Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

QUOTE(Song @ 2010 04 20, 23:22)
Tada gal reik Vilniaus taškus apeit g.gif Ar kas nors geras man nupirks patį didžiausią Kaune ir atsiųs blush2.gif

mirksiukas.gif nesunku nupirkt friends.gif ok.gif dar pabandik laika taupant praskambint ar yra. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dzaska @ 2010 04 20, 23:26)
mirksiukas.gif nesunku nupirkt  friends.gif  ok.gif dar pabandik laika taupant praskambint ar yra. mirksiukas.gif

Nuvažiuosiu apžiūrėsiu, ir jei ką-švilpsiu. Ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dzaska @ 2010 04 20, 23:26)
mirksiukas.gif nesunku nupirkt  friends.gif  ok.gif dar pabandik laika taupant praskambint ar yra. mirksiukas.gif

kns grazesnis kur nuoroda atsiuntei nes pati galvojau rinkausi yra ju. bigsmile.gif
Papildyta:
gerai nesunku mirksiukas.gif
Atsakyti

Labu rytu smile.gif
Kad grįžti reikia - faktas biggrin.gif Man tas bendraminčių kampelis toks kažkoks kaip tremtis lotuliukas.gif O laikyti dvi temas...schmoll.gif Jau su kolegėm darbo reikalais laikėm dvi temas, nieko nesigavo. Geriau kartais off topinti biggrin.gif Aš to visai nebijau biggrin.gif

SIMRE, tavo patarimas labai superinis, dėl nederinimo, kol nėra daug karolių wub.gif Vakar jau buvau pasirengusi rašyti, kad gal kuri nori raudonų uogų karolį gauti mainais. Parašiau jau žinutę ir...ištryniau. Pamaniau, kad kažkada turėsiu daug karolių ir keitinėsiuosi. NOrs...dabar noriu kuo greičiau pilnos šios apyrankės smile.gif Tik man kaip keista, kad taip norai kaitaliojasi. Vakar...prie vakarinės košės lėkštės, mano Saldainė man parodė karoliuką (netyčia, nes dar mažė juk), kuris kliuvo už akies wub.gif Dykumo gėlė smile.gif Eisiu apžiūrėti, nes sekmadienį Megoj savęs nepalepinau kankolu, tai atsilepinsiu greitu laiku bent dviem smile.gif

Parsinešu savo atsakymą iš ano skyrelio biggrin.gif
Jau kad gėrių pridėjote...sunervyjote iš labo ryto, vandenį vis maukiu ir nervas jama biggrin.gif
Atsakyti
Laba ryta 4u.gif
Gera sugryzti nano...
Pasigyrsiu ir as nauju karoliu...Papirkau saulute wub.gif Nors planavau akmenu papirkt kuriu neturiu da(onikso ir dumini)...Nes kaip ir juoda spalva kolkas nedera,...bet va dabar taip netiketai reik... verysad.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Vakar dovanų gavau - turkio ir pavasariškai žalių sagučių karolį. Gražus, bet... Teks galvot apie naują apyrankę smile.gif Dabar didelis prašymas: dovanojusi draugė nusipirko sau 20 cm apyrankę, bet jai reikia 21 cm, čekio neturi, gal kas galite pagelbėti? Keisti į ilgesnę arba gal tebeturite 20 cm apyrankės čekutį? Jos apyrankė naujutėlė, su etikete.

Skaičiau, kad mainotės. Ką gi, gal kas nori turkio spalvos šarvuočio ir Carly?
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
QUOTE(light blue @ 2010 04 21, 07:23)
SIMRE, tavo patarimas labai superinis, dėl nederinimo, kol nėra daug karolių wub.gif

Man atrodo, kad ne tik, kol nedaug. Čia gaunas kaip kokia progresija: pradžioj turi kelis karolius, paskui jie pasidaugina, išskirstai daugmaž derančius. Pirkaliojies kas gražu ir palaipsniui vėl atsiranda derančios grupelės. Nebent nori apyrankę kartą suvertą visam laikui tokią ir palikt. Bet bent man taip nesigauna. Kaitalioju karolius pagal nuotaiką, rūbus ir pan.. Be to, jei laikyt apyrankes suvertas, reik grandinėlių turėt.
Papildyta:
QUOTE(rasida @ 2010 04 21, 08:19)
Sveikos smile.gif Vakar dovanų gavau - turkio ir pavasariškai žalių sagučių karolį. Gražus, bet... Teks galvot apie naują apyrankę smile.gif Dabar didelis prašymas: dovanojusi draugė nusipirko sau 20 cm apyrankę, bet jai reikia 21 cm, čekio neturi, gal kas galite pagelbėti? Keisti į ilgesnę arba gal tebeturite 20 cm apyrankės čekutį? Jos apyrankė naujutėlė, su etikete.

O tai kuom tau netinka turkio šarvuotis ir tas dovanotas kartu?
Atsakyti
QUOTE(rasida @ 2010 04 21, 08:19)

Labas. Kadangi tu matei ta unica , kur man siuntei, tai zinosi. Carly tinka jai ? T.y. tas baltumas toks sampaninis ar visai baltas?
Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2010 04 21, 06:37)
Laba ryta 4u.gif
Gera sugryzti nano...
Pasigyrsiu ir as nauju karoliu...Papirkau saulute wub.gif Nors planavau akmenu papirkt kuriu neturiu da(onikso ir dumini)...Nes kaip ir juoda spalva kolkas nedera,...bet va dabar taip netiketai reik... verysad.gif

saulute bigsmile.gif jetau kaip faina wub.gif parodyk ax.gif
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2010 04 21, 08:34)
O tai kuom tau netinka turkio šarvuotis ir tas dovanotas kartu?

Netinka ten du panašiai ryškūs, dovanos tai tikrai nei mainysiu, nei parduosiu smile.gif Aš išvis tik varstau paskutiniu metu, nenešioju smile.gif
Papildyta:
QUOTE(danske @ 2010 04 21, 08:50)
Labas. Kadangi tu matei ta unica , kur man siuntei, tai zinosi. Carly tinka jai ? T.y. tas baltumas toks sampaninis ar visai baltas?

Ne, netiks, Carly baltas. Tau ten kažko švelniai žalsvo ar oranžinio reikėtų, ar ne? Pagyvinimui.
Atsakyti
Laba ryta,

as irgi pasigirsiu ax.gif uzsisakiau siandein siulu kamuoli ir neuzmirstuole rolleyes.gif

tiesa turiu nauja dryzuotaji - pirktas is belaruso, nepatinka jis man... galkas norit keistis ar pirkti ax.gif
Atsakyti
Ne, netiks, Carly baltas. Tau ten kažko švelniai žalsvo ar oranžinio reikėtų, ar ne? Pagyvinimui.
[/quote]
Aisku. Drugeliukas foto ikele vakar. Man uzgavenes lyg ir be kompanijos.Bet kuo daugiau ziuriu , lyg ir nieko su ta unica salia.
Dabar aukso ola vienisa. Bet irgi-kuo toliau ziuriu, tuo labiau nebetrukdo , matyt, akys pripranta .

Yra antra cakra su apelsininiu sarvuociu.Jie du tokie ryskus.. Gal salia olos reiktu dar koki ryskiai ryza patupdyt? Kaip tu manai? Ar koki saules rezgini?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo danske: 21 balandžio 2010 - 08:35