QUOTE(irinok @ 2010 05 16, 17:08)
Sveikos, mergaites
.
Gal kas gali pasidalinti patarimais, kaip surasti ta ramybe, ganyti ko toliau blogos mintys
kai viena su mazaja dukrite, tai negaliu susilaikiti asaru
nu va ir dabar jau akis slapios, visiskai jau nebeturiu jegu save laikiti rankose,
nuotaika keiciasi 10 kart dienoj
.
Tu ivairiu papildu (antidepresantu, o gal ko kito?) taip daug, tai ir nezinau...buvau pas seimos gydytoja..tai pasake, kad neszino ka su manimi daryti...ir nieko neisrase ir nepasiule...tai po tokio
apsilanlimo dar blogiau pasidare...
Nu gerai.. kaip nors...atleiskit, kad cia dejuoju...
Geros dienos ir stiprybės

Gal kas gali pasidalinti patarimais, kaip surasti ta ramybe, ganyti ko toliau blogos mintys

kai viena su mazaja dukrite, tai negaliu susilaikiti asaru

nu va ir dabar jau akis slapios, visiskai jau nebeturiu jegu save laikiti rankose,
nuotaika keiciasi 10 kart dienoj

Tu ivairiu papildu (antidepresantu, o gal ko kito?) taip daug, tai ir nezinau...buvau pas seimos gydytoja..tai pasake, kad neszino ka su manimi daryti...ir nieko neisrase ir nepasiule...tai po tokio
apsilanlimo dar blogiau pasidare...
Nu gerai.. kaip nors...atleiskit, kad cia dejuoju...

Geros dienos ir stiprybės

Dar reikia užsiimti kiek leidžia jėgos mezgimu, karoliukų vėrimu, skaitymu, išbandyti tuos mano siūlomus pratimus.Bet jausmai vis tiek liks.Svarbu išmokti juos valdyti.
PIENIŲ MEDUS
Lygiai 400 pienių žiedų, 2 gerai nuplautos ir supjaustytos citrinos ,2 l vandens. 15 min viską virti, 24 valandom palikti kambario tempratūroje.Po to perkošti, nuspausti pienių žiedus. Pridėti 2 kg cukraus .Virti ant lėtos ugnies 1 val.
Pienių medaus žinau, bet pati nebandžiau.
250 pienių žiedų(be kotų),
1l. vandens,
1kg. cukraus.
Parą palaikyt, nukošt ir virt 1h.
Pienių medus:
800 žiedų, užpilti 2 litrais šalto vandens ir per nakti tegul pastovi išspausti žiedus ir išmesti, o tą vandenį perkošti ir įdėti 3 kilogramus cukraus ir virti pusė valandos baigent virti dėti 1 šaukštelį citrinos rūgšties arba išspausti 2 citrinas . Bus 6 puslitriniai stiklainiai. P.S. neuždenkti puodo, nes medus išlips, labai putoja
Bet problema, labai daug cukraus.Tai galima tik sveikiesiems.
Gal keisti medumi, / bet ir jo gal šaukštas per dieną /be to medaus virinti negalima.Gal tada dozę pasidarius pasidėti į šaldiklį.