Raudonoji ledi turiu omeny matucana.
Kaip gi tas cekas? birzelio vidury isvaziuosiu, tai paskui vargs mano kaktuseliai neatsiimti...
ruzava mamiliarija graziai atrodo
Papildyta:
is kur gauti sita grozi
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2010 05 22, 21:30)
Man tai baisiausia del dregmes siltnamy, gi ten garine pirtis buna
Papildyta:
Zydim toliau
[attachmentid=198654]
Papildyta:
Zydim toliau
[attachmentid=198654]
is kur gauti sita grozi
QUOTE(Tina* @ 2010 05 21, 19:01)
Keista pas mane lauko augalai dvesta nuo skruzdziu, pavargau jau kovot. Jos visas saknis ijudina, kai isisuka, ir augalas mirsta
Pas mane irgi dvėsdavo,būdavo iškelia augalo šaknis,pasidaro gūžtas,prideda kiaušinių,ką nedariau ir soda ir druska pyliau.Kol Sėkluvos parduotuvėj nepasiūlė kažkokių barstomų miltukų.Dingo,ir jau keli metai nesirodo.Pavadinimo nepamenu,kažkur sode turiu dar,jei domina galiu pasižiūrėt
QUOTE(Spyglė @ 2010 05 24, 22:04)
Pas mane irgi dvėsdavo,būdavo iškelia augalo šaknis,pasidaro gūžtas,prideda kiaušinių,ką nedariau ir soda ir druska pyliau.Kol Sėkluvos parduotuvėj nepasiūlė kažkokių barstomų miltukų.Dingo,ir jau keli metai nesirodo.Pavadinimo nepamenu,kažkur sode turiu dar,jei domina galiu pasižiūrėt
Domina,ir dar kaip domina
o mane čekas labai domina
QUOTE(Spyglė @ 2010 05 24, 22:04)
QUOTE(rimusia @ 2010 05 24, 22:19)
Domina,ir dar kaip domina
DIREX, bet nezinau kokiais kiekiais reikia ji pilt, kad isnaikinti skruzdes 15 aru sklype