QUOTE(Dovis @ 2010 04 20, 23:19)
O a prisiduodu su nauju konkursiniu pirkiniu. To ko norejau nepirkau, o vaizdai ir pasakojimai rytoj
Mano apyranke papuose, retirintas raganosis
A turit jau kas toki?
Mano apyranke papuose, retirintas raganosis
A turit jau kas toki?
Įtariu, kad niekas neturi
QUOTE(light blue @ 2010 04 21, 07:23)
SIMRE, tavo patarimas labai superinis, dėl nederinimo, kol nėra daug karolių Vakar jau buvau pasirengusi rašyti, kad gal kuri nori raudonų uogų karolį gauti mainais. Parašiau jau žinutę ir...ištryniau. Pamaniau, kad kažkada turėsiu daug karolių ir keitinėsiuosi. NOrs...dabar noriu kuo greičiau pilnos šios apyrankės Tik man kaip keista, kad taip norai kaitaliojasi. Vakar...prie vakarinės košės lėkštės, mano Saldainė man parodė karoliuką (netyčia, nes dar mažė juk), kuris kliuvo už akies Dykumo gėlė Eisiu apžiūrėti, nes sekmadienį Megoj savęs nepalepinau kankolu, tai atsilepinsiu greitu laiku bent dviem
Būtent - rink tokius, kurie tau gražūs, prisilaikydama bent poros spalvinių linijų. Tai juk bus ne vienintelė tavo apyrankė. Kai užsipildys, galėsi perskirti į dvi - ir abi jau bus netuščios O jeigu rinksi labai tiksliai į vieną temą, tada užbaigus vieną, kita bus labai tuščia
QUOTE(erilukaha @ 2010 04 21, 07:37)
Pasigyrsiu ir as nauju karoliu...Papirkau saulute Nors planavau akmenu papirkt kuriu neturiu da(onikso ir dumini)...Nes kaip ir juoda spalva kolkas nedera,...bet va dabar taip netiketai reik...
Sveikinu su saulute
O juoda spalva su viskuo dera
QUOTE(rasida @ 2010 04 21, 08:19)
Skaičiau, kad mainotės. Ką gi, gal kas nori turkio spalvos šarvuočio ir Carly?
Carly - labai subtilus ir įnoringas karoliukas Bet jeigu pavyksta priderint, labai papuošia apyrankę. Carly Turiu vieną, ir šitam pavyzdyje gražu jie du, bet kažkaip laikausi principo nė vieno karoliuko nedubliuoti, išskyrus stoperius