Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

QUOTE(Erszebeth @ 2010 04 21, 13:26)
Tai kad ten ne begemotas, o raganosis  biggrin.gif

tai dar baisiau! su ragu akis dar ir ishbadytu biggrin.gif
Atsakyti
Tai aisku baisiau... Jau geriau but storai, nei raguotai hihihi.gif Soriukas del raganosio apsaukimo begemotu biggrin.gif
Atsakyti
http://cgi.ebay.com/...=item35a524b644

Patarkit. Verta?
Atsakyti
Manau taip, o labai taip, jei patinka viskas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(danske @ 2010 04 21, 14:43)

Sakyčiau, net labai bigsmile.gif Ant apyrankės užverta, neskaitant stoperio, 10 įvairios vertės karoliukų. Kainą padalinus iš 10, vienas karoliukas gaunasi po 93 litus. Po 79 yra tik vienas karoliukas - raudonoji prizmė, na ir du retirinti (sagutės) po tiek kainavo, bet dabar jau jų vertė kyla. Kitų kaina yra nuo 109 iki 165 (kirsk kampą). Ir vienas yra seniai retirintas - tai rožinė prizmė, jį parduoda po 60 dolerių. Tai vien karoliukus pirkti už tiek apsimoka, o čia dar gauni grandinėlę, paprsatą užsegimą ir stoperį rolleyes.gif Tai turbūt net muitą sumokėjus apsimokėtų.
Atsakyti
Ar labai didelis spamas bus, jei aš pasakysiu eikit š...ti. Su jumis vienos bėdos. Perka saulutes, po kelis karolius ant karto doh.gif O blogas pvz užkrečiamas. Vakar vyras paklausė, kokiom nuliovom mašinom tos trolistės varinėja, jei nieko nebereik, viskas tik trolikams. Na čia toks mini vyriškas mąstymas. O kai aš su puvėsiu nešuosi per miestą ir karoliaias campinu, tai jau tipo nelygis, ne tos giminės lotuliukas.gif

Raganozis liuksinis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2010 04 21, 15:15)
Ar labai didelis spamas bus, jei aš pasakysiu eikit š...ti. Su jumis vienos bėdos. Perka saulutes, po kelis karolius ant karto doh.gif O blogas pvz užkrečiamas. Vakar vyras paklausė, kokiom nuliovom mašinom tos trolistės varinėja, jei nieko nebereik, viskas tik trolikams. Na čia toks mini vyriškas mąstymas. O kai aš su puvėsiu nešuosi per miestą ir karoliaias campinu, tai jau tipo nelygis, ne tos giminės lotuliukas.gif

Raganozis liuksinis wub.gif

Būtent, taip jam ir pasakyk lotuliukas.gif Bent jau mūsų šeima išvis gyvena be mašinos, važinėjam trolikais arba taksi biggrin.gif
Atsakyti
PIEVA, labai dailu.
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2010 04 21, 15:18)
PIEVA, labai dailu.

dekui uz pripazinima good.gif malonu girdet, kad ne man vienai patinka....
Atsakyti
QUOTE(pieva:) @ 2010 04 21, 12:05)
vakar gavau dovanu garstyciu spalvos nefrita... negaliu atsigeret smile.gif

Kai žiūriu į tuos akmenus ant apyrankių, jei man fantastriškai atrodo thumbup.gif O gyvai parduotuvėj - ne. Kas čia per fenomenas?
Atsakyti
QUOTE(danske @ 2010 04 21, 13:43)
Patarkit. Verta?

Patarti, tai nepatarsiu, bet grazu tai labai thumbup.gif

QUOTE(light blue @ 2010 04 21, 14:15)

Zinok, kazkodel itariu, kad tu ne viena cia tokia biggrin.gif Ir del puvesio ir del vyro biggrin.gif As vakar su saviskiu kalbu, sakau nupirkau du..., o jis neisgirdes klausia ar du karolius nusipirkau doh.gif Zino, kad viska troliais matuoju blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruti: 21 balandžio 2010 - 14:39
QUOTE(simre @ 2010 04 21, 15:34)
Kai žiūriu į tuos akmenus ant apyrankių, jei man fantastriškai atrodo  thumbup.gif  O gyvai parduotuvėj - ne. Kas čia per fenomenas?

iš esmės tas garstyčiu spalvos nefritas yra PURVINAS. nešvarios spalvos... gal dėl to "gyvai" ir nepatinka. čia skonio reikalas... man asmeniškai labai patinka prigesintos spalvos.
Atsakyti