Gal pavyks pamatyt ir pilnai prasiskleidusi kitom dienom.
QUOTE(Tina* @ 2010 05 02, 23:20)
grazu
QUOTE(Tina* @ 2010 05 03, 00:20)
nerealu kai tokie groziai prazysta
Vadinasi vistik realu
Laba diena
Norėčiau pagalbos.
Ant mano mėgstamo kaktuso atsirado kažkas tarsi rūdys. Ar dar galima išgelbėti ar apraudojus mest kuo greičiau?
Norėčiau pagalbos.
Ant mano mėgstamo kaktuso atsirado kažkas tarsi rūdys. Ar dar galima išgelbėti ar apraudojus mest kuo greičiau?
As toliau nerimstu kaip su musu ceku?
QUOTE(Tina* @ 2010 05 04, 09:16)
As toliau nerimstu kaip su musu ceku?
Reikia belstis į Kaktusinės dureles. Nedrįstu.
Gal čia parėkausiu:
Miela, Kaktusine, gelbėtoja mūsų. Gal kaip kasmet galėtum vėl padaryti tą stebuklą?...
tai kad jau beldemes jai, ji uzsakyma jau surinkus, dabar belieka laukt pinigu rinkimo ir kada cekas jai parsius
QUOTE(Enija @ 2010 05 04, 07:26)
Laba diena
Norėčiau pagalbos.
Norėčiau pagalbos.
O ar ne erkutės ten ? Nupurkšti reiktų. Dėmės tai jau nedings, bet jei erkutės, tai galima išnaikinti. Bet būna rudų dėmių ir ne nuo erkučių. Ką daryti tada tai jau nežinau
Mergaitės, gal kam reikia keturkampių plastmasinių kaktusinių su padėkliukais apačioje? Maniškiai tokius indus jau išaugo Studentai galėtų ir iki Kauno ar Vilniaus atvešt.
P.S. Dovanoju
P.S. Dovanoju
QUOTE(anril @ 2010 05 04, 15:47)
O ar ne erkutės ten ? Nupurkšti reiktų. Dėmės tai jau nedings, bet jei erkutės, tai galima išnaikinti. Bet būna rudų dėmių ir ne nuo erkučių. Ką daryti tada tai jau nežinau
Soduose paskaičiau kad taip atrodo grybelis. Tai įgijau vario druskos ir bandysiu "beicuoti"
O gal pasakytumėt kas per rūšis, kad galėlėčiau ieškotis kito egzemplioriaus. Jis va toks: