Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Dovis @ 2010 04 20, 23:19)
O a prisiduodu su nauju konkursiniu pirkiniu. To ko norejau nepirkau, o vaizdai ir pasakojimai rytoj biggrin.gif
Mano apyranke papuose, retirintas raganosis biggrin.gif
A turit jau kas toki? biggrin.gif      ax.gif

Įtariu, kad niekas neturi bigsmile.gif

QUOTE(light blue @ 2010 04 21, 07:23)
SIMRE, tavo patarimas labai superinis, dėl nederinimo, kol nėra daug karolių wub.gif Vakar jau buvau pasirengusi rašyti, kad gal kuri nori raudonų uogų karolį gauti mainais. Parašiau jau žinutę ir...ištryniau. Pamaniau, kad kažkada turėsiu daug karolių ir keitinėsiuosi. NOrs...dabar noriu kuo greičiau pilnos šios apyrankės smile.gif Tik man kaip keista, kad taip norai kaitaliojasi. Vakar...prie vakarinės košės lėkštės, mano Saldainė man parodė karoliuką (netyčia, nes dar mažė juk), kuris kliuvo už akies wub.gif Dykumo gėlė smile.gif Eisiu apžiūrėti, nes sekmadienį Megoj savęs nepalepinau kankolu, tai atsilepinsiu greitu laiku bent dviem smile.gif

Būtent - rink tokius, kurie tau gražūs, prisilaikydama bent poros spalvinių linijų. Tai juk bus ne vienintelė tavo apyrankė. Kai užsipildys, galėsi perskirti į dvi - ir abi jau bus netuščios rolleyes.gif O jeigu rinksi labai tiksliai į vieną temą, tada užbaigus vieną, kita bus labai tuščia ax.gif

QUOTE(erilukaha @ 2010 04 21, 07:37)
Pasigyrsiu ir as nauju karoliu...Papirkau saulute wub.gif Nors planavau akmenu papirkt kuriu neturiu da(onikso ir dumini)...Nes kaip ir juoda spalva kolkas nedera,...bet va dabar taip netiketai reik... verysad.gif

Sveikinu su saulute thumbup.gif

O juoda spalva su viskuo dera biggrin.gif

QUOTE(rasida @ 2010 04 21, 08:19)
Skaičiau, kad mainotės. Ką gi, gal kas nori turkio spalvos šarvuočio ir Carly?

Carly - labai subtilus ir įnoringas karoliukas rolleyes.gif Bet jeigu pavyksta priderint, labai papuošia apyrankę. Carly thumbup.gif Turiu vieną, ir šitam pavyzdyje gražu jie du, bet kažkaip laikausi principo nė vieno karoliuko nedubliuoti, išskyrus stoperius unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 04 21, 10:05)
Įtariu, kad niekas neturi  bigsmile.gif

O juoda spalva su viskuo dera  biggrin.gif

Raganosis ir meška man kažkokie blyniukai atrodo, nors iš kolekcinių sumetimų gal reiktų rimčiau pasižiūrėt.

Kartais norisi, kad tos juodos spalvos būtų kuo mažiau.
Atsakyti
Smagu, kad sugįžome ten, kur ir turėtume būti biggrin.gif
Kikirike, dar smagiau, kad pabandei nefritui įsiūlyti unikos kompaniją mirksiukas.gif Man tai iš pirmosios apyrankės abai graži toji dalis, kurioje raudonasis nefritas, o antrojoje - patiko plunksnų ir plieno derinys. Tai turbūt taip ir dėliočiau, o papūgai ir voverytei ieškočiau naujos kompanijos ax.gif Bet šiaip, tai labai smagiai ir greitai pildosi Tavoji apyrankė.
Kažkas kalbėjo paie raudonųjų burbuų medžiokę Vilniuje. Man jų irgi reikėtų. doh.gif Tad jei rastumėte daugiau nei vieną, duokite žinoti 4u.gif
Atsakyti
Zodziu, istorija tokia. Mes su Noa sutarem,kad Lt ji persius man ir as nusipirksiu raudonus burbulus, bet kaip minejau, mazutis karoliukas pas mus, tai nebesusigundziau. Ir ta diena,is antru ranku smile.gif isigijau senai issvajotas uzgavenes. Bet Noa, kaip tikra bankininke, ju neuzskaite kaip dovanos, sake cia bendros bapkes ir desros uz juos nepirksi biggrin.gif Ir isvare butent , tai progai pirkti karolio. Prastovejau prie stendo pusantros valandos, nes to ko senai norejau pas mus nebuvo, skurduma zodziu. Tai teko rinktis is to kas yra. Kadangi stikliuku turiu daugiau nei proto. Tai apsistojau ties sidabriukais. Is pigiuju sidabriuku,kaip ir nebuvo is ko rinktis. Visi like mazesni uz zirni biggrin.gif o tokia proga norejosi kazko tooookio. Noa leido dasidurti smile.gif Tai pradejau dairytis i stambiagabaricius. Prisimatavau n karoliu. Buvo ismatuoti: varles, buda, trys viename, begalybe, cirko dramblys,besiridenantis trolis, koalos..... Laukiau kol atvarys mano didzke, na,kad padetu issirinkti. Apsistojau ties indisku drambliu, nu gabaritai nemazi smile.gif ir pandos, jos senai noriu, nes tai as ir mano maze biggrin.gif Visada kartu, kartu. Na panasioj pozoj as ja ir tampau, nes kitaip nebepanesu biggrin.gif Ir pamaciau raganosi, kuris jau nuo atidarymo,t.y. daugiau nei metus ten manes lauke biggrin.gif nu tokia proga, jis man pasirode labai jau man tinkamas. Nu nenugalimas gyvulys biggrin.gif Ir visai jis ne blynas, bet stambuolis. Teko du karolis nuimti,kad is man tilptu smile.gif Prasau visai rakursais biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
O cia bendras vaizdas. Gal kam kyla kokiu minciu g.gif Nu ryski, kreizova ta mano apyranke.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovis: 21 balandžio 2010 - 10:05
QUOTE(Dasha @ 2010 04 20, 21:18)
Mus gi išmetė iš stiliaus...  unsure.gif  Į bendraminčius.

O dabar, išeina, atgal parmetė. Sako, kas iš jūsų do bendraminčiai, jums tik viena galvoj biggrin.gif

QUOTE(Song @ 2010 04 20, 23:18)
Einu į jybėjų medžiot dirol.gif

Nu pasakykit, panašu jums į raudoną? g.gif Man tai ne schmoll.gif

http://cgi.ebay.com/...=item3a5a034d4b

Žinok, čia jis jis, tik taip atrodo. Nes ten po apačia raudonas, o iš viršaus geltonas, pas visus taip pat. Natūroj raudonas atrodo, to geltono sluoksnio nesimato...

Chi chi, tas raganosis kaip kept paruoštas biggrin.gif Taip gražiai pamautas hihihi.gif Nu kaip iš Asterikso ir Obelikso, taip šernus kepa biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 21 balandžio 2010 - 10:08
Graži apyrankė. Ir gyvūnas nerealus. Nesitikėjau, kad taip gražiai gali atrodyt rolleyes.gif
Atsakyti
Labai graži smile.gif
Atsakyti
Noa, uzskaitai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 04 21, 10:05)
Įtariu, kad niekas neturi  bigsmile.gif

O aš manau, kad Drugeliuks turi, ot rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2010 04 21, 11:10)
O aš manau, kad Drugeliuks turi, ot rolleyes.gif

Na betkokiu atveju, nera daznas ir nebus pas kiekviena smile.gif Tik dabar susivokiau,kad visi mano sidabriukai retirinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2010 04 21, 10:04)
Zodziu, istorija tokia...

wow kokis raganosis thumbup.gif kadangi proga buvo neeiline, tai tikrai labai saunu, kad toks neeilinis gyvunas ta proga ant apyrankes nutupe thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2010 04 21, 11:10)
Noa, uzskaitai biggrin.gif

Užskaitau biggrin.gif Gerasis toks, ir dar retirintas. Sveikinu biggrin.gif

Gal ir aš užsimanysiu, žiū, koks mielas padarėlis rolleyes.gif

Nu jau kad ne kiekviena turės, tai čia faktas kaip blynas biggrin.gif

Labai laukiu, kada Laisvei ateis jos prizinis karoliukas. Vakar ana sakėsi blogai gyvenanti, tai aš maniau sau, palauk, pagerinimas toks biskutuką paštu ateis rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 21 balandžio 2010 - 10:16