QUOTE(Ruta7777 @ 2009 09 16, 16:51)
Ir cia visu sypsniai del to kad isleidziame daug pinigeliu... man paciai juokinga ir rodos, kad tos kurios isikelia vestuves uz kelis tukstancius tiesiog pavydi ir pacios save bando itikinti tuo kad jiems to uzteks, bet jei kasnors pametetu jums milijona?! darytumet lygiai tokias pat laaabai kuklias vestuves?! abejoju...
nenorejau nieko izeisti ar sunepatogint, tad jei kazkam pasirode mano pasisakymas per kandus- nepykit
Tiesiog manau kad kiekvienas turi savo norus ir savo svajones, kurias norime igyvendinti net ir vestuviu diena
Atsakau uz save

Net jei butume tureje milijona, tikrai butume dare tokias pat vestuves uz kelis tukstancius

o gal net isvis dar kuklesnes

mums svarbiausia tas faktas, kad mes sujungiam savo gyvenimus, o visa kita...
ta diena buvo artimiausi zmones, kurie tikrai nuosirdziai dziaugesi su mumis kartu

turim ir nuotrauku, ir apsiejom be limuzino- i autobusa (net ne mikriuka, o normalu ir komfortabilu) laisvai tilpom visi

o kas del nuotrauku grozio, tai mano nuomone, jis labai salyginis - kas gali garantuoti, kad vaikams po daug metu musu ar Jusu vestuves buvo grazios, kad buvo skoninga suknele, makiazas ir pan.? Pritariu, kad patiems ziureti tas nuotraukas rikrai nuostabu, bet tai truks geriausiu atveju metus- kuo toliau, tuo reciau i jas ziuresim... Tikrai nesakau, kad neverta tam "kisti" pinigu, bet jei man tinka ir fotografo uz keleta simtu nuotraukos, tai nematau prasmes leisti tukstancius

o milijona rasciau tikrai kur nors geriau panaudot
Ir tikrai pritariu, kad kiekvienas turi savo norus ir savo svajones, tad nereikia nieko kaltint pavydu (kaip dabar tai madinga) ar dar kokiomis tai nuodememis

Mano asmenine nuomone - brangu, tai nebutinai reiskia skoninga, prabangu ir jauku

SM forumuose teko matyti tokiu "brangiu" vestuviu, kurios man atrodo perkrautos, neskoningos ir kicines

lygiai taip pat kaip ir tikrai nuostabiu svenciu tiek is "brangiuju", tiek is "taupiuju" puses

svarbiausia, kad jauniesiems jos buvo idealios

taip pat kaip ir man manosios, nors kai kam jos gali pasirodyti lygiai taip pat neskoningos ir pan.

zodziu, gal neskilkim i kelias diskusiju stovyklas, kas yra geriau, nes vieningos nuomones tikrai nebus