Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairių paslaugų kainos

QUOTE(Allur @ 2009 09 10, 12:53)
Metai nemazas laiko tarpas galima susitaupyti, ka nors parduoti ar net paskola pasiimti, nu bet sunestinis balius tai turbut baisesniu vestuviu nebuna.  doh.gif

nu man baisesnis variantas paskolą vestuvėms paimti blink.gif
bet čia kiekvienas pagal savo sugedimo lygį sprendžia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Allur @ 2009 09 10, 13:53)
na pas mus gimineje taip nepriimti, visi dare mazesnes ar didesnes vestuves. O sunestini baliukas man visiskai paciai nepriimtinas, as ruosiuosi teketi viena karta ir tikrai nenoreciau, kad mano vestuves gamtoje su sumustiniais ir treningais butu.
Butent del to kad giminaiciai geri tai ir norisi juos visus pasikviesti, o ne is ju ismaldos paprasyti  blink.gif
Metai nemazas laiko tarpas galima susitaupyti, ka nors parduoti ar net paskola pasiimti, nu bet sunestinis balius tai turbut baisesniu vestuviu nebuna.  doh.gif

Nepyk, bet skamba kaip išpaikintos paauglės noras, pasiimsiu paskolą arba išpardavinėsiu savo turtą bet kelsiu dideles vestuves ir susikviesiu daug žmonių kad visi matytų kaip gražiai atrodau biggrin.gif

gal taip ir nėra, bet toks įspūdis susidarė paskaičius jūsų postą, bet tikrai nenorėjau jūsų įžeisti... dabar galit užmėtyt pamidorais lotuliukas.gif
Atsakyti
reikia įjungti šiek tiek kūrybiškumo, pas mus lietuviai labai jau į kraštutinumus puola, arba mat aš darysiu tokį balių, kad prieš gimines gėda nebūtų, plius tai vieną kartą gyvenime (duok dieve) arba kai pasiūlai sugalvoti kaip nors kitaip, tai tada kraštutinis variantas, su treningais sumuštinius valgyti
g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomike @ 2009 09 10, 13:43)
Nepyk, bet skamba kaip išpaikintos paauglės noras, pasiimsiu paskolą arba išpardavinėsiu savo turtą bet kelsiu dideles vestuves ir susikviesiu daug žmonių kad visi matytų kaip gražiai atrodau   biggrin.gif

Tai, kad jau senai nebepaugle. Mes 5 metus kartu ir vestuves planuojam kelti tik dabar, nes iki siol nebuvo is ko ju kelti ir nekelem visai, nes sunestinis balius prie ezero nu sorry bet ne vestuves.
Mes net pirma sklypa nusipirkom, nama pradejom statytis, o tik paskui susizadejom. O ne pamatem vienas kita, isimylejom po dvieju menesiu keliam vestuves sunestines. doh.gif
O parduoti galima daug ka, pvz akcijas su dideliu uzdarbiu o ne butinai masina ar buta tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Allur: 10 rugsėjo 2009 - 14:14
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2009 09 10, 14:53)
reikia įjungti šiek tiek kūrybiškumo, pas mus lietuviai labai jau į kraštutinumus puola, arba mat aš darysiu tokį balių, kad prieš gimines gėda nebūtų, plius tai vieną kartą gyvenime (duok dieve) arba kai pasiūlai sugalvoti kaip nors kitaip, tai tada kraštutinis variantas, su treningais sumuštinius valgyti
g.gif

drinks_cheers.gif visiškai pritariu
Papildyta:
QUOTE(Allur @ 2009 09 10, 15:12)
Tai, kad jau senai nebepaugle. Mes 5 metus kartu ir vestuves planuojam kelti tik dabar, nes iki siol nebuvo is ko ju kelti ir nekelem visai, nes sunestinis balius prie ezero nu sorry bet ne vestuves.
O parduoti galima daug ka, pvz akcijas su dideliu uzdarbiu o ne butinai masina ar buta  tongue.gif

Taigi aš ir nesakiau, kad jūs paauglė, tik skau kad kalbat kaip paauglė.
Ir nežadu aiškinti ir kritikuoti, dėl manęs tai nors ir butą galit parduot ir paskolą pasiimt ir banką apiplėšt, tiesiog išsakiau savo nuomonę kad nesuprantų tokių dalykų ir pati niekad taip nesielgčiau.

Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2009 09 10, 13:53)
plius tai vieną kartą gyvenime (duok dieve)

Bet kokiu atveju viena kart gyvenime, nes baznytine santuoka visam gyvenimui, antra karta baznycioje tikrai nebeapsizenysi tongue.gif (o as kaip praktikuojanti katalike, man tai labai aktualu)
Papildyta:
QUOTE(Tomike @ 2009 09 10, 14:16)
tiesiog išsakiau savo nuomonę kad nesuprantų tokių dalykų ir pati niekad taip nesielgčiau.

o as tikrai nesuprantu sunestiniu vestuviu, geriau jokiu nei tokios mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2009 09 10, 13:53)
arba kai pasiūlai sugalvoti kaip nors kitaip, tai tada kraštutinis variantas, su treningais sumuštinius valgyti
g.gif

Nebutinai treningai, bet suknele is Burdos kaip ir labai "prabangios" vestuves iki 2000lt ne maziau juokingai atrodo mirksiukas.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Tomike @ 2009 09 10, 14:16)
tiesiog išsakiau savo nuomonę kad nesuprantų tokių dalykų ir pati niekad taip nesielgčiau.

Tai aisku, yra labai vaikiska uzsidirbti ant savo vestuviu ir is savo pinigu jas issikelti, geriau jau tegul tevai svente organizuoja arba sveciai ant baliuko susimeta thumbup.gif biggrin.gif

P.s. Tomike, mes ta pasia diena vestuves kelsim blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Allur: 10 rugsėjo 2009 - 14:37
QUOTE(Allur @ 2009 09 10, 14:12)
nes sunestinis balius prie ezero nu sorry bet ne vestuves.

paskaitykim, mieli kurmiai šitą sakinį, kažkaip aš visada galvojau, kad vestuvių esmė slypi kažkur anapus, bet va klydau, na nieko smile.gif

QUOTE(Allur @ 2009 09 10, 14:23)

Nebutinai treningai, bet suknele is Burdos kaip ir labai "prabangios" vestuves iki 2000lt ne maziau juokingai atrodo  mirksiukas.gif  4u.gif

aaaa, užuominą supratau, su 2000 šiek tiek suklydau - pripažįstų klaidą, nes vien žiedai tiek surijo, o suknelė, taip, iš burdos, 2009 metų 4 numeris thumbup.gif
Atsakyti
Mes irgi nesituokem pernai metais, nes nturejome pinigu, pirkome buta, isleidom daug ant remonto, dabar taupome ant vestuviu ir supratau, kad tai didziausia nesamone, nes tu pinigu niekada negana, kai turi siek tiek daugiau, tai visko daugiau ir norisi ir tada gaunasi kazkokia nesamone verysad.gif
Ir kazin ar kita vasara istekejus busiu laimingesne, jei vestuves kainuos 10000 lt daugiau, mastau, kad galejom nueit ir susituokti, su seimos nariais graziai pamineti ir butu visa tai kainave kokius 5000 -8000lt 4u.gif
Mes is savo pinigeliu darysim, kaip ir daugelis manau, nes siais laikais tevai vestuves vaikam iskelia gal tik kokiem 10 % taip kad nereikia cia pabrezti, kad jau jei is savo pinigu darysit, tai jau turi but grandiozinis balius ir t.t.
Visi cia beveik is savo pinigu daro, bet man tai atrodo kvaila, susidaro toks ispudis, kad ne santuokos reikia, o baliaus doh.gif ir jai balius neiseis visam 100 zmoniu, tai dar taupysim 10 metu g.gif Esat praktikuojanti katalike, vertinat santuoka baznycioje, o gyvenat kartu susideje blush2.gif ir dar gyvensit, nes taupot pinigus vestuvem, kazkaip susikerta cia tos vertybes ir prioritetai g.gif
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2009 09 10, 14:39)
paskaitykim, mieli kurmiai šitą sakinį, kažkaip aš visada galvojau, kad vestuvių esmė slypi kažkur anapus, bet va klydau, na nieko smile.gif

Man pasisakimas apie sunestini baliu labai juokingas, nera pinigeliu ok, nueinu susirasai, grizti namo ir su tevelais pietus pasidarai.
Kiekvienas savo svente isivaizduoja kitaip, ir nereikia pripirsineti savo nuomones, kad daryk butent taip.
Papildyta:
QUOTE(Meredita @ 2009 09 10, 14:50)
Esat praktikuojanti katalike, vertinat santuoka baznycioje, o gyvenat kartu susideje  blush2.gif  ir dar gyvensit, nes taupot pinigus vestuvem, kazkaip susikerta cia tos vertybes ir prioritetai  g.gif

Esu ir baznycia dabar lanksti siuo klausimu, pries menesi kunigas buvo atvaziaves musu namu pasventinti ir pavakarieniauti, zino, kad gyvenm kartu ir 80% gyvena kartu siuo metu. Ispazinties buvau, pasisakiau isrisima gavau siuo klausimu tongue.gif Baznyciai atleidziai sita nuodeme, pries 15 metu gal nebuciau gavus isrisimo, o dabar duoda. Be to pas ta pati kuniga ir uzsakus daremes mirksiukas.gif

O kodel pati pernai nesituoket, kaip neturejot pinigu? tai jums irgi tik baliaus reikia? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Allur: 10 rugsėjo 2009 - 15:01
nu vieną kartą dar atleis tą nuodėmę, o kitą jau nelabai
išpažinties esmė ir yra, kad žmogus dėl to gailisi ir pažada pasitaisyti cool.gif
ale bet ne apie tai mes čia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liūdnasis pelėnas: 10 rugsėjo 2009 - 15:00
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2009 09 10, 14:59)
nu vieną kartą dar atleis tą nuodėmę, o kitą jau nelabai
išpažinties esmė ir yra, kad žmogus dėl to gailisi ir pažada pasitaisyti  cool.gif
ale bet ne apie tai mes čia  biggrin.gif

O koks yra pasitaisymas siuo atveju? Mes kalbejomes asmeniskai su kunigu apie tai, kaip baznycia ziuri i visa tai, ar nebus jokiu bedu. As rami del to mirksiukas.gif

Siaip apie nuodemes, misias privaloma lankyti kiekviena sekmadieni, bet ir tvirciausias katalikas negali i kiekvienas misias nueiti, per ispazinti pasisako, nors vis ta nuodeme kartoja, ir nepatikesi, bet isrisima visada gauna biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Allur: 10 rugsėjo 2009 - 15:04
sveikos merginos, zmonos ir dar ne 4u.gif paskaiciau kiek cia kas iselido tai doh.gif as tai svajoju apie 5-6 tukst. isleist.. bet kazin ar tai imanoma siais laikais? na vienas pavyzdys mane ikvepia.. neseniai susituoke pazistama..viskas kainavo iki 5 stukiu doh.gif o vestuves buvo grazios.. na vien kai suzinojau, kad uz ziedu daryma sumokejo 50 lt doh.gif (auksa savo dave).. zodziu manau reikia talento tam..
Atsakyti