Carvel - su gražia švente
QUOTE(Viktorija9 @ 2010 05 13, 11:37)
stengsiuosi mamai padeti,bet manau bus nelengva.
taip, niekas ir nesako, kad bus lengva, bus gal ir labai sunku. Man atrodo daug sunkiau slaugyt artimą žmogų ir pildyt jo norus, nei rūpintis pačiai savim. Bet laikykis ir mes su tavim
QUOTE(Edmė @ 2010 05 13, 11:54)
Aš antrą dieną po chemo viriau rauguntų agurkų sriubą. Labai norėjosi. O šiandien, 4 dieną, ką tik grįžau iš Kauno, ir puoliau virti rūgštynių sriubą. Greitai išviriau, pavalgiau, geriau pasidarė. Nors norai per tas dienas labai keitėsi, kartais ir saldžiai norėjosi, pvz, pusryčiams viriau avižinių dribsnių košę su daaaug razinų. Dar man toks noras kažką pastoviai kramsnoti. Užkramsnoju( riešutą, džiovintą abrikosą, figą)ir atrodo, kad šleikštulys tam tikram laikui dingsta.
Jo, aš irgi kaip princesė ant žirnio, tai to noriu, tai ano. Pradėjau valgyt tai, ko ankščiau neimdavau į burną. Nuolat kramsnoju ką nors. Dėl gėrimo, man labai gerai "slysta" vanduo su medum ir citrina (jei neklystu, čia mūsų žiniuonė Adis buvo rekomendavusi), žalia arbata. Valgau ledus, želę, sriubų daug.
QUOTE(ifauru @ 2010 05 13, 14:06)
Mamai šiandien nustatytos mts stubure...
vaje, Ifauru, negerai
Gabija, jūsų dieta labai viliojanti, įsivaizduoju - po jos būčiau lengva, švari ir liekna

jaučiu reiks po gydymų pabandyt. O išskrovos diena - liuks dalykas