanorių pr... na, tokio pasyvumo ir atmestinumo... žiauru...
O tai cia ir ortopedijos centras??
Beje cia su siuntimais priima???o batukus ar gamina jie?
Aciu uz atsakyma
QUOTE(tormika @ 2009 04 08, 20:12)
O tai cia ir ortopedijos centras??
Aciu uz atsakyma
Aciu uz atsakyma
Čia yra AB "Ortopedijos technika", Savanorių pr. 284. Batukus jie gamina. Be siuntimo pas gydytoją priima, kaip ir visur , bet tada reikia mokėti, kažkur apie ~ 55 Lt. Dėl batukų gamybos galima būtų eiti tartis tiesiai pas technikus, bet jau kainos kažkur apie 325 Lt kainuos basutės (tokia pilna kaina) Taip, kad geriau pasiimti siuntimą pas gydytoją ir tada batukus padarys už 17 lt. Tik labai ilgai reikia laukti, pas gydytoja laukėm nepilną mėnesį eilės, paskui po 2 men, liepė ateiti primatavimui, o paskui per gerą menesį tik padarys.
O šiaip Kaune man atrodo yra dar 2 ortopediniai, kur galima užsisakyti batus ("Pirmas žingsnis", o kitas kažkur prie klinikų).
QUOTE(sssaule @ 2005 12 12, 19:37)
Parekomenduokit gerą ortopedą Kaune, net nežinau kur būtų geriau eiti į Klinikas ar į Ortopedinį. Mergaitė suka vieną pėdutę labai vidų, pediatrė sako palaukite kai prades vaikščioti gal išsitaisys. Laukti nesinori nes gal ir nepasitaisys.
Na as cia gal ne i tema, bet ir turim beda, musu mazylei reikia kosmetinės kojų pėdų opreacijos, labai prasau, gal kuri su tuo jau esate susidure. Mes einame pas gydytoja Gerulį, tai va butu idomu sužinoti kiek tokia operacija kainuoja ir panasiai. Labai laukiu žinių
Man geriausia ortopede Veronika Juodiene
Labai patyrus ir zino ka daryti
Ji dirba vaiku traumatologiniam , ir ortopediniam Vytauto prospekte
Labai patyrus ir zino ka daryti
Ji dirba vaiku traumatologiniam , ir ortopediniam Vytauto prospekte
sveikos,gal galite parasyti kur dirba Navickiene ir registraturos nr.
Lankomės "Pirmam Žingsnyje" pas gyd. Noreiką. Labai patinka, ir tokių eilių, kaip čia pasiskaitai, nėra.
Laba,
Naviskiene dirba Ortopedijos technika Kaune,savanoriu prospekte.
Labai faina gydytoja,mes pas ja lankomes.
Naviskiene dirba Ortopedijos technika Kaune,savanoriu prospekte.
Labai faina gydytoja,mes pas ja lankomes.
Mes buvom Ortopediniam,kur ant Savanoriu ir Partizanu kampo.Papuolem greitai su siuntimu,po keliu dienu nuo prisiregistravimo telefonu,pas gydytoja Mindauga Masteika.Nu labai superinis daktariukas Svarbiausia,kad be balto chalato buvo,nes mano mazgius labai bijo ir pradeda verkt nezmoniskai ir neimanoma tada buna ka nors apziuret tai siuo atveju viskas praejo sklandziai Mums reikejo tik supinatoriu,tai bus uz dyka ir per savaite.