Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairių paslaugų kainos

Musu svente kainavo 22 000 Lt
Brangiausia aisku vakaras sodyboje ir vaises - apie 8000 LT mirksiukas.gif buvo 48 sveciai mirksiukas.gif visa tai buvo 2007 vasara 4u.gif
Atsakyti
na mums sukainavo apie 10 000 lt. zmoniu buvom apie trisdesimt ... graziai ,kukliai wub.gif
Atsakyti
Ištekėjau praeitą šeštadienį. Viskas kainavo 8500. Ot. Šventėm dvi dienas 45 žmonės. Mašinos valdiškos, muzikantas mėgėjas, bet labai šaunus, fotografas profesionalas, kaimo turizmo sodyba, suknelės nuoma su visais priedais man ir kitiems, gėlės, alkoholis...
Atsakyti
QUOTE(Lapelyte @ 2009 07 07, 20:32)
dalyvavau ne vienose vestuvese. tai galiu pasakyt:
kuklios su 30 zmoniu, vienu muzikantu, vakariene  restorane iki 1 val. be nakvynes kainuoja apie 12 tukst.
didesnes su 50 zmoniu, dvi dienos, su samdytais pirsliais, plius muzkantai, ferverkai. 25 tukst.

neteikit taip kategoriskai, mes pavyzdziui 40 zmoniu kuklias vestuves iskelsim uz 10 000, ir tai lb noreciau pigiau
gal jus cia susirinkusios kurios pinigu neskaiciuoja ir vestuvems gali palikti milijonus, bet ne butinai atsventus TOKIAS vestuves buna visada labai geras gyvenimas

QUOTE(jugp @ 2009 11 12, 19:39)
Ištekėjau praeitą šeštadienį. Viskas kainavo 8500. Ot. Šventėm dvi dienas 45 žmonės. Mašinos valdiškos, muzikantas mėgėjas, bet labai šaunus, fotografas profesionalas, kaimo turizmo sodyba, suknelės nuoma su visais priedais man ir kitiems, gėlės, alkoholis...

o geras thumbup.gif papasakokit plana blush2.gif , ne visiems taip iseina, o kainos siandien taip kandziojasi doh.gif o yra ir tokiu kurie nori kukliu bet tokiu isimintinu ir tokiu paciu ispudingu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ign@siux @ 2009 11 13, 10:28)
ne butinai atsventus TOKIAS vestuves buna visada labai geras gyvenimas

O prie ko cia vestuves ir gyvenimas? g.gif Ne nuo vestuviu gyvenimas priklauso... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jugp @ 2009 11 12, 18:39)

Detaliau:
Kadangi lapkritis jau nesezonas, o ir kainos Panevėžio-Pasvalio lygio
Suknelė-600. Sakė vasarą būtų 800. Tiesą sakant rinkausi ne pigiausią, pirmiausia žiūrėjau kad man patiktų.
Kostiumą vyras jau turėjo, išsinuomavo tik liemenę ir kaklaskarę-30
Teku antrą kartą, tai sūnui kostiumą išnuomavau-50 Lt (kainavo 80 Lt. bet kadangi nuomavaus suknelę, tai tame salone visiems kitiems nuolaidos)
Žiedai-700, nuvežėm savo visą aukso laužą, darbas-550+dar truputį trūko aukso-150, žiedai abu beveik 18 gr., ne tokie jau maži
manikiūras-65
makiažas-65
šukuosena-75
gėlės man ir visai svitai-335
batelius pirkau gariūnuose-90 (jei kam reikia parduodu, aišku pigiau smile.gif )
Sodyba prie Pasvalio, nes Panevėžio sodybų kainos truputį kandžiojasi-1050 (gal dėl to pigiai, nes neseniai atsidarė)
Maistas žmogui po 40 Lt vienam vakarui, paprašėm kad paruoštų pusryčius, tai +5 Lt žmogui, iš viso 45Lt žmogui. Pas mus antra diena buvo be papročių.
Alkoholis visas mūsų - apie 1100
tortai saldainiai, vaisiai -apie 350
Fotogravas-1000 Lt(ne sezonas, vasarą sakė imdavo 1500)
Fotografavomės Bistrampolio dvare (lauke ne sezonas)-75Lt (vasarą buvo 150)
dvaro kavinukėje išgėrėm šampano, kavos-200
muzikantas mano kolega mėgėjas (neatrastas talentas) tik 400Lt, bet labai šauniai pagrojo-visiems patiko
mašinas minivenus vyras pasiskolino iš darbo, todėl nieko nekainavo
salės ir automobilų papuošimai apie 200Lt
Kuklios vestuvės, bet man labai mielos ir manau neprastos.
Papildyta:
dar nepaminėjau. Fejerverkus 12 val. turėjom, padovanojo liudininkai
Atsakyti
QUOTE(jugp @ 2009 11 14, 08:50)
Fotografavomės Bistrampolio dvare (lauke ne sezonas)-75Lt (vasarą buvo 150)

sveika, sudomino mane bistrampolio dvaras.. gal teko girdeti ju kainas paciu vestuviu baliui? g.gif
Papildyta:
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 11 13, 09:31)
O prie ko cia vestuves ir gyvenimas? g.gif Ne nuo vestuviu gyvenimas priklauso... rolleyes.gif

puikiai pasakyta drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mintys @ 2009 09 15, 17:24)
Si savaitgali  atsokome savaja svente. Buvo 63 zmones, 2 dienu rusiskos vestuves Vilniuje:) Rezultatas: uz 42000 LT mes padareme nepakartojama, silta, kupina meiles svente, kuri patiko visiems sveciams ir net mus aptarnaujantiems zmonems. Kam idomu pridedu samata:

Samata:
Karvio dvaro nuoma 2 dienom-10 000LT
Maista dare profesionali vireja- 7 000lt
Uzkandziai fotosesiju metu ir prie CMS-200lt
Foto-video-5000lt
Musu apranga (vakare keiciau suknele:)-4000lt
Alkoholis ir gerimai-4500lt
Geles, papuosimai, kedziu uzvalkalai-3000lt
Tortas-600lt
Fejerverkai-1500lt (nors ju tikra kaina apie 7000lt) Bet kai turi draugu...
Antros dienos atrakcionu nuoma is Fiesta.lt-600lt
Muzikantai ir vedejas-2200lt
Auto-savi X5, tad draugam tik uz benza 300lt
Ziedai-baltas auksas +briulikai-3920lt
Pirmajai fotosesijai Kairenuose VU Botanikos sodas) pavesines ir vezimo nuoma + iejimas-375 lt
Kvietimai-300lt

Negaila ne cento, nes tai buvo nereali svente. Begale nuosirdziu draugu mums pritaupe kelis tukstanciu sacvo pazintim ir isgautom nuolaidom:) Patys padarem daug papuosimu, taip sutaupem irgi nemazai. Viskas buvo be galo skoninga, linksma ir be priekaistu ir nereikejo moket tukstanciu jokioms planuotojoms.

Be to, mums vestuves kaip ir nieko nekainavo, nes 26 tukst padovanojo mano tevai ir senele, o kitus 15 sveciai. ASisku, nervu ir bemiegiu naktu neskaiciuajame...

Linkiu kiekvienai porai nuostabiu ispudziu:)

Bukit laimingi kaip ir mes:)

Toks pastebejimas kad viskas prabangoj tik ne programa, nes vedejas ir muzikantai kainavo 2200 Lt (labai idomi ju kokybe) kai uz vieta mokama 10 000 uz fejerverkus 1500 nors jie verti 7000 smile.gif
Atsakyti
Vestuvem ir povestuvinei kelionei kartu skirta ~ 11 tukst.

Paciom vestuvem:
restoranas ~ 1600lt
foto - 400lt
jaunavedziu rubai ~ 1600
ziedai - 1000

Vestuvese dalyvavo 13 zmoniu, truko jos apie 4h (iskaitant ir visas foto).
Kelione i Portugalija ~ 6tukst. (i kelione skridom ta pacia diena iskart po ceremoniju visu)
Atsakyti
smile.gif ale brangi investicija ta santuoka.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Mus su vyru stengemes viska pasidaryt patys, todel vestuves tekainavo apie 10000 smile.gif

Sventem 2 dienas-60 sveciu drinks_cheers.gif
Aprangai skyrem-1500 Lt
Ziedams - 1000 Lt
Masinos buvo musu pazistamu, tekainavo kuras.
Visa papuosima dariau pati (ir masinu, ir sales, ir namu)
Geles: labai norejau is bijunu, todel tekainavo 80 Lt, o pamergem pirko pabroliai.
Muzikantams-1500 Lt
Fotografui - 1000Lt
Visi kiti pinigeliai skirti maistui ir gerimams.
Bet irgi, vestuvems ruosemes pries puse metu, sekem akcijas parduotuvese, todel daug ko nupirkom pigiau mirksiukas.gif
Dar su maistu padejo tevai, kurie laiko gyvuliuku smile.gif

Pagal islesta pinigu suma tokiai sventei, tai tikrai labai dziaugemes smile.gif bet viso to pasekme - nuovargis pries vestuves biggrin.gif nes viska viska darem dviese ax.gif Dviese sukurem sau svente wub.gif
Atsakyti
Mums vestuvės kainavo apie 14 000 Lt. Atšventėm spalio pabaigoje. Buvo 30 žmonių, sodyboje. Pliusas tai, kad visas kainas ne tik galima, bet ir būtina tokiu laiku derėti, pvz.: muzikantas vasarą kainuoja 1600 Lt - mes mokėjom 700 Lt, fotografę radom už 800 Lt (nuotraukos nerealios! smile.gif ) Namažai kainavo mano ir vyro drabužiai, nes aš norėjau ypatingos suknelės, tai kainavo 1800 Lt. Žiedus užsisakėm pas juvelyrą iš savo aukso, mokėjom apie 900 Lt, brangokai, nes mano žiedas su deimantukais 4u.gif Sodyboje ėmė po 160 Lt už žmogų, plius dar alkoholis, alus, vaisiai ir saldumynai. Šiaip atrodo daug smulkmenų, bet iš jų ir susideda nemaža sumos dalis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pugena: 09 sausio 2010 - 01:02