Ar turit kuri Chat ta siu metu pensininka? Vaikiskas jis labai?
QUOTE(erilukaha @ 2010 04 21, 07:37)
Pasigyrsiu ir as nauju karoliu...Papirkau saulute
QUOTE(jova @ 2010 04 21, 09:29)
tiesa turiu nauja dryzuotaji - pirktas is belaruso, nepatinka jis man... galkas norit keistis ar pirkti
Tai negi reiks maldaut, kad parodytumet?
QUOTE(Dovis @ 2010 04 21, 11:04)
O cia bendras vaizdas. Gal kam kyla kokiu minciu Nu ryski, kreizova ta mano apyranke.
Oi kaip grazu Ir viskas taip tobulai sugrupuota labai grazu
QUOTE(pieva:) @ 2010 04 21, 12:05)
Shiryt nufotografavau savo grozius... LABAI NORIU PASIRODYTI
Labai labai grazu
Papildyta:
QUOTE(danske @ 2010 04 21, 12:13)
Ar turit kuri Chat ta siu metu pensininka? Vaikiskas jis labai?
Maciau Megoj, tai fainas man jis pasirode. Ne vaikiskas visai, bent jau man
QUOTE(Lorute @ 2010 04 21, 12:24)
Labai labai grazu
dekui
Dovis, o ką tam albume tvarkyt? Sukeltos fotkės, visos vietoj Nu nežinau
QUOTE(pieva:) @ 2010 04 21, 12:05)
Labai gražus ir vientisas derinys
QUOTE(pieva:) @ 2010 04 21, 11:05)
Shiryt nufotografavau savo grozius... LABAI NORIU PASIRODYTI
nugis labai grazu
bet cia viskas taip uzkreciama pora dieneliu cia beveik neuzeidavau, tai jau nelabai man ko ir reikejo... o dabar vakar norejau vieno, siandien jau uzsimaniau kito
QUOTE(Ruti @ 2010 04 21, 12:38)
bet cia viskas taip uzkreciama pora dieneliu cia beveik neuzeidavau, tai jau nelabai man ko ir reikejo... o dabar vakar norejau vieno, siandien jau uzsimaniau kito
pritariu! cia kaip sekta kokia... norai auga nepriklausomai nuo finansu ir kitu aplinkybiu
QUOTE(Ruti @ 2010 04 20, 22:43)
Kikirike, as uz Nr. 1
QUOTE(daktare77 @ 2010 04 20, 22:48)
Kikirike as uz Nr.1
QUOTE(rasida @ 2010 04 20, 22:59)
O man pirmas.
7balsai už pirmą,3už antrą
QUOTE(Bitelė @ 2010 04 21, 10:14)
Smagu, kad sugįžome ten, kur ir turėtume būti
Kikirike, dar smagiau, kad pabandei nefritui įsiūlyti unikos kompaniją Man tai iš pirmosios apyrankės abai graži toji dalis, kurioje raudonasis nefritas, o antrojoje - patiko plunksnų ir plieno derinys. Tai turbūt taip ir dėliočiau, o papūgai ir voverytei ieškočiau naujos kompanijos Bet šiaip, tai labai smagiai ir greitai pildosi Tavoji apyrankė.
Kažkas kalbėjo paie raudonųjų burbuų medžiokę Vilniuje. Man jų irgi reikėtų. Tad jei rastumėte daugiau nei vieną, duokite žinoti
Kikirike, dar smagiau, kad pabandei nefritui įsiūlyti unikos kompaniją Man tai iš pirmosios apyrankės abai graži toji dalis, kurioje raudonasis nefritas, o antrojoje - patiko plunksnų ir plieno derinys. Tai turbūt taip ir dėliočiau, o papūgai ir voverytei ieškočiau naujos kompanijos Bet šiaip, tai labai smagiai ir greitai pildosi Tavoji apyrankė.
Kažkas kalbėjo paie raudonųjų burbuų medžiokę Vilniuje. Man jų irgi reikėtų. Tad jei rastumėte daugiau nei vieną, duokite žinoti
visiškai sutinku, plienas baltume man labai patiko kartu su plunksnom,o voverytei ir papūgai jau masčiau į porą imti ką kitą,ale dabar pinigų nėra
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 04 21, 12:09)
Kikirike, jeigu dar renki balsus tai man grazesnis antrasis apyrankes varianas, kai isbarstytos spalvos
Ir daba jau baisiai uzsireikejo plieno ir tu plunksnu...
7balsai už pirmą,4balsai už antrą
Ačiū
Dovis,pieva - labai gražios apyrankės
http://cgi.ebay.com/...=item1c11cc8986
Kiek laiko valgytume vistiena O cia dar tik galva iskises. Nors foto tokios prastos, nesuprasi ar tikras
Kiek laiko valgytume vistiena O cia dar tik galva iskises. Nors foto tokios prastos, nesuprasi ar tikras
Labas dienas Dovis, pieva, labai labai grazu Tik va begemoto nepirkciau... Labai jau mane primena is po ziemos, tai badytu man akis kaip sazines balsas...
QUOTE(nidalaura @ 2010 04 21, 13:10)
Labas dienas Dovis, pieva, labai labai grazu Tik va begemoto nepirkciau... Labai jau mane primena is po ziemos, tai badytu man akis kaip sazines balsas...
Tai kad ten ne begemotas, o raganosis