man baisu pradet skaiciuot... maistas apie 150 zmogui , suknele apie 2000 lt, filmuotojo neimsism imsi fotografa, cia irgi gudriai prasusikau, nemazai laiko praleidau besizvalgydama- issirinkau pradedancia fotografe, su ja deriuosi siuo metu del kainos + noriu love story fotosesijos pries uzsakant vestuvem , kad galeciau buti rami, kad viskas bus ok... fotografe man kainuos apie 1000 litu, tikiuosi nusideret i savo nauda
Siulyciau praleisti besizavlydamai dar daugiau laiko , tada nebus taip baisu kai reiks skaiciuoti
Pradedanciojo fotografo brangiau kaip uz 500 man nepavyko rasti
, maniske uz 350 fotkino . Maistas ,su kuriuo as susiduriau , brangiausias 110 ( su pusryciais + alaus stalas) zmogui , as issirinkau uz 80 lt.( su pusryciais + alaus stalas,) sodybos nuoma dviem dienom su pirtimi ir kubilu 750. Kirpeja 80 ( net nesakiau,kad cia vestuvems,baliui ir viskas, tiksliai paaiskinau ko ir kaip noriu
) ,manikiuras 30 (irgi nesakiau,kad cia vestuvems, manau,kad nemazai sutaupiau
)
Papildyta:
QUOTE(mafijozė @ 2011 06 17, 15:49)
... kai iš planuojamo 6000lt biudžeto šoktelėjo iki 11000 ...
Kai MB skaičius pasakau, tai prunkščia, kad geriau jau mašiną būtų nusipirkęs ...
Tai jau tikrai,kad....
( mes planavom 6000 , bet isleidom 4900
)
Papildyta:
QUOTE(drugqueen @ 2011 06 09, 10:45)
o kam jus daugiausiai skiriat biudzeto? sventes vietai ir maistui? ar fotografam, muzikantam..?
Ziedams
Kaip planavom,taip ir padarem
Papildyta:
QUOTE(drugqueen @ 2011 06 08, 23:10)
Jetau, merginos..kai pasiziuri, kainos ne is mazuju.. mes su 20cia zmoniu bandom kaip nors itipt i 10tukst. norisi pataupyt medaus menesiukui...
Mes su 25 zmonemis 5000 litu nesiekem