Įkraunama...
Įkraunama...

26 - ji onko užeigėlė...

sveiks, gal zinote jei yra metastazes kepenyse ir jei js nera dideles ir 3 ar nepperuoja ju? neatsimeju jau tikslaii gal Gabijai operavo?nesuprantu kodel man gydytoja sako kad kepenu neoperujam...?
Atsakyti
QUOTE(renatuxaass @ 2010 05 24, 00:25)
sveiks,  gal zinote jei yra metastazes kepenyse ir jei js nera dideles ir 3 ar nepperuoja ju? neatsimeju jau tikslaii gal Gabijai operavo?nesuprantu kodel man gydytoja sako kad kepenu neoperujam...?

Labas rytas 4u.gif
BEndrai paėmus tai mts kepenyse operuojamso, bet vertinama kiekvienu atveju individualiai: ar nėra kitur mts, kokia ligoniuko būklė it pan.

.GABIJAI. operuotos ir kepenys...
Atsakyti
QUOTE(linartina @ 2010 05 23, 22:51)
Nebeloko nie vienos chemijos skirtos man. Tai nors tiek ramu, kad pasaulyje gavau viska kas man priklause.. As pas Adi artimiausiu metu  angel.gif

Laima Bloznelyte - Pleksniene. Nesiteiravai del gamadinaminio metodo?
Atsakyti
QUOTE(Samta0204 @ 2010 05 23, 21:42)
Sveiki 4u.gif
Aciu mergaites uz palaikyma 4u.gif Bet ta vakara truko man jau kantrybe po eiliniu vyro baijeriu doh.gif
Knkinuos su  ausies uzdegimu, buvau pas Lora siandiena vel reikia atibitikus gerti, o poryt chemija doh.gif Ryt pas pas savo gydytoja eisiu, tikriausiai atides chemija doh.gif

vaje, bet gal ir geriau, jei atides chemija, jau ir taip nesveikuoji, pralauksi keleta dieneliu ir viskas bus gerai, sveik 4u.gif

As vis dar pagirioju, bet jau siandien lyg lengviau,4 diena, ryt komisija del neigalumo g.gif
Atsakyti
Nebeloko nie vienos chemijos skirtos man. Tai nors tiek ramu, kad pasaulyje gavau viska kas man priklause.. As pas Adi artimiausiu metu  angel.gif

Mieloji linartina, baisiai nesinori sakyti banalių žodžių, manau, kad tu jų nenorėtum, aš irgi nenorėčiau, bet juk tu pati žinai - kažkas tave gelbėjo ilgą laiką, ir tu nežinai, kas tavęs laukia,... taip jau yra, kad viltis miršta paskutinė, atsimeni, kada žadėjai savo šaukštą padėti?... o buvai, esi, linkiu, kad ir būtum...
Su meile heart.gif

Atsakyti
QUOTE(ifauru @ 2010 05 24, 07:50)
Labas rytas 4u.gif
BEndrai paėmus tai mts kepenyse operuojamso, bet vertinama kiekvienu atveju individualiai: ar nėra kitur mts, kokia ligoniuko būklė it pan.

.GABIJAI. operuotos ir kepenys...

Labas
Prašau neburti blink.gif
Kepenų dar nereikėjo operuoti.Operuos tulžies pūslę.O ar gali operuoti, turbūt priklauso nuo metastazės išsivystymo ir vietos kur ji yra tame organe.
Papildyta:
QUOTE(GREK @ 2010 05 24, 09:37)
vaje, bet gal ir geriau, jei atides chemija, jau ir taip nesveikuoji, pralauksi keleta dieneliu ir viskas bus gerai, sveik  4u.gif

As vis dar pagirioju, bet jau siandien lyg lengviau,4 diena,  ryt komisija del neigalumo  g.gif

10 dienų atidėta chemo buvo ir man, tai nieko baisaus.Geriau atidėti, negu segant suswileisti.
Atsakyti

Neleisk numirti vilčiai .Ar bandei ką nors alternatyvaus, jei jau tikrai nebeliko medicininio gydymo?
Atsakyti
QUOTE(Samta0204 @ 2010 05 22, 01:22)
As vis mastau ar prasideti su ta komisija man? g.gif
Saunu, kad palaiko vyras thumbup.gif , as negaleciau pasakyti, kad kas pasikeistu i geraji santykiuose, daznai sulaukiu :   tau visalaika silpna   doh.gif Gal ir suprantama, nes per paskutinius 4,5 metus 3 kartus nescia buvau, tai vyrui mano silpnumas yra norma doh.gif del to nesvarbu ar po chemijos ar ne turi buti vakarene, vaikais pasirupinta ir namai sutvarkyti doh.gif Tad palaikymo ir vyrisko peties nelabai sulaukiu, greiciau teciui galiu pasiguosti, nei vyrui verysad.gif  Nors stengiuos visiems atrodyti linksma ir energinga, o nerimo viduj pilna.  unsure.gif Labai  bijau operacijos, o dar labiau palikti tiek ilgam vaikucius verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
Papildyta:

Art, Jus nerealus, tokius zodzius isgirsti is vyro doh.gif  thumbup.gif
Papildyta:

Ir man irgi atrodo, ka vyrui mano liga atsibodo, nors stengiuos is paskutiniu, kad neaustu tuo  seima, vakarene kas vakara paruosta, visi savaitgaliai kartu, buitis visa ant manes, buityje jis jokiu darbu isskyrus vaikus padeti priziureti, vakarais ir savaitgaliai jis neturi visiskai g.gif  jis uzsidare ir pasinere i darba doh.gif
Papildyta:
Gal per daug cia prirasiau, bet jau prisikaupe doh.gif  doh.gif  doh.gif

Aš pakraupau nuo šio posto.
Mergaitės kada suvoksite, kad jau gavote žiaurų smūgį "per galvą" , kad turite keisti gyvenimą.
Kodėl šeima turi nejausti, kad sergi?
Kada pradėsi mylėti save? Banalu?
Organizmas nualintas gimdymų, vaikų auginimo, buities, darbų juk jau duoda tokį signalą sustoti, o tu dar rūpiniesi, kad vyrui sriubytė šilta būtų.
Visos pagaliau supraskite , kad sergate ne sloga.Tačiau elgiatės kaip tik taip.
Aš nesakau , kad reikia ištisai skųstis, bet dabar vyrui reikia aiškiai nurodyti jo pareigas ir darbus.Aišku jei apsimeti, kad viskas gerai, tai jis gal ir galvoja, kad čia ligelė , na tokia eilinė.
Jei leidžia pinigai, tai nors porai valandų į dieną nusisamdykit auklę, kuri pabūtų su vaikais.Gal tegul būna paprastesnis maistas , bet taupyti visiško savęs nusivarymo sąskaita negalima.
Organizmas turi atlaikyti ligą , vaistus, stresą ir dar tiek darbų.Dar manau ir seksas vyrui kokybiškas reikalingas.Ar dar iš gautos ligos -pamokos nesupratote, kad laikas sustoti.
Reikia pergalvoti , ko galima nedaryti, ką daryti paprasčiau, kokiems darbams paprašyti draugių pagalbos, bet poilsis ir savęs tausojimas turi būti įjungtas kuo greičiau.
Operacijų turėjau jau 4-ias.Taigi tai man geriau ne chemo.Vėlgi prieš operaciją nesugalvok padaryti visų darbų avansu į priekį.O dėl to , kad šeima pagyvens be tavęs , bus šaltas dušas vyrui.Labai gerai, kad pagaliau pajus , kiek namuose reiški.

Aš vis lendu su psichologine įtaiga.Gal niekas per savaitgalį neatkreipė dėmesio į rusišką programą
http://www.latentfra...m/treatment.php
labai galinga programa.Tik reikia mokėti rusų kalbą ir turėti ausines.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 24 gegužės 2010 - 09:46
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 05 24, 10:02)
Labas
Prašau neburti  blink.gif
Kepenų dar nereikėjo operuoti.Operuos tulžies pūslę.O ar gali operuoti, turbūt priklauso nuo metastazės išsivystymo ir vietos kur ji yra tame organe.

Sorry, galva nebedirba, jau joje jovalas koks - nespėju ir darbe atsiskaitymai, vaikus suvežiot doh.gif
Normaliai turbūt tik po komandiruotės birželio mėn. galėsiu bendrauti. Smagu, kad į Ispaniją, bet ar matysiu ką nors gražaus - papasakosiu grįžusi. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ifauru: 24 gegužės 2010 - 10:01
QUOTE(linartina @ 2010 05 23, 23:51)

Mieliausioji, linartina wub.gif Paantrinsiu ir aš mergaitėms. Senokai sakei,kad "jau dedu savo šaukštą", bet atsirado dar ir dar išeičių. Neleisk sau pasiduoti ir tikėk, jei ne medicina - tai stebuklu. Juk yra istorijų, kai viskas išnaudojama, atrodo, belieka tik laukti - o tu gyveni ir gyveni... Onkologijos chirurgas per TV taip pat sakė - nepaaiškinami dalykai. Kodėl taip negalėtų tau atsitikti? Tik to ir linkiu. Ir dar - gal ką nors iš žolynų, grybukų, pagaliau bioenergetika ir t.t. Tik nepasiduok. Stipriai apkabinu. wub.gif

QUOTE(renatuxaass @ 2010 05 24, 01:25)
sveiks,  gal zinote jei yra metastazes kepenyse ir jei js nera dideles ir 3 ar nepperuoja ju? neatsimeju jau tikslaii gal Gabijai operavo?nesuprantu kodel man gydytoja sako kad kepenu neoperujam...?

Jei neoperuoja, tai gal negali, ar yra tokioj vietoj sudėtingoj, ar dar kokia situacija. Apie tai reiktų vis tiek su gydytoju pakalbėti. Vienas pažįstamas dailininkas dėstytojas serga skydliaukės... mts. kepenyse (nors sako kad skydliaukės nemetastazuoja g.gif ), tai jam išoperavo kepenis -puse jau neturi. Tikriausiai kita situacija. Mano mamyei tai irgi nė kalbos nėra, nes visos kepenėlės margos, kaip gepardo kailiukas (nusipirkusi nutrauką pamačiau) verysad.gif Bet gali būti, jei ligoniukas turi dar kur nors mts. - irgi neoperuoja... Tiesiog atkakliai paklausk gydytojų. Stiprybės jums.
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2010 05 24, 10:20)

Jei neoperuoja, tai gal negali, ar yra tokioj vietoj sudėtingoj, ar dar kokia situacija. Apie tai reiktų vis tiek su gydytoju pakalbėti. Vienas pažįstamas dailininkas dėstytojas serga skydliaukės... mts. kepenyse (nors sako kad skydliaukės nemetastazuoja g.gif ),  tai jam išoperavo kepenis -puse jau neturi. Tikriausiai kita situacija. Mano mamyei tai irgi nė kalbos nėra, nes visos kepenėlės margos, kaip gepardo kailiukas (nusipirkusi nutrauką pamačiau)  verysad.gif Bet gali būti, jei ligoniukas turi dar kur nors mts. - irgi neoperuoja... Tiesiog atkakliai paklausk gydytojų. Stiprybės jums.

na as kai klausiau ar operus dar isvis nebuvo aisku ar cia metastazes, bet iskart gavau atsakyma kad kepenu neoperuoja, tada buvo aptikti du mazi zidinukai kepenyse, ir magnetini reznanso atsakymuose buvo parasyta panasu i mts., nezinau kodel tada neperavo, dabar praejo 3men, atsirado trys didesni zidinukai, bet visitek nesuprantu kodel ir dabar neoperuja,
gal zinote, kodel kai yra kitose vietose mts neoperuoja?
mamai jau buvo mts. kepenyse bet operavo,pasalino kruti, tai dabar isvis nieko nebesuprantu....
Atsakyti
QUOTE(renatuxaass @ 2010 05 24, 12:43)
gal zinote, kodel kai yra kitose vietose mts neoperuoja?
mamai jau buvo mts. kepenyse bet operavo,pasalino kruti, tai dabar isvis nieko nebesuprantu....

Negaliu pasakyti tikrai, tik galiu parašyti, kaip mums su mamyte pasakė, kai tik nustatė diagnozę. Iš pradžių pasakė, kad operuos krūtį, o po to chemoterapija. Bet mes į konsultaciją atsivežėme KT stuburo nuotraukas. Pamatė , kad ten yra mts trijuose stuburo slanksteliuose, tai iškarto pasakė - jokių operacijų nebebus - bus tik chemija ir švitinimas, nes liga jau stipriai išplitusi... verysad.gif Tai daugiau tuokart ir nebesigilinau, tuo labiau, kad buvau dar visai "žalia" kas ir kaip ligelės pradžioje. Gal stubure ar kauliukuose kai yra mts dar kitaip išeina? g.gif
Dar gal kiekvienos įstaigos gydytojai kitaip žiūri į operacijas. Adis man atrodo kažkada yra minėjusi, kad Kauno chirurgai prieš operacijas kai yra mts. o Vilniaus - už, bet bijau suklysti. Gal kartais Art ką nors apie tai žino. O mes gydomės Šiauliuose, tai kiek žinau, jų ( ir mūsų gydytoja yra minėjusi, bet tada pagalvojau, kad taip ramina) požiūris irgi toks, kad tos ląstelės gali dar labiau išsisėti... g.gif Kas čia žino, kaip yra iš tiesų... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 24 gegužės 2010 - 11:05