Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairių paslaugų kainos

Tropica, gero oro ir gražių įspūdžių wub.gif
[/quote]

Ačiū Something else, tik už tai paskutiniu metu ir keliu tostą tongue.gif
Atsakyti
Vis ikisu nosi pasnipstineti ir si karta jau sunku ir nutyleti... ax.gif
QUOTE(kice @ 2009 09 15, 12:45)
1. Kiek kartu per ateinancius 10metu ziuresite vestuviu foto ir filma? geriausiau atveju - 2 kartus? biggrin.gif Tai ar verta tiek pinigu jiems ismesti smile.gif
2. Svajojancioms apie dideli baliu, kai (daznai ) ne stogo virs galvos nera, arba stogas bankui priklauso - svajokit apie savo 40-meti, arba 25 metus bendro gyvenimo  smile.gif Va tada ir pabaliavosit - bus aisku, kas tikri draugai, stiogas jau nuosavas, vaikai paauginti, pinigu kisenes pilnos wink.gif
3. O vestuves galima labai smagiai atsvesti ir nedidelej kompanijoj, be 10 lmuzinu, 100 zmoniu ir paskolos is banko 20 000 Lt smile.gif

1. Man asmeniskai nuotraukos yra vienas is svarbiausiu vestuvese... Svente praeina nejucia ir ta diena nestovim prie veidrodzio istisai tiesa?! Man norisi tureti nerealias foto kurias galeciau veliau parodyti savo vaikams, anukams ir t.t. Man norisi po kiek tai laiko vel justi siurpuliukus begancius kunu ziurint i vestuviu foto, grozintis savim SB ir sveciais kurie atejo su mumis pasidziaugti musu oficialia gyvenimo kartu pradzia. Todel manau kad taip, verta "ismesti" pinigus siam dalykui.
2. Man daug svarbiau tai jog mes su MB susiejame savo gyvenimus taip sakant " iki mirtis mus isskirs", negu kazkoks 40-metis.. Tai jau butu per daug savanaudiska jei man rupetu mano gimtadienis po n metu o ne musu abieju ateitis... be to kam galvoti kas bus po n metu?! gal mano gyvenimas bus daug trumpesnis...? Noriu gyventi sia diena ir daryti tas dienas grazias ir malonias sau paciai..! O del stogo virs galvos- siuolaikinis jaunimas labai jau anksti nori tureti savo nama savo masina ir pan. Bet juk gali buti ir taip kad nepavyks to uzgyventi...gali buti kad likimas pakis koja...
3. Kaip kas nori taip tas svencia. Sakot galima atsvesti be daug zmoniu be limuzinu smagiai?! jums gal taip o man gal daug svarbiau kad su manimi butu kuo daugiau mano artimuju negu tureciau kojinej daugiau pinigu.

QUOTE(Allur @ 2009 09 16, 02:22)
Biskiuka nesuprantu, kas jums cia taip kliuna, cia kiekvieno reikalas kiek jis savo vestuvems skiria  blink.gif

drinks_cheers.gif jei tureciau ir noreciau skirciau kad ir 100 tukst.
Deja tiek neturiu ir taupau tam tikra suma kad galeciau pasidaryti svente tokia kokios as noriu... Ir cia visu sypsniai del to kad isleidziame daug pinigeliu... man paciai juokinga ir rodos, kad tos kurios isikelia vestuves uz kelis tukstancius tiesiog pavydi ir pacios save bando itikinti tuo kad jiems to uzteks, bet jei kasnors pametetu jums milijona?! darytumet lygiai tokias pat laaabai kuklias vestuves?! abejoju...

nenorejau nieko izeisti ar sunepatogint, tad jei kazkam pasirode mano pasisakymas per kandus- nepykit 4u.gif
Tiesiog manau kad kiekvienas turi savo norus ir savo svajones, kurias norime igyvendinti net ir vestuviu diena blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruta7777 @ 2009 09 16, 16:51)
Ir cia visu sypsniai del to kad isleidziame daug pinigeliu... man paciai juokinga ir rodos, kad tos kurios isikelia vestuves uz kelis tukstancius tiesiog pavydi ir pacios save bando itikinti tuo kad jiems to uzteks, bet jei kasnors pametetu jums milijona?! darytumet lygiai tokias pat laaabai kuklias vestuves?! abejoju...
nenorejau nieko izeisti ar sunepatogint, tad jei kazkam pasirode mano pasisakymas per kandus- nepykit 4u.gif
Tiesiog manau kad kiekvienas turi savo norus ir savo svajones, kurias norime igyvendinti net ir vestuviu diena  blush2.gif

Atsakau uz save mirksiukas.gif Net jei butume tureje milijona, tikrai butume dare tokias pat vestuves uz kelis tukstancius mirksiukas.gif o gal net isvis dar kuklesnes ax.gif mums svarbiausia tas faktas, kad mes sujungiam savo gyvenimus, o visa kita...
ta diena buvo artimiausi zmones, kurie tikrai nuosirdziai dziaugesi su mumis kartu wub.gif turim ir nuotrauku, ir apsiejom be limuzino- i autobusa (net ne mikriuka, o normalu ir komfortabilu) laisvai tilpom visi thumbup.gif o kas del nuotrauku grozio, tai mano nuomone, jis labai salyginis - kas gali garantuoti, kad vaikams po daug metu musu ar Jusu vestuves buvo grazios, kad buvo skoninga suknele, makiazas ir pan.? Pritariu, kad patiems ziureti tas nuotraukas rikrai nuostabu, bet tai truks geriausiu atveju metus- kuo toliau, tuo reciau i jas ziuresim... Tikrai nesakau, kad neverta tam "kisti" pinigu, bet jei man tinka ir fotografo uz keleta simtu nuotraukos, tai nematau prasmes leisti tukstancius smile.gif o milijona rasciau tikrai kur nors geriau panaudot mirksiukas.gif
Ir tikrai pritariu, kad kiekvienas turi savo norus ir savo svajones, tad nereikia nieko kaltint pavydu (kaip dabar tai madinga) ar dar kokiomis tai nuodememis mirksiukas.gif Mano asmenine nuomone - brangu, tai nebutinai reiskia skoninga, prabangu ir jauku ax.gif SM forumuose teko matyti tokiu "brangiu" vestuviu, kurios man atrodo perkrautos, neskoningos ir kicines ax.gif lygiai taip pat kaip ir tikrai nuostabiu svenciu tiek is "brangiuju", tiek is "taupiuju" puses mirksiukas.gif svarbiausia, kad jauniesiems jos buvo idealios wub.gif taip pat kaip ir man manosios, nors kai kam jos gali pasirodyti lygiai taip pat neskoningos ir pan. cool.gif zodziu, gal neskilkim i kelias diskusiju stovyklas, kas yra geriau, nes vieningos nuomones tikrai nebus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivuta: 16 rugsėjo 2009 - 19:23
Manau cia yra beprasmes kautynes, nes arsiausios yra tos, kurios dar netekejusios ir planuoja isleisti cia tukstancius, nors neaisku ar juos dar tures...
Bet esme ta, kad cia visai vyksta pykciai ne toj temoj mirksiukas.gif
Si tema yra KIEK PINIGELIU ISLEIDOTE VESTUVEMS?
Tai tegul ir patirtimi dalinasi jau vestuves atsventusios moterys, o svajoklems, planuoklems apie vestuvems planuojamus isleisti pinigelius yra atskira tema KIEK PLANUOJATE ISLEISTI VESTUVEMS
Tai siulau visoms toms, kurios dar neisleido pinigu ir keltis i ta temele ir diskutuoti mirksiukas.gif ir netersti sios temeles, nes norint paziureti kiek poros isleido pinigeliu ir kaip juos paskirste reikia kuisti visuose lapuose, nes cia per diskusijas ne visai i tema atsiranda sioks toks jau nepatogumas
Atsakyti
prasnekau cia tik todel kad pamaciau ta ginca kas geriau kas fainiau- brangiau ar pigiau smile.gif
QUOTE(daivuta @ 2009 09 16, 20:21)
Atsakau uz save mirksiukas.gif Net jei butume tureje milijona, tikrai butume dare tokias pat vestuves uz kelis tukstancius  mirksiukas.gif o gal net isvis dar kuklesnes  ax.gif mums svarbiausia tas faktas, kad mes sujungiam savo gyvenimus, o visa kita...

dziugu kad jus patenkinti savo vestuvemes... taip ir turi buti... 4u.gif sveikinimai dideliausi 4u.gif

niekad nesakiau ir turbut nesakysiu kad mazai skirta pinigu- prastos vestuves... Galima uz maza sumele padaryti labai grazias vestuves ir uz didziule suma- mazas jaukias mielas, bet as panorejau pasisakyt cia ne del to. man cia beskaitant pasidare pikta kad mergaites kurios isleido po kelis tukstancius vestuvem "varo" ant tu kurios isleido daug daugiau, nes joms atrodo tai nereikalinga... Ir kokia teise jos turi teisti?! jokios... kaip kas nori taip tas rengia savo svente... ax.gif
Meredita'i pritariu kad neverta cia forume diskutuoti kiek (ne)turetu isleisti zmones vestuvem- sis forumas pasisakymui kiek isleido o ne kodel isleido... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruta7777 @ 2009 09 17, 10:11)
Meredita'i pritariu kad neverta cia forume diskutuoti kiek (ne)turetu isleisti zmones vestuvem- sis forumas pasisakymui kiek isleido o ne kodel isleido... rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mes planavom isleisti iki 15 000 lt vestuvems- tiek ir isleidom, ir jos nebuvo nieko geresnes ar prastesnes nei tos kurios isleido 2 000 ar 20 000 lt. ax.gif padariau kaip as norejau, buvo ir sodyba ir retro automobilis, ir vandens zibintai ir fotografas, ir filmuotojas ir puikiausi muzikantai. zinoma, galejom ir kaikur pataupyti, bet paskui galbut gailesiuos kad del tos vieninteles dienos nepadariau visko, ko galejau wub.gif jeigu tureciau galimybe grizti i ta diena, tai nieko nekeisciau, ir mielu noru vel svesciau, svesciau, svesciau.... sesuo pagyre uz puikiai organizuotas vestuves ir uzsimine kad turbut man teks ir jos vienintele diena organizuoti clap_1.gif yahoo.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amena: 17 rugsėjo 2009 - 11:03
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2009 09 12, 11:19)
ups, pamiršau  blush2.gif  per visus darbus.... atsiųsiu būtinai, jei ne šiom dienom, tai pirmadienį tikrai įmesiu, ten bus su paaiškinimais, kas ir kaip, kurių viešai nenroiu rodyti visam internetui  blush2.gif  rolleyes.gif

man irgi prasau i az blush2.gif jei galima rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Allur @ 2009 09 15, 12:17)
As Albert Pocej norejau, bet uz 8h fotografavimo  beveik 5000Lt tai nu tikrai zveriski pinigai, net ir filmuotojo ir muzikantu neimant vistiek per daug... unsure.gif

Jo nuotraukos! wub.gif Bet kaina tikrai truputi per daug kosmine... rolleyes.gif

QUOTE(kice @ 2009 09 15, 12:45)
Kiek kartu per ateinancius 10metu ziuresite vestuviu foto ir filma? geriausiau atveju - 2 kartus? biggrin.gif Tai ar verta tiek pinigu jiems ismesti smile.gif
Svajojancioms apie dideli baliu, kai (daznai ) ne stogo virs galvos nera, arba stogas bankui priklauso - svajokit apie savo 40-meti, arba 25 metus bendro gyvenimo  smile.gif Va tada ir pabaliavosit - bus aisku, kas tikri draugai, stiogas jau nuosavas, vaikai paauginti, pinigu kisenes pilnos wink.gif
O vestuves galima labai smagiai atsvesti ir nedidelej kompanijoj, be 10 lmuzinu, 100 zmoniu ir paskolos is banko 20 000 Lt smile.gif

Man viena kas labai idomu! g.gif As vestuves keliausi uz 22000 litu, su 24 zmonemis (tame tarpe ir mes su 2 vaikais), viena diena. Su limuzinais, operatoriais ir t.t. Stoga virs galvos turime savo, vestuves kelemes taip pat is savo uzdirbtu pinigu (ne tevai kele ir ne paskola is banko ja finansavo). Vestuves buvo fantastiskos! wub.gif
Tik visa tai kazkodel labai priestarauja tavo issakytam postui, nes realiai taip iseina to negali buti? rolleyes.gif

QUOTE(Ruta7777 @ 2009 09 16, 16:51)
Vis ikisu nosi pasnipstineti ir si karta jau sunku ir nutyleti... ax.gif

1. Man asmeniskai nuotraukos yra vienas is svarbiausiu vestuvese... Svente praeina nejucia ir ta diena nestovim prie veidrodzio istisai tiesa?! Man norisi tureti nerealias foto kurias galeciau veliau parodyti savo vaikams, anukams ir t.t. Man norisi po kiek tai laiko vel justi siurpuliukus begancius kunu ziurint i vestuviu foto, grozintis savim SB ir sveciais kurie atejo su mumis pasidziaugti musu oficialia gyvenimo kartu pradzia. Todel manau kad taip, verta "ismesti" pinigus siam dalykui.
2. Man daug svarbiau tai jog mes su MB susiejame savo gyvenimus taip sakant " iki mirtis mus isskirs", negu kazkoks 40-metis.. Tai jau butu per daug savanaudiska jei man rupetu mano gimtadienis po n metu o ne musu abieju ateitis... be to kam galvoti kas bus po n metu?! gal mano gyvenimas bus daug trumpesnis...? Noriu gyventi sia diena ir daryti tas dienas grazias ir malonias sau paciai..! O del stogo virs galvos- siuolaikinis jaunimas labai jau anksti nori tureti savo nama savo masina ir pan. Bet juk gali buti ir taip kad nepavyks to uzgyventi...gali buti kad likimas pakis koja...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
~Jacinta~, manau pati turejai suprasti, kad kices postas taikomas ne tokioms kaip tu, o tokioms kaip as - jaunoms ir kvailoms biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2009 09 17, 20:54)
~Jacinta~, manau pati turejai suprasti, kad kices postas taikomas ne tokioms kaip tu, o tokioms kaip as - jaunoms ir kvailoms biggrin.gif

hihihi.gif As irgi jauna ir kvaila! flirt.gif Ir ka? Ar as nuo to blogesne tapau? Ar mano norai ir svajones bereiksmes? g.gif
Pas mane labai geras poalbis buvo pacioj pradzioj planavimo - snekejau su kazkuo apie vestuves ir aisku kaip kiekvienas smalsus zmogus manes paklause, kiek planuoji isleisti? Pasakius numatoma suma su tokiu kiekiu zmoniu, reakcija budavo tokia blink.gif Ir kometaras atgal - jei as dabar kelciausi savo vestuves - geriau nueiciau susirasyciau ir isvaziuociau i kelione arba kitas variantas - skirciau max trecdali planuojamos sumos. As atsakiau - jei as turiu galimybe ir vestuves issikelti tokias kokiu as noriu, ir i kelione isvaziuoti - kodel man to nedaryti? g.gif As geriau praejus n metu gailesiuosi kam jas keliau, nei kad turejau galimybe, bet.... nekeliau! 4u.gif
Man rodos tuom viskas ir pasakyta! mirksiukas.gif
Atsakyti
Aaaa, mat kaip - o as i liniuote tavo paziurejau ir jusu 11 metu pasirode kaip amzinybe pries musu 4 m - tai ir galvoju, kad po tiek metu kartu vestuves ir uz 40 000 butu galima issikelti laugh.gif
Atsakyti