QUOTE(Allur @ 2009 09 10, 15:55)
Man pasisakimas apie sunestini baliu labai juokingas, nera pinigeliu ok, nueinu susirasai, grizti namo ir su tevelais pietus pasidarai.
Kiekvienas savo svente isivaizduoja kitaip, ir nereikia pripirsineti savo nuomones, kad daryk butent taip.
Papildyta:
Esu ir baznycia dabar lanksti siuo klausimu, pries menesi kunigas buvo atvaziaves musu namu pasventinti ir pavakarieniauti, zino, kad gyvenm kartu ir 80% gyvena kartu siuo metu. Ispazinties buvau, pasisakiau isrisima gavau siuo klausimu
Baznyciai atleidziai sita nuodeme, pries 15 metu gal nebuciau gavus isrisimo, o dabar duoda. Be to pas ta pati kuniga ir uzsakus daremes
O kodel pati pernai nesituoket, kaip neturejot pinigu? tai jums irgi tik baliaus reikia?
Tai as tau ta ir bandau pasakyti, kad norejau "normaliu" lietuvisku vestuviu su balium sodyboje 2 dienas ir t.t, o tam nebuvo pinigu, o dabar supratau, kad tai visiskas apsurdas ir kad prasme yra santuokoje, o ne baliuje ir visos gimines suejime, kad santuoka skirta jums dviems, o ne visai giminei!!!
Ir kad musu taupymas yra beprasmis, nes jau nebenoriu tokiu vestuviu
ir gailiuosi, kad del to vadinamojo baliaus, kad galeciau pakviest visa gimine viska teko atideti metams
O taip smagu butu vadintis jau zmona ir planuoti bendra ateiti kartu,dziaugtis gyvenimu, planuoti vaikucius, o ne "susidejus" pirkti butus, statyti namus, taupyti pinigus ir galvoti ar jau cia si menesi pasispaudei ir atsideti uzteks tos sumos, kad susitaupytum iki kitu metu