o kokios puikos nuotraukos
QUOTE(aaagnex @ 2010 05 31, 09:27)
Sitas man atrodo bus Cephalocereus senilis
Priespaskutinis man atrodo Mammillaria... Gal Mammillaria gracilis
Zinoves gal pasakytu geriau
Priespaskutinis man atrodo Mammillaria... Gal Mammillaria gracilis
Zinoves gal pasakytu geriau
Aciu
QUOTE(..vijana.. @ 2010 05 31, 11:40)
kaip grazu ir as tokiu noreciau,bet vietos jau maza
QUOTE(aaagnex @ 2010 05 31, 11:26)
Aciu - paziurejau per google, tai turbut bus taip:
1. Huernia pendula turbut
2. del sito nzn ar tikrai - reiks pastudijuot - nerandu butent tokio
3. opuntia vestita f. cristata - beveik esu isitikinus, kad sitas
5. irgi pansu, kad tas pats
1. Huernia pendula turbut
2. del sito nzn ar tikrai - reiks pastudijuot - nerandu butent tokio
3. opuntia vestita f. cristata - beveik esu isitikinus, kad sitas
5. irgi pansu, kad tas pats
Gali nestudijuoti to antro - tikrai echinopsis, hibridinis, nieko tikslesnio nerasi
QUOTE(anril @ 2010 05 31, 14:02)
Gali nestudijuoti to antro - tikrai echinopsis, hibridinis, nieko tikslesnio nerasi
Radau va taip parasyta - Echinopsis Hybride - Bauernkaktus
Pagal vaizda ir ziedus atrodo, kad taip pavadint galima...
[quote=Jurgitukasz,2010 05 31, 09:16]
[quote=Jurgitukasz,2010 05 27, 18:08]
Na va pagaliau nufotografavau, dabar jau lauksiu komentaru ar imanoma suzydeti mano kaktusiukams Tik foto nelabai kokios gavosi, kitaip nemoku fotografuoti
Papildyta:
Gal kuri nors zinote siu kaktusiuku pavadinimus, buciau labai dekinga
[/quote]
Pirma mammillaria tikrai žydės. Antras labai neryškus, neįmatau.Trečias pilocereus azureus atrodo. Ir to manau nepavyks pražydinti. Ketvirta mammillaria.
Papildyta:
Ne,juos reikia vadinti tik echinopsis sp. Kurie hibridai turi pavadinimus, tai yra žinoma iš ko jie išvesti.
[quote=Jurgitukasz,2010 05 27, 18:08]
Na va pagaliau nufotografavau, dabar jau lauksiu komentaru ar imanoma suzydeti mano kaktusiukams Tik foto nelabai kokios gavosi, kitaip nemoku fotografuoti
Papildyta:
Gal kuri nors zinote siu kaktusiuku pavadinimus, buciau labai dekinga
[/quote]
Pirma mammillaria tikrai žydės. Antras labai neryškus, neįmatau.Trečias pilocereus azureus atrodo. Ir to manau nepavyks pražydinti. Ketvirta mammillaria.
Papildyta:
QUOTE(aaagnex @ 2010 05 31, 14:10)
Radau va taip parasyta - Echinopsis Hybride - Bauernkaktus
Ne,juos reikia vadinti tik echinopsis sp. Kurie hibridai turi pavadinimus, tai yra žinoma iš ko jie išvesti.
QUOTE(anril @ 2010 05 31, 14:17)
Papildyta:
Papildyta:
Aciu - supratau
QUOTE(anril @ 2010 05 31, 14:17)
Papildyta:
Papildyta:
Aga tikrai radau, aciu labai
ale jau internete kur yra tai tie ziedai nepaprasto grozio, bet turbut tik naturalioj gamtoj zydi jie
QUOTE(Tina* @ 2010 05 31, 08:43)
Tai atsakysit ar ne: kodel? nenoriu "nusizengt' sekanti karta, jei yra kokios tai taisykles del nuotrauku publikavimo kol dar vyksta paroda.
Dėl tos pačios priežasties kur ir minėjai kad žmonės labiau norėtų gyvai viską pamatyti nors tai gal ir ginčytina...pamačius nuotraukas labiau norisi apžiūrėt realiai ir čia jokios taisyklės,tik šiaip pamąstymai
Publikos numylėtiniu tapo Echinocereusas,su nuostabiu žiedu. Gaila mano nuotraukos nevykę,tai skolinuosi Tinos
http://www.78.lt/ima...C9_4C02CE35.jpg
Vijana,super
Uz sita ir as prabalsavau