na,mergaites ,pas jus cia ir jauku smagiai jus cia gyvenate.o jau juokiausi is darbo kabineto o kai as grisiu i LT priimsit ir mane i savo buri?as irgi pamisus ant kaktusu.kazkada bute turejau apie66.(kazkaip geras skaicius,tik dabar pastebejau)ir as noresiu katusu is ceko cia kokio
Aš iš Jonavos (ir dar kažkas buvo, o RasiukasR turbūt ne), tai turbūt vėl pas Crassulą vyrą siųsiu - grįždamas iš darbo prigriebs gėrį Aš lauksiu namie su vazonėliais
na,mergaites ,pas jus cia ir jauku smagiai jus cia gyvenate.o jau juokiausi is darbo kabineto o kai as grisiu i LT priimsit ir mane i savo buri?as irgi pamisus ant kaktusu.kazkada bute turejau apie66.(kazkaip geras skaicius,tik dabar pastebejau)ir as noresiu katusu is ceko cia kokio
Pavargau kovot su savo katinu pries penkias ryto ismeciau i didiji kambari, kad kaktusu nemetytu nuo palangiu, tai padla graziausia orchideja numete ir dar sulauze nemiegojus ir pikta visa dabar...
Neturiu, tai nieks neišvis
O šeip visiems kitiems atrodo, kad aš neturiu ką veikt, nieko anie nesupranta
Kas gausit išplėštą Aztekiumą, nepykit, išsigandau, kad ten du ar daugiau sukišti, pasirodo vienas - monstras