Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

QUOTE(Rimaz @ 2010 04 24, 12:54)
Tai jau kai viska turėsiu, rodysiuos ax.gif

Mums ir ne viskas tinka mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas dienas smile.gif
QUOTE(nidalaura @ 2010 04 24, 12:53)
Bazej turguj yra toooooookio skonio, kad negaliu sustoti maiso nesuedus.

Smulkiau prašyčiau, kur tiksliai?

Žaidimas...
user posted image
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Stai mano geletoji ax.gif

user posted image

Gal dabar gelyciu truputi ir per daug, bet daugiau geliu jau nebekabinsiu, juobal, kad tokiu spalvu ju turbut jau ir nebera. Planuoju toliau verti vienspalvius neutralesnius karoliukus ir gal bus gerai g.gif

QUOTE(Song @ 2010 04 24, 09:29)
Tai jei nenešios, tik pasidžiaugsiu biggrin.gif Reikia tik tiesingus karolius parinkt g.gif

va sia tai tikra moteriska logika lotuliukas.gif
maniskis jokiu apyrankiu nei "apykakliu" nenesioja ir net suristam nieko tokio panasaus neuzkabinciau schmoll.gif bet gal ir gerai... visi troliai man vienai, nereikia dalintis biggrin.gif

QUOTE(Enita @ 2010 04 24, 09:58)
Mano vyras tai išvis geriausią bajerį išmetė, kai paklausiau ko norėtų dovanų savo gimtadieniui doh.gif Atsakymas buvo maždaug toks: "Ko iš tikrųjų norėčiau, vistiek nenupirksi (mol labai brangu ir t.t.), tai nusipirk dar vieną karoliuką sau ant apyrankės" blink.gif  lotuliukas.gif  Išvirtau iš kojų...

nu bet koks jis pas tave auksinis bigsmile.gif thumbup.gif

P.S. Dovis, jei turesi laiko, tai sita foto galima butu i albumeli ideti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruti: 24 balandžio 2010 - 12:07
Laba,

pamečiau citatas doh.gif
Labradoritas - pilkas. Bet man tai ir patinka thumbup.gif
Avantiūrinas, Dasha, labai labai gražus. Jei nežinia kur dėti - perleiski man mirksiukas.gif biggrin.gif Man labai gražu, kad jis toks tamsus, nes "Panoramoje" buvo tik šviesesnis. Nors turbūt nuotrauka vis tiek iškreipia vaizdą.
Erszebeth, aš į tą Tavo vizijos apyrankę vis tik turbūt imčiau rudataškį. Gal ir gerai, kad to Milano nebuvo ax.gif
Dėl to puslapio. Tai jau tuoj savaitė, o vis dar negavau savo registracijos patvirtinimo g.gif
Ruti, tinka dvigubos gėlės thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitelė: 24 balandžio 2010 - 12:09
QUOTE(Enita @ 2010 04 24, 11:55)
Mums ir ne viskas tinka mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif labai jau smalsu, galim nesulaukti, kol bus viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruti: 24 balandžio 2010 - 12:04
Simre, Ruti, laaaabai grazu thumbup.gif Riestainiai tie yra kur pieno produktai bazes turguje, po tokia nupinta pastoge. Kazkokiam kaime juos gamina, nu bet tikrai tokie kaimietiski, naminiai. Objedenije wub.gif
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2010 04 24, 11:58)
Žaidimas...

Ten per viduri gintaras? Kaip fainai jis tarp kitu isipaiso bigsmile.gif As vis galvojau, kad gintarams kazkokios ypatingos aplinkos reiketu blush2.gif Klydau blush2.gif Labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2010 04 24, 12:58)

Žaidimas...

Vajetau, tokią ryžą tu jau sukomplektavai? bigsmile.gif thumbup.gif

Ruti, naujokės idealiai tinka thumbup.gif

QUOTE(Bitelė @ 2010 04 24, 13:04)

Erszebeth, aš į tą Tavo vizijos apyrankę vis tik turbūt imčiau rudataškį. Gal ir gerai, kad to Milano nebuvo ax.gif

Milanas būtų buvęs į kitą (tamsiai žalią - juodą) viziją. Šita ruda jau kaip ir užbaigta, juk dar šarvuotis atkeliaus. Kur dėčiau po to rudataškį? g.gif
Atsakyti
QUOTE(nidalaura @ 2010 04 24, 13:09)
Simre, Ruti, laaaabai grazu  thumbup.gif Riestainiai tie yra kur pieno produktai bazes turguje, po tokia nupinta pastoge. Kazkokiam kaime juos gamina, nu bet tikrai tokie kaimietiski, naminiai. Objedenije  wub.gif

Ačiū, nieko ten nesu pirkus. Duonos jų nebandei?

QUOTE(Ruti @ 2010 04 24, 13:12)
Ten per viduri gintaras? Kaip fainai jis tarp kitu isipaiso  bigsmile.gif As vis galvojau, kad gintarams kazkokios ypatingos aplinkos reiketu  blush2.gif Klydau  blush2.gif  Labai  grazu  thumbup.gif

Aga, gintaras. Dar galvojau, kad gal plienas aukso geltonyje tiktų, bet jaučiu, kad nelabai.
Papildyta:
QUOTE(Erszebeth @ 2010 04 24, 13:14)
Vajetau, tokią ryžą tu jau sukomplektavai?  bigsmile.gif  thumbup.gif

Specialiai nieko nekomplektavau, pati susirinko.
Atsakyti
Simre, nebandziau duonos. As isvis visus miltinius sonu apeinu, nes net nuo pabuvimo salia storeju biggrin.gif O sitie riestainiai man neatremiami (kazka panasaus vaikystej atvezdavo i kaima pas mociute parduotuve ant ratu).
Atsakyti
simre, Ruti, nu tiesiog liuksiškai atrodo jūsų apyrankės drinks_cheers.gif simre, o kokių spalvų tavo karaliaus ir karalienės akys?
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2010 04 24, 13:22)
simre, o kokių spalvų tavo karaliaus ir karalienės akys?

spėk smile.gif

Realiai tai oranžinės, bet keičiasi labai nuo apšvietimo.
Atsakyti