dEZE parvaziavo
Dekoju uz linkejimus nuo kisiaus
Vaje kaip nekantru, net noreciau siandienos vakaro planu atsisakyt, kad galeciau pamedituot su kaktusais ir kaktusistemis
QUOTE(Oli_vija @ 2010 06 03, 13:55)
mano kūdikiai jau nuprausti actara dabar laukia kada apdžius ir bus susodinti į naujus namučius. Fotosesija rytoj, šventinėj aplinkoj.
Labai labai ačiū Kaktusinei
Ačiū Kaktusinei už kaktusus ir merginoms už kompaniją Labai smagu buvo
Aš su malonumu apžiūrėjau jūsų augalėlius ką ten su malonumu...greičiau su šiokiu tokiu pavydu fainuoliukai būtų smagu juos pamatyti po metų ir dar žydinčius
Bet kaip spėjom grįžti. Skęsta viskas
Čekas man pagailėjo šiemet Ancistrocactus, Echinocereuso vieno ir Echinofosulo. Gobšuolis
Čekas man pagailėjo šiemet Ancistrocactus, Echinocereuso vieno ir Echinofosulo. Gobšuolis
QUOTE(Cinside @ 2010 06 03, 19:53)
Bet kaip spėjom grįžti. Skęsta viskas
na man iš šešių atvažiavo penki. Tai visai neblogas procentas. Neatvyko pejotas. Matyt čekas pats suvartojo
Bet kaip dėjo su ledais to ir reikėjo tikėtis,kai toks tvankumas lauke visą dieną- 31 laipsnį mašinoje rodė
Augalų kiekis ribotas,ne mes vieni užsakinėjam,matyt už tai ne visi parkeliauja...niekis,pasilikit norus kitiems metams
Augalų kiekis ribotas,ne mes vieni užsakinėjam,matyt už tai ne visi parkeliauja...niekis,pasilikit norus kitiems metams
pirmiausia didelis dėkui už kaktusiukus Kaktusinei ir už šiltą priėmimą Crassulai, ir už kavą iš superinio puoduko
orelis tai ojo jo , gerai kad spėjom dar namo grįžti , nes važiuot nuo Astos namų jau buvo sunku
orelis tai ojo jo , gerai kad spėjom dar namo grįžti , nes važiuot nuo Astos namų jau buvo sunku
Nėra už ką, svarbiausia, kad kam paštu siunčiau pasakytų ar gaus nors ir registravau, nes paštininkė biš iš mėnulio iškritus, nei vienas jai pašto kodas neįtiko, išlydėjo mane žodžiais maždaug "gal nueis"...
O aš guliu ir klausau kaip plauna mano kaktusus, gėles, ridikus... ką rasiu rytoj išėjus į lauką.
O aš guliu ir klausau kaip plauna mano kaktusus, gėles, ridikus... ką rasiu rytoj išėjus į lauką.
Dekui Kaktusinei, dekui Crasulai ir jos siltiems namams. Buvo smagu pamatyt nematytu veidu dar
As sakiau Crassulai, ziurek ar audra tavo kaktusu neisnesios tai kai uzejo
As is 7 gavau keturis. Negavau MEDIOLOBIVIA diersiana, STENOCACTUS zacatecasensis ir LITHOPS dorotheae.
O gavau siuos
[attachmentid=199521]
Bus tokie:
[attachmentid=199524]
[attachmentid=199523]
[attachmentid=199522]
[attachmentid=199525]
As sakiau Crassulai, ziurek ar audra tavo kaktusu neisnesios tai kai uzejo
As is 7 gavau keturis. Negavau MEDIOLOBIVIA diersiana, STENOCACTUS zacatecasensis ir LITHOPS dorotheae.
O gavau siuos
[attachmentid=199521]
Bus tokie:
[attachmentid=199524]
[attachmentid=199523]
[attachmentid=199522]
[attachmentid=199525]