QUOTE(jugp @ 2009 11 12, 18:39)
Ištekėjau praeitą šeštadienį. Viskas kainavo 8500. Ot. Šventėm dvi dienas 45 žmonės. Mašinos valdiškos, muzikantas mėgėjas, bet labai šaunus, fotografas profesionalas, kaimo turizmo sodyba, suknelės nuoma su visais priedais man ir kitiems, gėlės, alkoholis...
Detaliau:
Kadangi lapkritis jau nesezonas, o ir kainos Panevėžio-Pasvalio lygio
Suknelė-600. Sakė vasarą būtų 800. Tiesą sakant rinkausi ne pigiausią, pirmiausia žiūrėjau kad man patiktų.
Kostiumą vyras jau turėjo, išsinuomavo tik liemenę ir kaklaskarę-30
Teku antrą kartą, tai sūnui kostiumą išnuomavau-50 Lt (kainavo 80 Lt. bet kadangi nuomavaus suknelę, tai tame salone visiems kitiems nuolaidos)
Žiedai-700, nuvežėm savo visą aukso laužą, darbas-550+dar truputį trūko aukso-150, žiedai abu beveik 18 gr., ne tokie jau maži
manikiūras-65
makiažas-65
šukuosena-75
gėlės man ir visai svitai-335
batelius pirkau gariūnuose-90 (jei kam reikia parduodu, aišku pigiau
![smile.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/smile.gif)
)
Sodyba prie Pasvalio, nes Panevėžio sodybų kainos truputį kandžiojasi-1050 (gal dėl to pigiai, nes neseniai atsidarė)
Maistas žmogui po 40 Lt vienam vakarui, paprašėm kad paruoštų pusryčius, tai +5 Lt žmogui, iš viso 45Lt žmogui. Pas mus antra diena buvo be papročių.
Alkoholis visas mūsų - apie 1100
tortai saldainiai, vaisiai -apie 350
Fotogravas-1000 Lt(ne sezonas, vasarą sakė imdavo 1500)
Fotografavomės Bistrampolio dvare (lauke ne sezonas)-75Lt (vasarą buvo 150)
dvaro kavinukėje išgėrėm šampano, kavos-200
muzikantas mano kolega mėgėjas (neatrastas talentas) tik 400Lt, bet labai šauniai pagrojo-visiems patiko
mašinas minivenus vyras pasiskolino iš darbo, todėl nieko nekainavo
salės ir automobilų papuošimai apie 200Lt
Kuklios vestuvės, bet man labai mielos ir manau neprastos.
Papildyta:
dar nepaminėjau. Fejerverkus 12 val. turėjom, padovanojo liudininkai