QUOTE(jurventa @ 2010 05 19, 10:10)
oho koks grozis fantastika as taip pat toki turiu isigijus, jauciu ziedu dar greit nesulaukiu
jei neklystu toks pat
http://public.fotki....venta/kaktusai/
jei neklystu toks pat
Taip,žinok,kuo daugiau aš tą kaktusą mylėjau,tuo labiau jis man nežydėjo.Vienais metais apsipylė žiedais,bet turėjau jau parnešt į kambarį,nes artėjo šalnos,žiedai pamažu nubyrėjo ir nežydėjo.vasarom veždavau i sodą,pakasu kur po krūmu,o rudenį į vazoną ir į laiptinę.Pradėjo po biškiuką žiedus rodyt,o jau šiemet,kažkur apie 40 priskaičiavau.Ir žinok žmogau,ko jam reikia.reikėtų gal persodint,nes auga tokiam lovelyje,bet vėl bijau judint,kad neužpyktų.Bet jau žiedai man jų Dar mačiau tokius oranžinius ir baltus
QUOTE(jurventa @ 2010 05 19, 09:10)
oho koks grozis fantastika as taip pat toki turiu isigijus, jauciu ziedu dar greit nesulaukiu
jei neklystu toks pat
jei neklystu toks pat
Kad žydėtų reikia vasarai išnešt į lauką,kad išvargtų ant saulės ir lietaus,tuomet ir žiedus parodo kai parneši į kambarį rudeniop
aciu uz patarimus
skaitau patarimus ir liūdžiu kad negaliu net pro langą iškišt savo augaliukų. Ir išvežt vasarot neturiu kur. Va todėl taip ir turiu nežydinčius.
Idomi mintis
[quote=jurventa,2010 05 20, 14:06]
as tai is lauko puses ant palanges sudejau tik niekaip vyro nepriprasau kad groteles padarytu kad kaktusams butu saugiau
kaip super atrodo pas mane ir butu vietos is lauko ant palanges pristatyti tuos kaktusiukus, bet ta palange tokia nueinanti i apacia, tai stipresniam vejui paputus ir tie vazonai visi i apacia gali nuvaziuoti, baisu su tom grotelem gera ideja manyciau, bet kaip ten pritvirtint, reiktu galva pasukti, ai nors prie tos skardos palanges
norejau paklausti, ar gerai kaktusam vazoniukai be skyliu? nes vakar persodinau i tokius puodukus didesnius savo kaktusiukus mazucius, i apacia biskeli akmenuku paberiau ir zemiu tada ir ant virsaus biskeli akmenuku, kazin gerai kad tas puodelis be skyliu?
as tai is lauko puses ant palanges sudejau tik niekaip vyro nepriprasau kad groteles padarytu kad kaktusams butu saugiau
kaip super atrodo pas mane ir butu vietos is lauko ant palanges pristatyti tuos kaktusiukus, bet ta palange tokia nueinanti i apacia, tai stipresniam vejui paputus ir tie vazonai visi i apacia gali nuvaziuoti, baisu su tom grotelem gera ideja manyciau, bet kaip ten pritvirtint, reiktu galva pasukti, ai nors prie tos skardos palanges
norejau paklausti, ar gerai kaktusam vazoniukai be skyliu? nes vakar persodinau i tokius puodukus didesnius savo kaktusiukus mazucius, i apacia biskeli akmenuku paberiau ir zemiu tada ir ant virsaus biskeli akmenuku, kazin gerai kad tas puodelis be skyliu?
Tada drenazo gero reikia dugne.
QUOTE(Tina* @ 2010 05 20, 14:48)
Tada drenazo gero reikia dugne.
ta prasme nemazai akmenuku smukesniu priberti i dugna?
QUOTE(jurventa @ 2010 05 20, 14:06)
o per lietu kaktusus reikia lauke palikti?
o per lietu kaktusus reikia lauke palikti?
Galima, tik ne visus. Turbinicarpusų ar panašių lepių geriau nelydyti. O notocactusai ir ferocactusai ir panašūs kiti pas mane pernai visą vasarą lydėsi ir nuo to tik pagražėjo
QUOTE(aurejeae @ 2010 05 20, 14:43)
Be skylių po lietum tikrai negalima bus palikti - prigers
[quote=pabirze,2010 05 18, 21:21]
nu dabar pabandziau tai nepraso p.s.is seklu jai daiginuosi tai tik liepa paseju ,ir grieciau isdygsta ,ir saules,silumos uztenka
[/quote]
tu prisijungus- tau nereikia, nuimk slaptažodį
[/quote]
kaip nuimti?
nu dabar pabandziau tai nepraso p.s.is seklu jai daiginuosi tai tik liepa paseju ,ir grieciau isdygsta ,ir saules,silumos uztenka
[/quote]
tu prisijungus- tau nereikia, nuimk slaptažodį
[/quote]
kaip nuimti?