Aciu uz gerus zodzius zodelius,o,kad jus zinotumet kiek jie kainavo

aga,grazus,taigi,isduok paslapti,kiek kastavo?

QUOTE(reeva @ 2010 05 19, 15:52)

na.... ziurint ka reiskia tas ,,persisviecia''... tai kad matosi konturai pries sviesa tai as nelaikau, kad persisviecia

nu,jo,as sakau,jus mane i kapus nuvarysit su tokiom kainom
na,nieko,baigsis mano pasninkas,itariu,kad nebeistversiu ir si savaitgali varysiu i savo kuistuka
tiesa,nenoriu kitur maivytis,bo zinau,kad liksiu nesuprasta,o musu temelej jauciuosi kaip tarp geriausiu draugiu,o gal net ir artimiau,todel va,noriu pasirodyt,cia tik inspired,bet man jie patiko,
nenusifotkinau ant saves,bet dedu ant manekeno kaip atrodo,siaip megztukas tai tikrai,labai inspired vintage,tiks prie suknutes arba kitaip,jis siaip puosnus,bet nepersisviecia,kaip gali atrodyt ant manekeno,o sijonukas-su pamusalu ir labai graziai tas mezgimas atrodo

na,nieko,baigsis mano pasninkas,itariu,kad nebeistversiu ir si savaitgali varysiu i savo kuistuka

tiesa,nenoriu kitur maivytis,bo zinau,kad liksiu nesuprasta,o musu temelej jauciuosi kaip tarp geriausiu draugiu,o gal net ir artimiau,todel va,noriu pasirodyt,cia tik inspired,bet man jie patiko,
nenusifotkinau ant saves,bet dedu ant manekeno kaip atrodo,siaip megztukas tai tikrai,labai inspired vintage,tiks prie suknutes arba kitaip,jis siaip puosnus,bet nepersisviecia,kaip gali atrodyt ant manekeno,o sijonukas-su pamusalu ir labai graziai tas mezgimas atrodo

Siandien sapnavau vintage mergaiciu meet'a. Juokiausi atsikelusi.
Veiksmas vyko kaime, pagal sapna tai ten kur kviete Gardi. Susirinko mazai zmoniu ir nei vienos forumietes. kazkokios mergos is kostiumu nuomos nuomavosi sukneles, pustas tokias senovines, o baisias tai siaubas. Vis galvojau cia gi ne klaunu suvaziavimas, tos sukneles ne vintage ir t.t. Vaiksciojom kazkokiais misko takeliais, as visur ieskojau Nostalgie, bet taip ir neradau. Vat kazkokia tokia sapno nuotrupa
Veiksmas vyko kaime, pagal sapna tai ten kur kviete Gardi. Susirinko mazai zmoniu ir nei vienos forumietes. kazkokios mergos is kostiumu nuomos nuomavosi sukneles, pustas tokias senovines, o baisias tai siaubas. Vis galvojau cia gi ne klaunu suvaziavimas, tos sukneles ne vintage ir t.t. Vaiksciojom kazkokiais misko takeliais, as visur ieskojau Nostalgie, bet taip ir neradau. Vat kazkokia tokia sapno nuotrupa

muahahaha 
MLP,megtukas mielas,o va sijono tos padalkos nepatiko

MLP,megtukas mielas,o va sijono tos padalkos nepatiko

QUOTE(mirattes @ 2010 05 20, 18:37)
... Vaiksciojom kazkokiais misko takeliais, as visur ieskojau Nostalgie, bet taip ir neradau...
as gerai ****** metau

QUOTE(mirattes @ 2010 05 20, 19:37)
Siandien sapnavau vintage mergaiciu meet'a. Juokiausi atsikelusi.

neblogai tu cia sapnuoji

QUOTE(mylittleprincess @ 2010 05 20, 21:26)
ten kazkokios fyfos balinem sukniom (tragiskai neskoningomis) vaikstinejo, tai net nezinau kas baisiau: raganu balius ar fyfu?

Baisiausia du viename