Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairių paslaugų kainos

QUOTE(drugqueen @ 2011 06 09, 11:45)
o kam jus daugiausiai skiriat biudzeto? sventes vietai ir maistui? ar fotografam, muzikantam..?

fotografui - 800 lt
filmuotojui - 800 lt
muzikantui - 1800 lt

salei gaunasi apie 5000 tūks. (60 svečiai)
alkoholis - 1500 lt
salduminai - 800 lt
vaisiai - 300 lt

drinks_cheers.gif manau atsakymas daugmaž aiškus
Atsakyti
Is pradziu tai as issigandau kai pradejau kainas ziurinetis, bet kuo toliau ieskau tuo labiau randu gera kaina ir gera kokybe thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos na parasysiu ir as uz ka ir kiek mokejom ir mokesim.... ax.gif

Fotografe- iki 500 LT (tokia kaina nes bus daroma tik fotosesija baznycioj ir gamtoj)
Muzikantai- 1500 LT
Baras- 4000 LT (jau su saldziu ir alaus stalu dviem dienom)(zmoniu bus apie 50)
Tortas-150 LT
Vestuvine suknele-900 LT
Kostiumas+batai+marskiniai-500 LT
Alkoholis-1300LT
makiazas+sukuosena+manikiuras-manau isiteksiu i 200 LT
Puokstes- iki 300 LT
ziedai-1300LT
masinos-nieko nekainuos susimokesim tik uz kura
masinos papuosimas-60 LT
fejerverkai 30 suviu-40 LT(pirkom per akcija smile.gif )
vaisiai-iki 300 LT

Atsakyti
QUOTE(drugqueen @ 2011 06 09, 10:45)
o kam jus daugiausiai skiriat biudzeto? sventes vietai ir maistui? ar fotografam, muzikantam..?

mum daugiausiai gavosi:
Sodyba 2500
Fotografai 2000
bei daug kitų smulkmenų... kai iš planuojamo 6000lt biudžeto šoktelėjo iki 11000 ...
Kai MB skaičius pasakau, tai prunkščia, kad geriau jau mašiną būtų nusipirkęs ... blush2.gif
Atsakyti
mes kazkaip atidavejom i saskaita 11tukst ir vsio, nei litu daugiau. Sutaupysim is to- geresne kelione meducio pakopinet iseis wink.gif

Atsakyti
Mane optimistiskai nuteike jusu zinutes, nes dabar dar tik ties biudzeto sudarymu esu... kai pradejau rasyti, tai tik liudniau ir liudniau darosi... bet jus pradziuginot smile.gif kai kurios mergaites tikrai labai sauniai prasisuko smile.gif manau, kad darysiu pesimistiska ir optimistiska biudzeta, o tada jau nagrinesiu, kam daugiau norisi ir galima isleisti, o kam biskiuka sutaupyti, o gal net apsieiti... smile.gif
Atsakyti
Pigiausia sodybos nuoma rudens/žiemos/pavasario sezonu - galima daug nuderėti nuo sodybos nuomos.

Vestuvės vasarą - tuokimės penktadienį - šią dieną taip pat dauguma sodybų taiko ženklias nuolaidas nuomai.

---

Šią vasarą buvo vestuvės - 50 žm. su nakvyne - penktadeinį. maistas vakarui + pusryčiai. Automobiliais važiavo savo, puošė viską patys, suknelę pirko iš bankrutuojančio salono. Pasiteiravau kiek išleido, o gi 10 t. lt. vestuvės buvo gražios ir linksmos.
Atsakyti
man baisu pradet skaiciuot... maistas apie 150 zmogui , suknele apie 2000 lt, filmuotojo neimsism imsi fotografa, cia irgi gudriai prasusikau, nemazai laiko praleidau besizvalgydama- issirinkau pradedancia fotografe, su ja deriuosi siuo metu del kainos + noriu love story fotosesijos pries uzsakant vestuvem , kad galeciau buti rami, kad viskas bus ok... fotografe man kainuos apie 1000 litu, tikiuosi nusideret i savo nauda smile.gif

Siulyciau praleisti besizavlydamai dar daugiau laiko , tada nebus taip baisu kai reiks skaiciuoti mirksiukas.gif
Pradedanciojo fotografo brangiau kaip uz 500 man nepavyko rasti schmoll.gif , maniske uz 350 fotkino . Maistas ,su kuriuo as susiduriau , brangiausias 110 ( su pusryciais + alaus stalas) zmogui , as issirinkau uz 80 lt.( su pusryciais + alaus stalas,) sodybos nuoma dviem dienom su pirtimi ir kubilu 750. Kirpeja 80 ( net nesakiau,kad cia vestuvems,baliui ir viskas, tiksliai paaiskinau ko ir kaip noriu mirksiukas.gif ) ,manikiuras 30 (irgi nesakiau,kad cia vestuvems, manau,kad nemazai sutaupiau lotuliukas.gif )
Papildyta:
QUOTE(mafijozė @ 2011 06 17, 15:49)
... kai iš planuojamo 6000lt biudžeto šoktelėjo iki 11000 ...
Kai MB skaičius pasakau, tai prunkščia, kad geriau jau mašiną būtų nusipirkęs ...  blush2.gif

Tai jau tikrai,kad.... doh.gif ( mes planavom 6000 , bet isleidom 4900 mirksiukas.gif )
Papildyta:
QUOTE(drugqueen @ 2011 06 09, 10:45)

Ziedams ax.gif Kaip planavom,taip ir padarem thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(drugqueen @ 2011 06 08, 23:10)
Jetau, merginos..kai pasiziuri, kainos ne is mazuju.. mes su 20cia zmoniu bandom kaip nors itipt i 10tukst. norisi pataupyt medaus menesiukui... smile.gif

Mes su 25 zmonemis 5000 litu nesiekem mirksiukas.gif
Atsakyti
Oho, merginos, kai paskaitau, kaip jus kai kurios pigiai prasisukot blink.gif saunuoles 4u.gif
As va dabar viska viska pabandziau sudeti, su visom smulkmenom jau, tai man isejo beveik 23.000Lt, cia tiek isleidom 58 zmonems, 2ieju dienu vestuvems. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambra* @ 2012 08 29, 16:19)
Oho, merginos, kai paskaitau, kaip jus kai kurios pigiai prasisukot blink.gif  saunuoles 4u.gif
As va dabar viska viska pabandziau sudeti, [COLOR=red]su visom [COLOR=red]smulkmenom jau, tai man isejo beveik 23.000Lt, cia tiek isleidom 58 zmonems, 2ieju dienu vestuvems. g.gif

Tai smulkmenoms labai daug iseina , jos nebrangios ,tai gaunasi optine apgaule, tipo :" oi,kaip pigu bigsmile.gif , paimsiu dar kelis " Nori sutaupyti,pirmiausiai atsisakyk smulkmenu mirksiukas.gif ir dar yra galybe budu kaip sutaupyti .
Atsakyti
QUOTE(Ambra* @ 2012 08 29, 16:19)
Oho, merginos, kai paskaitau, kaip jus kai kurios pigiai prasisukot blink.gif  saunuoles 4u.gif
As va dabar viska viska pabandziau sudeti, su visom smulkmenom jau, tai man isejo beveik 23.000Lt, cia tiek isleidom 58 zmonems, 2ieju dienu vestuvems. g.gif

Pagal mane tai labai normali suma mirksiukas.gif Mes išleidom apie 14000 lt 2 dienų vestuvėm su 28 žmonėmis. Iš pradžių atrodė kosminė suma, geriau tą ar aną nusipirkt, bet dabar nesigailiu nė vieno cento blush2.gif Kai kur pataupėm, bet pavyzdžiui, suknelei ar žiedam neskaičiavom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zemuogiu_pievele @ 2012 08 29, 20:52)
Pagal mane tai labai normali suma mirksiukas.gif Mes išleidom apie 14000 lt 2 dienų vestuvėm su 28 žmonėmis. Iš pradžių atrodė kosminė suma, geriau tą ar aną nusipirkt, bet dabar nesigailiu nė vieno cento blush2.gif Kai kur pataupėm, bet pavyzdžiui, suknelei ar žiedam neskaičiavom  ax.gif

Nu pagal mane irgi normali ta suma, bet kai paskaiciau, kad uz 5 tukst. pasidaro vestuves, tai g.gif Musu vestuves irgi jau praejo, cia viska suskaiciavau jau po sventes smile.gif as irgi nesigailiu ne vieno isleisto pinigelio, nes svente buvo tokia, kokios norejau, ir man ji buvo tobula 4u.gif
Atsakyti