Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairių paslaugų kainos

QUOTE(Allur @ 2009 09 07, 01:18)
Mergaites, kaip Jus su tiek mazai sveciu visos prasisukat.?
Paskaiciau ir silpna pasidare, planavau, kad vestuves 30 000 kazkur kainuos, bet pas mus sveciu planuojama apie 110, tai jauciu kokio 50 000lt maziausiai reiks  doh.gif

na mano ginine labai maza, MB giminaiciu siek tiek daugiau, bet irgi, kvieteme tuos, su kuriais dar rysys palaikomas, draugu ratas susiformaves taip pat ne itin gausus, taip ir susidare 37 zmoniu pulkelis smile.gif
Atsakyti
Mano gimine didele labai, nuo kudikystes per mano gimtadienius maziausiai 30 zmoniu budavo, o dabar broliai, pusseseres, pusbroliai suauge ir savo seimas turi, tai minimumas 80 zmoniu is mano puses, is maniskio 23 kazkur. ir dar maziuku vaikiuku nuo 1metuku iki 5 metuku apie 11 turetu buti doh.gif Nera net kaip sumazinti toki didziuli zmoniu skaiciu... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Allur @ 2009 09 07, 14:47)
Mano gimine didele labai, nuo kudikystes per mano gimtadienius maziausiai 30 zmoniu budavo, o dabar broliai, pusseseres, pusbroliai suauge ir savo seimas turi, tai minimumas 80 zmoniu is mano puses, is maniskio 23 kazkur. ir dar maziuku vaikiuku nuo 1metuku iki 5 metuku apie 11 turetu buti  doh.gif  Nera net kaip sumazinti toki didziuli zmoniu skaiciu... verysad.gif

na tai vadinasi nera kitos iseities. jums patiems tik reikia nuspresti ar norite daryti tokia didele svente, nes siais laikais daug poru tiesiog susiorganizuoja vakariene sau ir artimiausiems seimos nariams (tevams, broliams, seserims) ir i kokia kelione islekia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2009 09 07, 13:50)
na tai vadinasi nera kitos iseities. jums patiems tik reikia nuspresti ar norite daryti tokia didele svente, nes siais laikais daug poru tiesiog susiorganizuoja vakariene sau ir artimiausiems seimos nariams (tevams, broliams, seserims) ir i kokia kelione islekia  smile.gif

Sventes norim, keliones irgi, bet turbut neiseis visko gauti is karto, tai po vestuviu is sveciu padovanotu pinigeliu tada kelione pirksimes, nes dabar reikes per metus laiko spaustis, kad tik ant vestuviu susitaupytumem.
Atsakyti
mes ir kvietem tik tuos kuriuos norejom matyti.nekvietem tu zmogeliuku,kuriuos mate viena ar du kartus gyvenime. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Allur @ 2009 09 07, 14:56)
Sventes norim, keliones irgi, bet turbut neiseis visko gauti is karto, tai po vestuviu is sveciu padovanotu pinigeliu tada kelione pirksimes, nes dabar reikes per metus laiko spaustis, kad tik ant vestuviu susitaupytumem.

cia zinoma ne mano reikalas, bet ar su visais tais giminaiciais nuosirdziai stipriai ir daznai bendraujate? mano gimine irgi nemaza, bet as nebemndrauju tai ir nekvieciau ... zinoma, kitas reikalas kai vestuves finansuoja tevai ir giminaicius jie nori matyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*didi* @ 2009 09 07, 14:17)
mes ir kvietem tik tuos kuriuos norejom matyti.nekvietem tu zmogeliuku,kuriuos mate viena ar du kartus gyvenime. blush2.gif

Tai tame ir blogiausia, cia tie zmones su kuriais bendraujam pastoviai, visi gimtadieni kartu svesti, seimos sventes ir t.t.

QUOTE(rozine_svajone @ 2009 09 07, 14:50)
cia zinoma ne mano reikalas, bet ar su visais tais giminaiciais nuosirdziai stipriai ir daznai bendraujate? mano gimine irgi nemaza, bet as nebemndrauju tai ir nekvieciau ... zinoma, kitas reikalas kai vestuves finansuoja tevai ir giminaicius jie nori matyti  4u.gif

Tai kad cia tie su kuriais bendraujam:
Tevai,
Broliai su seimomis, krikstotevai su seimomis, tetos dedes pirmos eiles (manos ir tecio seserys ir broliai) ir pusbroliai ir pusseseres su seimomis, as kadangi jauniausia, tai visi susituoke ir seimas sukure jau, o as i ju visu vestuvese i pamerges ejau (viso 8 kartu pamergese buvau ir dar viena karta pries savo vestuves spesiu nueiti)
Jokiu pasaliniu giminaiciu, antros ar trecios eiles, kuriu nemacius esu.
Atsakyti
QUOTE(Allur @ 2009 09 07, 17:04)
Tai tame ir blogiausia, cia tie zmones su kuriais bendraujam pastoviai, visi gimtadieni kartu svesti, seimos sventes ir t.t.
Tevai,
Broliai su seimomis, krikstotevai su seimomis, tetos dedes pirmos eiles (manos ir tecio seserys ir broliai) ir pusbroliai ir pusseseres su seimomis, as kadangi jauniausia, tai visi susituoke ir seimas sukure jau, o as i ju visu vestuvese i pamerges ejau (viso 8 kartu pamergese buvau ir dar viena karta pries savo vestuves spesiu nueiti)

vaje vaje doh.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rozine_svajone @ 2009 09 07, 18:37)
vaje vaje  doh.gif  thumbup.gif

pas mus suskaiciavus butu apie 50 zmoniu doh.gif bet jau man cia daug, dar neaisku ar visi eitu mirksiukas.gif o pinigeliu paskaiciavom jau baisiai pritaupant butu apie 18000lt doh.gif bet man jau ir tos sumos gaila blush2.gif ax.gif nes krize ir labai jau sunkiai tie pinigeliai tauposi blush2.gif o metus taupyti ir per1 ar 2 dienas isleisti g.gif kazkaip net pasimetus esu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Allur @ 2009 09 07, 16:04)
Tevai,

nu kad tiek jau duag puikių ir gerų giminaičių, tai darykite tiesiog suneštinį jaukų balių ir viskas
jeigu jei tikrai geri giminaičiai, o ne kokie rykliai - tada supras, kad jums sunku tiekai snukelių didelį balių iškelti g.gif
Atsakyti
mes sventeme Kaune, Sadausku sodyboje. Su viskuo, viskuo isleidome 21 000 Lt, 30 sveciu, 2 dienu storos lietuviskos vestuves biggrin.gif
brangiausia sodyba ir maistas - 6500 Lt
foto ir video - 3600 Lt
muzikantai - 2000 Lt
svajoniu suknele - 1000 Lt
svajoniu ziedai - 1300 Lt
Alkoholis - 1000 Lt
jaunikiui apranga - 400 Lt
Gelytes ir papuosimai - 580 Lt
Auto nuoma - 650 Lt
Saldus stalas - 350 Lt
na, o visa kita - kitos smulkmenos, is kuriu taip sakant visada susidaro wink.gif

jeigu domintu, kokia nors info, ka is kur ir uz kiek, visada prasom i AZ smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2009 09 08, 16:55)
nu kad tiek jau duag puikių ir gerų giminaičių, tai darykite tiesiog suneštinį jaukų balių ir viskas
jeigu jei tikrai geri giminaičiai, o ne kokie rykliai - tada supras, kad jums sunku tiekai snukelių didelį balių iškelti  g.gif

na pas mus gimineje taip nepriimti, visi dare mazesnes ar didesnes vestuves. O sunestini baliukas man visiskai paciai nepriimtinas, as ruosiuosi teketi viena karta ir tikrai nenoreciau, kad mano vestuves gamtoje su sumustiniais ir treningais butu.
Butent del to kad giminaiciai geri tai ir norisi juos visus pasikviesti, o ne is ju ismaldos paprasyti blink.gif
Metai nemazas laiko tarpas galima susitaupyti, ka nors parduoti ar net paskola pasiimti, nu bet sunestinis balius tai turbut baisesniu vestuviu nebuna. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Allur: 10 rugsėjo 2009 - 13:16