Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairių paslaugų kainos

QUOTE(Allur @ 2009 09 16, 02:22)

*Nu kodel gi sia tema paskaicius atrodo maziau kaip uz 20 000Lt vestuviu iskelti neimanoma, o jei dar didesnes tai reiks dvigubai ar daugiau  biggrin.gif Tai, gal kreipkites  tiesiogiai i cia samatas rasancias merginas ir pasijuokite  bigsmile.gif
**Biskiuka nesuprantu, kas jums cia taip kliuna, cia kiekvieno reikalas kiek jis savo vestuvems skiria  blink.gif

*Ši tema dar ne rodiklis tongue.gif
** Niekas niekam nekliuvo, kol pati neprdėjot kibti prie tų kurios savo vestuves už mažas sumas pasikėlė. Ir manau kad nei vienai čia visiškai neskaudės širdies kad jus savo šventei ir milijoną išleisit, juk jūsų pinigai tai o ne mūsų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomike @ 2009 09 16, 11:37)
* Niekas niekam nekliuvo, kol pati neprdėjot kibti prie tų kurios savo vestuves už mažas sumas pasikėlė.
** Ir manau kad nei vienai čia visiškai neskaudės širdies kad jus savo šventei ir milijoną išleisit, juk jūsų pinigai tai o ne mūsų  biggrin.gif

PATAISYMAS!
* Ne as pradejau kibti, o prie manes p.s. ir tavo zinute buvo antra ne is maloniuju.
**Jei sirdies neskaudetu, tai tokios aistros nevirtu vien suma pamacius, is kart izeidinejimai, kad cia paaugles kalbos, netokia vestuviu esme.... Labiau rupinates svetimais pinigais nei savo, kaip bebutu liudna...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Allur: 16 rugsėjo 2009 - 11:57
cit! nesipeškim smile.gif
visų mūsų požiūriai, poreikiai ir galimybės skirtingi - o šituo reikia tik džiaugtis smile.gif

asmeniškai galvoju, kad jei žmogus turi grandiozinę viziją ir galimybę ją įgyvendinti - belieka jį tik sveikinti. mūsų biudžetas nesiekė 10 tūkst, bet esu švente patenkinta, manau buvo subtilu, skoninga ir neprasta. tačiau tai nereiškia, kad jei būčiau galėjusi disponuoti didesniu biudžetu, nebūčiau juo pasinaudojusi. dideli pinigai teikia pasirinkimo laisvę. tiesiog organizuojant brangias vestuves kyla didesnis kičo pavojus. bet vėlgi - kas vienam kičas, kitam gi subtilumo ir grožio viršūnė smile.gif

ir galiausiai, būkim biednos bet teisingos: visgi reiktų pritarti Allur - neskaičiuokime svetimų pinigų smile.gif
Atsakyti
Aš ten pasisakiau tik dėl to jog man keistai nuskabėjo jog galima pasiimti paskola ir panašiai...

Bet kadangi tą paskolą ne man mokėt tai širdies visai neskaudėtų tiesiog tai buvo mano nuomonė.

Bet čia jau kita tema.

Mes planuojam įsitekt į 15.000 Lt. 50 žm. 2 dienos. Kitais metais parašysiu kaip sekėsi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2009 09 16, 13:09)
cit! nesipeškim  smile.gif
visų mūsų požiūriai, poreikiai ir galimybės skirtingi - o šituo reikia tik džiaugtis smile.gif

asmeniškai galvoju, kad jei žmogus turi grandiozinę viziją ir galimybę ją įgyvendinti - belieka jį tik sveikinti. mūsų biudžetas nesiekė 10 tūkst, bet esu švente patenkinta, manau buvo subtilu, skoninga ir neprasta. tačiau tai nereiškia, kad jei būčiau galėjusi disponuoti didesniu biudžetu, nebūčiau juo pasinaudojusi. dideli pinigai teikia pasirinkimo laisvę. tiesiog organizuojant brangias vestuves kyla didesnis kičo pavojus. bet vėlgi - kas vienam kičas, kitam gi subtilumo ir grožio viršūnė smile.gif

ir galiausiai, būkim biednos bet teisingos: visgi reiktų pritarti Allur - neskaičiuokime svetimų pinigų smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
o aš žinokit, pagalvoju, daugiau pinigų, negu išleidome, turėjome, dar kokie keli geri gabalai mėtėsi ir ką?
kai pagalvoju, ar dar ko nors reikėjo, tai suprantu, kad ne
man tai buvo tokia šventė, kad dar kažko pridėti prie jos... tai tiesiog neįsivaizduoju, ką dar būtų galima... na nebent trečią medaus mėnesį, bet čia jau nereikia dievo į medį varyti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomike @ 2009 09 16, 13:13)
Aš ten pasisakiau tik dėl to jog man keistai nuskabėjo jog galima pasiimti paskola ir panašiai...

mano pažįstamos brolis ėmė 20 tūkst. paskolą, kad nupirktų savo mergaitei "deramą" sužadėtuvių žiedą smile.gif o vaikis tikrai nedurnas, rimtus mokslus baigęs, pradėjęs neblogą karjerą daryti, tiesiog va tuo momentu "tinkamam" žiedui pritrūko pinigėlių. pasigalvojau sau tyliai, kad vis tiek už tokio netekėčiau, bet gal čia mano požiūrio problema? smile.gif gal tiesiog yra paprasčiau į šį reikalą žiūrinčių...
Atsakyti
QUOTE(Tomike @ 2009 09 16, 12:13)

Mes dar pokolkas nei vienos paskolos gyvenime nesam tureja, neimsim ir si karta.. Cia tiesiog imanomi budai pinigams gauti blogiausiu atveju.. Juk nerasiau, kad as tai imsiu paskola o tada jau svesiu savaite. biggrin.gif

Mes ryt pasirasom galutine sutarti su galutinem kainom nuplanuotoje vietoje + baznycia uzsisakom tada jau ir as galesiu pasakyti preliminaria samatos suma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Allur: 16 rugsėjo 2009 - 12:46
Draugė dirba banke, tai pasakojo, kad viena pora ėmė kreditą vestuvėms, o paskui po kurio laiko nusprendė imti ir būsto paskolą. Tai jiems jau pajamos neleido dar vieną paskolą gauti. Tai ir pagalvoji kas svarbiau, ar super puper atšvęsti vestuves ir mokėti 5 m. įmokas už kreditą ar turėti kur gyventi g.gif

Mūsų vestuvės šeštadienį, bus 20 žmonių, biudžetas apie 10'000 Lt. 1,5 dienos vestuvės. Galėtume ir tilpti į 6-7 tūkst., švęstume kavinėje, o ne sodyboje, bet norėjosi daugiau įspūdžių.
Sodyba su nakvyne maistu ir pirtimi 2800,
Apranga abiejų - 900 Lt
Žiedai - 1300 lt
Fotografas - 1000 Lt
Muzikantai - 1000 Lt
Alkoholis - apie 600 lt
Tortas - 200 lt
Puokštė - iki 150 Lt
Kunigui - apie 250 Lt.

Dar šiomis dienomis daug išlaidų bus, tai dar ne galutinė sąmata tongue.gif Bet neturi būti daugiau kaip 10 thumbup.gif

Atsakyti
Allur, o kada Jūsų šventė daugmaž numatyta?

Tropica, gero oro ir gražių įspūdžių wub.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2009 09 16, 12:56)
Allur, o kada Jūsų šventė daugmaž numatyta?

2010 Liepos 10
Atsakyti
o, tai dar turit daug gražaus laiko bigsmile.gif
Atsakyti