[quote=Jurgitukasz,2010 05 27, 18:08]
Na va pagaliau nufotografavau, dabar jau lauksiu komentaru ar imanoma suzydeti mano kaktusiukams Tik foto nelabai kokios gavosi, kitaip nemoku fotografuoti
Papildyta:
Gal kuri nors zinote siu kaktusiuku pavadinimus, buciau labai dekinga
[quote=Jurgitukasz,2010 05 31, 09:16]
Papildyta:
[/quote]
Sitas man atrodo bus Cephalocereus senilis
Priespaskutinis man atrodo Mammillaria... Gal Mammillaria gracilis
Zinoves gal pasakytu geriau
Papildyta:
[/quote]
Sitas man atrodo bus Cephalocereus senilis
Priespaskutinis man atrodo Mammillaria... Gal Mammillaria gracilis
Zinoves gal pasakytu geriau
QUOTE(Crassula @ 2010 05 30, 22:29)
O as tai nuvaziavau tik augaliuku savo susirinkti....parodai pasibaigus ir dar mano vaikus apreke nekuri persona. Kazkaip visai bjauru pasidare O po to dar klausia- tu pyksti ant manes?? O ka -tureciau dziaugtis?? dekoti? Uz issigandusias dukrytes akis??
Tai tik toks ispudis ir liko.
Tai tik toks ispudis ir liko.
Neliudek bet labai labai tave suprantu kai rekia ant tavo vaiko
As ir pasigedau taves tavo gero zodzio tik augaliukais ir vazoniukais pasidziaugiau
QUOTE(@asta @ 2010 05 30, 08:48)
Tina,gaila,kad nepamačiau tavęs ten,būčiau prašius,kad nedėtum nuotraukų,kol paroda nesibaigė
Tai atsakysit ar ne: kodel? nenoriu "nusizengt' sekanti karta, jei yra kokios tai taisykles del nuotrauku publikavimo kol dar vyksta paroda.
QUOTE(Tina* @ 2010 05 31, 09:43)
Tai atsakysit ar ne: kodel? nenoriu "nusizengt' sekanti karta, jei yra kokios tai taisykles del nuotrauku publikavimo kol dar vyksta paroda.
o gal todel, kad daugiau zmoniu vaziuotu paziuret parodos, o dabar foto pamato ir pagalvoja,kad -nereikia-uzteks ir foto
Beje, o koks kaktusas sulauke daugiausiai ziurovu balsu?
As ir tik sita priezasti kolkas sugalvoju
sveikos,pavydziu toms kurios galejo apsilankyt parodoj,kokie groziai noreciau ir as tokioj pasizvalgyt
QUOTE(Cinside @ 2010 05 30, 19:10)
Ir Olivijos nesulaukiau, taip sukulento vieno norėjau turgelyje, o ji kaip neatvažiavo šeštadienį iš ryto, taip neatvažiavo
na... .o pati nors kieno nors paklausei, ar pasakei kam iš Žalių žmogeliukų, kad manęs lauki ar ieškai ?????????????????????????????? nes aš buvau ten visą laiką, nuo 8 ryto iki 22 val??? tik ant mano kortelės tikras vardas užrašytas - ne nick-as
Prasau pagalbos. Jau kazkada rasiau, bet kadangi kaip suprantu tie klausimai kartojasi ne 100, o milijona kartu, tai aisku niekas nenori kartotis...
Taigi - pas tevus auga kazkur 80-90 vnt kaktusu ir nei vieno pavadinimo niekas nezino. Jie kolekcija noretu pildyt, bet jau yra sudetinga - nes pavadinimu kai nera sunku jau atsimint kas ir kur...
taigi - mastau viska nufotkint ir ieskot pavadinimu Pirmai pradziai nufotkinau kelis, bet negaliu rast ir tu Gal galit padet?
Beje - jauciu atsakomybe surast pavadinimus, nes kolekcionuot pradejau as, kai isvaziavau mokytis i Kauna - pereme jie - ten nuosavas namas, salygos geresnes, nes vietos daug yra, turi kaktusai stiklini siltnami vasarai
Taigi - izanga parasiau - dabar prie reikalo:
1. - kazkas sake, kad stapelia - bet visas stapelijas perziurejau - nu tokios nera
2. - sitas, tai turbut beveislis senukas? Gi jie nuo senu laiku augo visur
3. - sita lyg ir kazkur maciau - bet niekaip nerandu
4. gali but, kad cia Pilosecereus leucocephalus - kiek ziuriu per goggle, tai jie tokie plaukuoti, o sitas, tai ne
5.
Bukit geros - bent nukreipkit kur ieskot, o tai ten kur duota nuoroda pirmam psl kaktusam atpazint, tai kazkaip nerandu gal nesunku bent pagrindini pavadinima butu pasakyt, jei kas zinotu - gal lengviau butu rast
Taigi - pas tevus auga kazkur 80-90 vnt kaktusu ir nei vieno pavadinimo niekas nezino. Jie kolekcija noretu pildyt, bet jau yra sudetinga - nes pavadinimu kai nera sunku jau atsimint kas ir kur...
taigi - mastau viska nufotkint ir ieskot pavadinimu Pirmai pradziai nufotkinau kelis, bet negaliu rast ir tu Gal galit padet?
Beje - jauciu atsakomybe surast pavadinimus, nes kolekcionuot pradejau as, kai isvaziavau mokytis i Kauna - pereme jie - ten nuosavas namas, salygos geresnes, nes vietos daug yra, turi kaktusai stiklini siltnami vasarai
Taigi - izanga parasiau - dabar prie reikalo:
1. - kazkas sake, kad stapelia - bet visas stapelijas perziurejau - nu tokios nera
2. - sitas, tai turbut beveislis senukas? Gi jie nuo senu laiku augo visur
3. - sita lyg ir kazkur maciau - bet niekaip nerandu
4. gali but, kad cia Pilosecereus leucocephalus - kiek ziuriu per goggle, tai jie tokie plaukuoti, o sitas, tai ne
5.
Bukit geros - bent nukreipkit kur ieskot, o tai ten kur duota nuoroda pirmam psl kaktusam atpazint, tai kazkaip nerandu gal nesunku bent pagrindini pavadinima butu pasakyt, jei kas zinotu - gal lengviau butu rast
1. huernia
2. echinopsis
3.opuntia vestita f. cristata gal
tai gal palengvins paieškas http://www.cactuslove.ru/foto.php
5. cleitocactus strausii
2. echinopsis
3.opuntia vestita f. cristata gal
tai gal palengvins paieškas http://www.cactuslove.ru/foto.php
5. cleitocactus strausii
QUOTE(pabirze @ 2010 05 31, 10:47)
1. huernia
2. echinopsis