Įkraunama...
Įkraunama...

26 - ji onko užeigėlė...

Kas čia gimtadienį švenčia? smile.gif

user posted image

su gimtadieniu, Carvel 4u.gif

Atsakyti
Carvel, būk laiminga, mylima
user posted image

Mamai šiandien nustatytos mts stubure...
Atsakyti
QUOTE(ifauru @ 2010 05 13, 14:06)
[Mamai šiandien nustatytos mts stubure...

Ai ai ai verysad.gif
Papildyta:
CARVEL, nuostabiu metų laiku gimei.
Sveikinu
user posted image
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2010 05 13, 00:45)
O viena karta,kai mama klause ka tau pagaminti,nes beveik nieko nevalgiau keleta dienu,tai uzsinorejau naminiu koldunu  g.gif

QUOTE(einarta @ 2010 05 13, 10:30)
Vienas produktas, kuris man visada tikdavo - lasisa. ir kas idomiausia, tai po chemijos man noredavosi alaus  drinks_cheers.gif  blush2.gif  Man viena moteris pasakojo, kad jos vyras po chemijos visada islipdavo prie stoties (kaune) ir uzsisakydavo cebureka ir bokala alaus doh.gif 

ir aš žiauriai koldūnų ir dar žemaičių blynų noriu po chemijos... O vanduo "butelinis" tai jau muilinas kažkoks man pasidarė. Aš stegiuos tarpuose valgyt visko, ir mėsos, jaut.liežuvio, brokolių keptų, špinatų, rūgštynių sriubos. Bet man nėra, kad nebūtų labai jau apetito. kartais ne valgau, o ėdu. doh.gif

Su gimtadieniu švenčiančius 4u.gif 4u.gif

P.s. ten aš saulutės linkėjau ax.gif vistiek į lauką tenka eiti, nes mano špokas kitaip nemoka gyventi blush2.gif deduos kepurę su krašteliais, kai praktiškai miške gyvenam, tai daug šešelių turim. o dėl aprangos, tai vaikštau su trumpom rankovėm, karšta... atsigulus nesideginu, manau, tai svarbiausia blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo A-Z: 13 gegužės 2010 - 14:06
Carvel - su gražia švente
user posted image

QUOTE(Viktorija9 @ 2010 05 13, 11:37)
stengsiuosi mamai padeti,bet manau bus nelengva.

taip, niekas ir nesako, kad bus lengva, bus gal ir labai sunku. Man atrodo daug sunkiau slaugyt artimą žmogų ir pildyt jo norus, nei rūpintis pačiai savim. Bet laikykis ir mes su tavim smile.gif

QUOTE(Edmė @ 2010 05 13, 11:54)
Aš antrą dieną po chemo viriau rauguntų agurkų sriubą. Labai norėjosi. O šiandien, 4 dieną, ką tik grįžau iš Kauno, ir puoliau virti rūgštynių sriubą. Greitai išviriau, pavalgiau, geriau pasidarė. Nors norai per tas dienas labai keitėsi, kartais ir saldžiai norėjosi, pvz, pusryčiams viriau avižinių dribsnių košę su daaaug razinų. Dar man toks noras kažką pastoviai kramsnoti. Užkramsnoju( riešutą, džiovintą abrikosą, figą)ir atrodo, kad šleikštulys tam tikram laikui dingsta.

Jo, aš irgi kaip princesė ant žirnio, tai to noriu, tai ano. Pradėjau valgyt tai, ko ankščiau neimdavau į burną. Nuolat kramsnoju ką nors. Dėl gėrimo, man labai gerai "slysta" vanduo su medum ir citrina (jei neklystu, čia mūsų žiniuonė Adis buvo rekomendavusi), žalia arbata. Valgau ledus, želę, sriubų daug.

QUOTE(ifauru @ 2010 05 13, 14:06)
Mamai šiandien nustatytos mts stubure...

vaje, Ifauru, negerai unsure.gif

Gabija, jūsų dieta labai viliojanti, įsivaizduoju - po jos būčiau lengva, švari ir liekna bigsmile.gif jaučiu reiks po gydymų pabandyt. O išskrovos diena - liuks dalykas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GREK: 13 gegužės 2010 - 14:24
Carvel,
MANY HAPPY RETURNS!
sioje temoje senas geras angliskas posakis igyja kita prasme...

user posted image
Atsakyti
Ifauru, verysad.gif
gaila, kad šitaip...
Atsakyti
C A R V E L S U G I M T A D I E N I U

user posted image

QUOTE(GREK @ 2010 05 13, 15:21)
Gabija, jūsų dieta labai viliojanti, įsivaizduoju - po jos būčiau lengva, švari ir liekna  bigsmile.gif jaučiu reiks po gydymų pabandyt. O išskrovos diena - liuks dalykas  thumbup.gif

Tai labai drąstiška dieta.Jei viena mergaitė prisipažins , tai ji rodos 8-ias dienas ištvėrė, kitos po 2 dienų pasidavė.

Mėnesiui gavau atidėjimą chemijai, per tą laiką išsioperuoju tulžies pūslę ir jei kyla markeris gaunu kažkurią platiną.Nuo vienos 6-ias dienas vemiu, nuo kitos lieku vėl be kasų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 13 gegužės 2010 - 19:01
Sveikos merginos, esu nebylioji Jusu skaitytoja, kaip siurbike, kuri tik renka informacija is Jusu ir bando pritaikyti savo mamai, kuri serga skrandzio veziu, ji sekmingai atlaike 6 chemoterapijos kursus,ir iki balandzio 22 d buvo viskas ramu, kol nepradejo kilti temperatura, siuo metu ji ligonineje, taciau gydytoja nezino kas jai yra, echoskopas ir rentgenas ( visu organu, ir klubu) nieko blogo nerodo, taciau labai padidejes CRB ir nusedimas, noreciau Jusu nuomones kas cia galetu buti, gydytoja kazkaip abejingai i viska ziuri, beje antra dienos puse kyla temperatura iki 38 ir sukausto kojas, darosi sunku paeiti, nors nuo pirmadienio gauna antibiotiku. Busiu dekinga uz Jusu nuomone..
Atsakyti
Aciu mergaites visoms uz siltus sveikinimus wub.gif ,vaisinkites ,nors ir virtualiai,siandien galima mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vaidule32 @ 2010 05 13, 22:04)
Sveikos merginos, esu nebylioji Jusu skaitytoja, kaip siurbike, kuri tik renka informacija is Jusu ir bando pritaikyti savo mamai, kuri serga skrandzio veziu, ji sekmingai atlaike 6 chemoterapijos kursus,ir iki balandzio 22 d buvo viskas ramu, kol nepradejo kilti temperatura, siuo metu ji ligonineje, taciau gydytoja nezino kas jai yra, echoskopas ir rentgenas ( visu organu, ir klubu) nieko blogo nerodo, taciau labai padidejes CRB ir nusedimas, noreciau Jusu nuomones kas cia galetu buti, gydytoja kazkaip abejingai i viska ziuri, beje antra dienos puse kyla temperatura iki 38 ir sukausto kojas, darosi sunku paeiti, nors nuo pirmadienio gauna antibiotiku. Busiu dekinga uz Jusu nuomone..

Tai gal reiktų prašyti KT kompiuterinės tomografijos arba MB. Rentgenas ir echoskopas ne visada parodo tai , kas yra. CRB rodo , kad didelis uždegimas kažkur organizme, jis gali padidėti ir kai padaugėja blogų ląstelių. Jei gydytoja nežino g.gif , kas yra, vis tiek turėtų skirti dar kokį nors tyrimą, kaip kitaip suras tinkamą gydymą.

Ir aš prisidedu, Carvel ,prie nuoširdžiausių linkėjimų tau. Būk visada graži, sveika, pasitikinti savimi ir visada apsupta meilės ir mylimiausių žmogiukų. bis.gif happybday.gif

Ifauru console.gif Tokios žinios visada išmuša iš pusiausvyros, bet kauliukuose procesą galima kontroliuoti. Laikykitės su mamyte. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 13 gegužės 2010 - 21:18
QUOTE(saulėlydis* @ 2010 05 13, 15:00)
Ai ai ai  verysad.gif
[

QUOTE(GREK @ 2010 05 13, 15:21)
vaje, Ifauru, negerai  unsure.gif

QUOTE(arune @ 2010 05 13, 17:42)
Ifauru,  verysad.gif
gaila, kad šitaip...

Ačiū mergaitės wub.gif Kai pasakė, tai labai viskas susijaukė, bet šiandien į vakarą kažkaip ir mamos nuotaika nieko, tai ir mes kiek apsiraminam... Reikės vėl kreiptis pas onkologus (nes šitas žinias pasakė neurologai pasgal KT). Džiaugiuosi, kad pažeistas slankstelis ne kasdien apie save primena, o jei ir primena, tai susitart pavyksta su kokiu Nimesil...
Atsakyti