Pasirodysiu ir aš, nes pilna palangė žiedų ir pumpurų. Šiemet aš juos gerai pašaldžiau. Tai žydės kas tik netingi
oho Kaip vadinasi tas ketvirtas nuo viršaus?
manieji net pumpurų neturi:mastau: Bet šoe,et dar ir trąšų negavo. Matyt lėksiu tręšt.
manieji net pumpurų neturi:mastau: Bet šoe,et dar ir trąšų negavo. Matyt lėksiu tręšt.
Eikit sau panos,kiek pas jus ziedu pas mane tik viena mamke ziedus krauna.
Pas mane išvis nė vieno žiedo, tik notikai du didieji kažką lyg galvoja.
Kas nori Stapelijos gigantea mano sėtos ir dabar jau nemažos ir Huernijos nežinau kokios, nežydi jos pas mane nors tu ka, tik katino plaukus renka, išmest gaila. Ten matosi kaip jos atrodo http://public.fotki....i/pict0089.html
O, dar toks įdomumo klausimas iškilo. Dabar jau neatsimenu kas, bet kažkada pirko mano sėtus kaktusus mažuliukus, kaip jie ar dar gyvena?
Kas nori Stapelijos gigantea mano sėtos ir dabar jau nemažos ir Huernijos nežinau kokios, nežydi jos pas mane nors tu ka, tik katino plaukus renka, išmest gaila. Ten matosi kaip jos atrodo http://public.fotki....i/pict0089.html
O, dar toks įdomumo klausimas iškilo. Dabar jau neatsimenu kas, bet kažkada pirko mano sėtus kaktusus mažuliukus, kaip jie ar dar gyvena?
QUOTE(anril @ 2010 04 21, 23:59)
Pasirodysiu ir aš, nes pilna palangė žiedų ir pumpurų. Šiemet aš juos gerai pašaldžiau. Tai žydės kas tik netingi
vau fantastika pamaciau ir akiu negaliu atitraukti :
o as nezinau kada sulauksiu tokio grozio gal dar negreit turbut saules ir silumos permazai
http://public.fotki....enta/kaktusai/- kaktusiukai
QUOTE(vitaitiene @ 2010 04 21, 18:27)
Negavau ir esu labai pikta Žinoma ne ant jūsų, o pašto darbo Kad tik nenumirtų mano gėlytės
Žiedai nuostabūs
Nesuprantu vieno - kaip jūs laikote įstiklintam balkone per žiemą Įstiklintam vistiek minusas būna žiemą Nu nebent apšiltintas labai
Žiedai nuostabūs
Nesuprantu vieno - kaip jūs laikote įstiklintam balkone per žiemą Įstiklintam vistiek minusas būna žiemą Nu nebent apšiltintas labai
kol kas paštu tik džiaugiuos , jei koks siuntinukas , tai 7 ryto , kaip cvekiukas paštininkė prie durų, teks jau ko gero koki šokoladą pirkt
balkonas pas mane apšildytas nestipriai , bet namuos labai šilta tai dažniausiai buna atidarytas balkonas , tada visiems normaliai gaunasi
anril fantastiški žiedai
Anril labai gražu o kas antroje nuotraukoje žydi,mammi ?
Ir dar,svarbi informacija
Gegužės 28,29,30 dienomis Raudondvario dvaro oranžerijoje (šalia Kauno) vyks kambarinių augalų paroda.
Kviečiame prisijungti sukulentų augintojus.Norinčius dalyvauti kreiptis į mane
Ir dar,svarbi informacija
Gegužės 28,29,30 dienomis Raudondvario dvaro oranžerijoje (šalia Kauno) vyks kambarinių augalų paroda.
Kviečiame prisijungti sukulentų augintojus.Norinčius dalyvauti kreiptis į mane
vitaitiene, na ar gavot siuntinuka?
kokie ziedai matyt mano kaktusai supyko ant manes,kad nezydi
QUOTE(Enija @ 2010 04 22, 07:22)
oho Kaip vadinasi tas ketvirtas nuo viršaus?
Manieji dar irgi netrešti. Gegužę gal patrešiu. Kažkaip nepastebėjau, kad tos trašos labai žydėjimui padėtų.
Ketvirtas - Mediolobivia haagei v. canacruzensis .
O tą antrą vadinu gymnu - tiksliai nežinau kas toks. Bet jo žiedai truputį mažesni negu kitų gymnų