Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairių paslaugų kainos

Niekada nebūčiau pagalvojusi, kad tokios kosminės kainos ir kad taip brangiai kainuoja iškelti vestuves... doh.gif
Rašau, kokias kainas žinau šiai dienai:
1. Sodyba su maistu (kurios dar akyse neregėjau - brangusis išrinko) - 180Lt žmoguj. Sąraše yra 39 svečiai, tai viso - 7020 Lt.;
2. Suknelė - nuoma (su nuometu) 2000 Lt.;
3. Žiedai - apie 1600Lt.;
4. Muzikantas - 1000Lt.;
5. Šukuosena - 100-150Lt.;
6. Makiažas - 70 Lt.;
Kol kas tiek... unsure.gif
Atsakyti

Sodyba (Su maistu,saldziuoju stalu, nakvyne, pusryciais, pirtimi) - 135lt/zmogui (iseina apie 4000 lt)
Alkoholis - apie 1000lt.
Vedejas (senas geras pazistamas) - 300 - 400lt
Dj (velgi pazistamas) - apie 300 lt
Suknele - iki 600lt
bateliai - 110lt
jaunikio kostiumas - iki 500 lt
jaunikio avalyne - iki 150lt
sukuosena - apie 50lt (pas pazistama)
puokste - manau apie 50lt (pazistami)
Makiaza darysiuos pati.
Kvietimai manau iseis kazkur 50lt
Automobiliu nesinuomuosim, nusprendem tuos pinigelius atideti pasiplaukiojimui laivu, taigi mazdaug 400 lt.

Apskritai, jei planuotis neturint daug draugu ivairiose srityse, bet norint susiorganizuot kazka padoresnio, tai kaina turetu gautis mazdaug dvigubai - trigubai didesne nei kas pas mus.
Ir siaip, pastebejau, vos pasakai zodi "vestuves" kaina pakyla pora kartu. Cia ypatingai taikoma makiazui, sukuosenoms, puokstems.

Atsakyti
na savo vestuves darem pagal save, tai ko patys norejom, o ne ka siule ar del pasipuikavimo pries ka nors 4u.gif
Veiksmo vieta: 2009-08-08 Kelme. taciau kainos Siauliu, kadangi viskuo buvo rupinamasi Siauliuose doh.gif
Samata mazdaug tokia:
Jaunosios suknele-1000lt
jaunosios bateliai ir papuosalai-210lt
jaunikio kostiumas ir batai-1300lt
sukuosena-60lt.(bandomoji-40lt)
makiazas-50lt
manikiuras-35lt
ziedai-1300lt
geles-220lt
fotografas-800lt(su asmenine nuotrauku svetaine internete lotuliukas.gif ir mini nuotrauku albumu)
transportas(retro automobilis)-500lt thumbup.gif
ceremonija(baznycioje, metrikacijoje)-150lt
pokylio vietos nuoma-1400lt(su nakvyne ir pirtimi)
maistas-2200lt dviems dienoms mirksiukas.gif
alkoholis ir gaivieji gerimai-700lt
jaunuju tortas(trys aukstai)-220lt
vaisiai, saldumynai-200lt
muzikantai-1300lt
stalo korteles ir kvietimai-130lt
mazytes atminimo dovanos tevams, pirsliams ir poroms-140lt biggrin.gif
antros dienos apranga-220lt
vandens zibintai-115lt thumbup.gif
+ visokios kitos smulkmeneles smile.gif))
manau vestuves buvo puikios, siltos ir mielos smile.gif likau labai patenkinta viskas vyko kaip ir norejau. biggrin.gif
islydint svecius, visiems iteikiau vienodus maiselius su vestuviu pyragu lotuliukas.gif
Atsakyti
blink.gif Na merginos kaip jums negaila tokiu pinigeliu vestuvems
As neplanuoju isleisti daugiau nei 6000Lt
Atsakyti
QUOTE(Tigrine007 @ 2010 05 06, 21:30)
blink.gif  Na merginos kaip jums negaila tokiu pinigeliu vestuvems
As neplanuoju isleisti daugiau nei 6000Lt

kiekvieniem savo- mums norisi atsiminti ta diena kaip nuostabiausia, o ir jei kvieciami sveciai, juk ne is gatves belekokie, o artimi zmones, tai jais irgi atitinkamai reikia pasirupinti ax.gif jei daroma svente, tai daroma, jei ne, tai nedaroma niekas, mano tokia nuomone vestuviu atzvilgiu

gal galite nupasakoti kaip atrodys Jusu svente uz 6000? gal tiesiog pigiai mokate prasisukti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Windi @ 2010 05 06, 23:02)
kiekvieniem savo- mums norisi atsiminti ta diena kaip nuostabiausia, o ir jei kvieciami sveciai, juk ne is gatves belekokie, o artimi zmones, tai jais irgi atitinkamai reikia pasirupinti  ax.gif  jei daroma svente, tai daroma, jei ne, tai nedaroma niekas, mano tokia nuomone vestuviu atzvilgiu

gal galite nupasakoti kaip atrodys Jusu svente uz 6000? gal tiesiog pigiai mokate prasisukti  smile.gif

del visko reikia deretis mirksiukas.gif
suknele nusipirkau uz 440Lt nusiderejau beveik 200lt
su muzikantais suderejom uz700Lt
sodyba issinuomojau uz600Lt(nakvyne pirtis)
maistas 1500Lt
draugu tarpe turim fotografa ir rezisieriu tai simboliskai paims 400Lt lotuliukas.gif
kirpeja mano sese tai nereiks papildomai moketi smile.gif
+dar visokios smulkmenos
Jei pigiai prasisuksi tai nereiskia kad prasciau mirksiukas.gif
ir tariantis del ko nors nereikia iskarto sakyti kas per svente bus mirksiukas.gif nes isgirdus kad bus vestuves kaina isauga trigubai
Na gal ir dar priklauso kokiam mieste vyksta svente drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Windi @ 2010 05 06, 23:02)
kiekvieniem savo- mums norisi atsiminti ta diena kaip nuostabiausia, o ir jei kvieciami sveciai, juk ne is gatves belekokie, o artimi zmones, tai jais irgi atitinkamai reikia pasirupinti  ax.gif  jei daroma svente, tai daroma, jei ne, tai nedaroma niekas, mano tokia nuomone vestuviu atzvilgiu

gal galite nupasakoti kaip atrodys Jusu svente uz 6000? gal tiesiog pigiai mokate prasisukti  smile.gif

pas mus ir nedaugiau kaip 6000 LT (tikiuosi, kad dar mažiau užteks):
Žiedai - 200 LT (gaminamės iš savo aukso, ne klasikiniai, kiek žinau, Panevėžy galima ir pigiau tokius pat)+ graviravimas (dar nežianu tiksliai, kiek kainuos)
Ceremonija - 73 LT (CMS, Bažnyčioje nesituoksime, nes MB netikintis)
Furšetas (4 val, 45 žmonės) - 1350 LT
Salės puošimas - 100 LT
Alkoholis (vynas ir šampanas, 30 butelių) - 350 LT
Rūbai (suknelė - 245 LT (nauja, ilga, primenanti graikišką, pirkau kažkurioj "Ozo" parduotuvėj), kostiumas - 470 LT, apatiniai abiems - 150 LT)
Batai abiems - 250 LT
Fotografai pradedantieji, fotografavę 6 vestuves - 200 LT (foto geriausiu atveju žiūrėsim 1x per metus. Dėl to tikrai nesvaigstam)
Grožis (abiems) - 250 LT (makiažas - 40 LT, šukuosena - 60 LT, manikiūras abiems - 50 LT, pedikiūras abiems - 100 LT)
Gėlės - 50 LT
Pirtis (nemokamai), maistas ir gėrimai pirties metu (beje, 70proc. beveik negeriančių) - ~700 LT
Benzinas (auto sava) - 300 LT
Muzika - Winamp
Operatoriai - dėdės
Porų nebus

Beje, vestuvės Utenoje.
Lyg ir viskas...

Tiesiog mes abu nesam milijonieriai, kad galėtume vien suknelės nuomai išleisti 2000 LT ar fotografams 5000 LT. Mums tai tik detalės, svarbiausia - kad turime vienas kitą :)ir tai tikrai nebus pati nuostabiausia diena- man, galvoju, kad nuostabesnė bus, kai išgirsime pirmąjį mūsų vaikelio verksmą, kai MB mane apkabins sunkią akimirką...
O 20 tūkst. geriau investuosime į namo aplinkos tvarkymą, nes mes abu galvojame, kad gyvenimas vestuvėmis nesibaigia smile.gif Tai tik šventė, kada iš sugyventinių tapsime šeima. Džiaugiuosi, kad su SB šiuo klausimu puikiai sutariame smile.gif ir nekilo jokių abejonių dėl vestuvių vizijos, kurią savy jau nešiojamės 2 metus.

Aš jokiu būdu nekišu savo nuomonės, tiesiog kiekviena turime darytis šventę sau smile.gif Buvau kažkada SB užsiminusi, kad gal nori normalaus baliaus, tai jis man atsakė, geriau būk princese kasdien, o ne vieną dieną smile.gif Ir aš su juo pilnai sutinku, kad geriau netaupant gyvenam kasdien, o ne juodas taupymas prieš ir po vestuvių. Ir dar neduok D niekam, po poros metų skyrybos...
Atsakyti
QUOTE(astarte12 @ 2010 05 07, 08:45)
pas mus ir nedaugiau kaip 6000 LT (tikiuosi, kad dar mažiau užteks):
Žiedai - 200 LT (gaminamės iš savo aukso, ne klasikiniai, kiek žinau, Panevėžy galima ir pigiau tokius pat)+ graviravimas (dar nežianu tiksliai, kiek kainuos)
Ceremonija - 73 LT (CMS, Bažnyčioje nesituoksime, nes MB netikintis)
Furšetas (4 val, 45 žmonės) - 1350 LT
Salės puošimas - 100 LT
Alkoholis (vynas ir šampanas, 30 butelių) - 350 LT
Rūbai (suknelė - 245 LT (nauja, ilga, primenanti graikišką, pirkau kažkurioj "Ozo" parduotuvėj), kostiumas - 470 LT, apatiniai abiems - 150 LT)
Batai abiems - 250 LT
Fotografai pradedantieji, fotografavę 6 vestuves - 200 LT (foto geriausiu atveju žiūrėsim 1x per metus. Dėl to tikrai nesvaigstam)
Grožis (abiems) - 250 LT (makiažas - 40 LT, šukuosena - 60 LT, manikiūras abiems - 50 LT, pedikiūras abiems - 100 LT)
Gėlės - 50 LT
Pirtis (nemokamai), maistas ir gėrimai pirties metu (beje, 70proc. beveik negeriančių) - ~700 LT
Benzinas (auto sava) - 300 LT
Muzika - Winamp
Operatoriai - dėdės
Porų nebus

Beje, vestuvės Utenoje.
Lyg ir viskas...

Tiesiog mes abu nesam milijonieriai, kad galėtume vien suknelės nuomai išleisti 2000 LT ar fotografams 5000 LT. Mums tai tik detalės, svarbiausia - kad turime vienas kitą :)ir tai tikrai nebus pati nuostabiausia diena- man, galvoju, kad nuostabesnė bus, kai išgirsime pirmąjį mūsų vaikelio verksmą, kai MB mane apkabins sunkią akimirką...
O 20 tūkst. geriau investuosime į namo aplinkos tvarkymą, nes mes abu galvojame, kad gyvenimas vestuvėmis nesibaigia smile.gif Tai tik šventė, kada iš sugyventinių tapsime šeima. Džiaugiuosi, kad su SB šiuo klausimu puikiai sutariame smile.gif ir nekilo jokių abejonių dėl vestuvių vizijos, kurią savy jau nešiojamės 2 metus.

Aš jokiu būdu nekišu savo nuomonės, tiesiog kiekviena turime darytis šventę sau smile.gif Buvau kažkada SB užsiminusi, kad gal nori normalaus baliaus, tai jis man atsakė, geriau būk princese kasdien, o ne vieną dieną smile.gif Ir aš su juo pilnai sutinku, kad geriau netaupant gyvenam kasdien, o ne juodas taupymas prieš ir po vestuvių. Ir dar neduok D niekam, po poros metų skyrybos...

drinks_cheers.gif visiskai tau pritariu
mum irgi reikia baigti statytis nama +dar geriau kur i povestuvine kelione mausim ir savo maziu pasiimsim kartu thumbup.gif
Atsakyti
Na mūsų vestuvės dar tik įvyks, bet jau žinau kai kurias kainas smile.gif
planuojame išleisti apie 20000 ax.gif

Dalyvaus apie 50 žmonių

Suknelė- apie 1400
Sodyba (beje labai nebloga)- 2000 su nakvyne, pirtim, kubilu
Maistas- apie 3000 ( samdomės pažįstamą šeimininkę, kadangi sodyboje maisto negamina
Transportas- apie 2700 (6 mersai)
Muzikantai- 1600
Filmuotojas- 1200
Fotografai- 600+ kuras (taip pigiai, nes yra pradedantys, bet fotkės tikrai gana gražios)

Kolkas tiek blush2.gif

Atsakyti
kaip matau krizes nera sioje srityje, bet is kur imti 25 000lt juk ne kiekvienas turi
Atsakyti
na musu vestuves ir tiks dar bus planuojam tilpti i 20 000

limuzinas 3000lt (vienintelis ne tik lietuvoje)
sukneles nuoma suderejom 2500lt norejo 4000
kostiumo nuoma 300lt norejo 600
sodyba zmogui 85lt be nakvynes iki keturiu ryto kaune zmoniu bus apie 40 tai 3500lt,kadangi beveik visi kaunieciai nakvynes neprireiks.
sampanui 35 buteliam per nuolaidas isleidom apie 300lt
alchoholiui planuojam isleisti dar apie 1500lt
makiazas 40lt
sukuosena nemanau kad virsys 100lt
ziedus radom uk uz nepilnai 500lt smile.gif o lt uz tokius norejo 3000
nagu priauginimas 100-150lt
sodybos dekoras kadangi viska darausi pati tai medziagom viskam isleisiu apie 300lt
januju taures 24lt puosiu pati
baznycia kazkur apie 500lt stafke tokia ten
batam iki 400lt abiem.
muzikantai apie 1000bus pazystami seimos ne vienam baliuje groje tai nelups daug sake smile.gif
filmuotojas 1200lt
fotografas nekainuos ,parskris profesionalus fotografas dede smile.gif
geles manau ir tilpsim i 300lt + kitos smulkmenos skiriam dar 1000lt jei reiks
tai gaunasi apie 17 tukst smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Gytute_ @ 2010 05 09, 18:00)

sukneles nuoma suderejom 2500lt norejo 4000

kostiumo nuoma 300lt norejo 600

baznycia kazkur apie 500lt stafke tokia ten

kur duoda tokias nuomos nuolaidas jei ne paslaptis? ax.gif
o kur baznytele tokia stafke turi?
Atsakyti