Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

QUOTE(danske @ 2010 04 24, 09:57)
Paskaiciau mamiles zinute. Tai tas pazistamas, kur dabar Norvegijoj, sake. Jokiu sansu buti neistikimam zmonai. Nera su kuo doh.gif

Nu ne veltui troliai iš ten kilę mastau.gif Arba jis labai išrankus biggrin.gif Nemačiau norvegių bobų, tik diedus, tai tikrai ne misiai biggrin.gif

QUOTE(danske @ 2010 04 24, 10:10)
Sako , tokiu putluciu, kaip amerikonkos nera pas mus.

Nesąmonė, yra gi, bet jos yra arba gūdžiam kaime ir gyvena iš pašalpų, arba tikrai ne taip atrodo unsure.gif Nugis vis tiek, kokio amžiaus/ sudėjimo bebūtų, vis tiek save paprisižiūri. Gi ne svoryje esmė, kai kalba eina apie grožį, kai sako, lišnij vies - zabota dizainerov biggrin.gif Mano močiutei 84 metai, bet ana vis tiek ir papuošalus naudoja, ir kvepalus gerus, ir pėdkelnes padorias, spalvas derina, žino, kas jai tinka, kas ne, va, pernai nusipirko mėlynus batelius salamandery, tai lakstė ir ieškojo mėlyno rankinuko. Tamsiai mėlyno rolleyes.gif Ir papuošalų turi, ir mano gamybos, ir aukso. Tik va trolių neturi, nes apyrankių nelabai nešioja. Bet būtų jauna - jau seniai penktą apyrankę rinktų...

QUOTE(Song @ 2010 04 24, 10:29)
Tai jei nenešios, tik pasidžiaugsiu biggrin.gif Reikia tik tiesingus karolius parinkt g.gif

Su blizgučiais bigsmile.gif

QUOTE(Enita @ 2010 04 24, 10:58)
Mano vyras tai išvis geriausią bajerį išmetė, kai paklausiau ko norėtų dovanų savo gimtadieniui doh.gif Atsakymas buvo maždaug toks: "Ko iš tikrųjų norėčiau, vistiek nenupirksi (mol labai brangu ir t.t.), tai nusipirk dar vieną karoliuką sau ant apyrankės" blink.gif  lotuliukas.gif  Išvirtau iš kojų...

Taip neteisinga, kodėl pas tave toks geras vyras sad.gif Aš gal irgi tokio noriu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2010 04 24, 11:41)
Tai jeigu atidarymas jau po savaitės, tai stendas jau turėtų būt pastatytas turbūt g.gif

Gal ir yra, arba bent jau ruosiamasi. Neturesiu laiko paziureti. Ziurint kur jis bus. Jei kokia salele, tai jau veiksmas turetu vykti, o jei kaip pvz.Siauliuose, tai kiek ten to darbo.Viena diena.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2010 04 24, 11:49)
Taip neteisinga, kodėl pas tave toks geras vyras sad.gif Aš gal irgi tokio noriu sad.gif

O ką pas tave blogas? Netikiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2010 04 24, 10:10)
Labas rytas smile.gif

Man tinka. Labai cekava biggrin.gif

O aš susikūriau veiklos. Gimtadienio proga sugalvojau diedui odinukę nupirkt, kad ant kaklo nešiot. Su kokiais trim karoliukais. Pirmas klausimas-ar taip diedai nešioja, ar nebūsiu nugrybavusi į lankas, ir antras-kokius karolius išrinkt. Taigi, turiu veiklos kuriam laikui rolleyes.gif

Rasida, gavau, ačiū mirksiukas.gif Kaip ten buvęs prilipo.

dovanojau saviškiui tai nešioja ant rankos apsipatenkinęs,bet tik sidabriukus,turi du dabar (nes vieną neseniai už lipdukus paėmiau jam),tai jam labai patinka thumbup.gif šiaip manau nuo žmogaus priklauso...maniškis ir laikrodį nešioja,ant kitos rankos...

QUOTE(Song @ 2010 04 24, 10:29)
Tai jei nenešios, tik pasidžiaugsiu biggrin.gif Reikia tik tiesingus karolius parinkt g.gif

na kaip jau ir rašiau,maniškis tik sidabriukus nešioja blush2.gif dabar sakė labai jam reikia Toro kūjo doh.gif bet jaučiu lauks kol aš vėl nupirksiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2010 04 24, 11:54)
O ką pas tave blogas? Netikiu schmoll.gif

Nu kokiu aspektu žiūrėt... Ratus keičia greitai biggrin.gif O va trolišku ir kitais bobiškais klausimais - neįspūdingas biggrin.gif Nesupranta jis tokių dalykų. Vienas tik pliusas - kad nemato, kaip apyrankės pilnėja, ir niekaip nesieja to su šeimos biudžetu biggrin.gif Nu nepastebi žmogus. Ne-pas-ta-bus rolleyes.gif
Atsakyti
Labdien.
Reik pasirodyt temoj, kol toji dar nesibaigė biggrin.gif
Aš prieš kelias dienas nusipirkau violeto dryžius, šiand (arba ryt) žadu nusipirkti levandos dryžius ir pasiimti baltus burbulus už lipdukus ax.gif Apyrankė jau bus apypilnė smile.gif

QUOTE(danske @ 2010 04 24, 11:26)
Musiskis irgi nenesiotu.
Skamba kaip iš kokio haremo bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimaz: 24 balandžio 2010 - 11:16
QUOTE(Rimaz @ 2010 04 24, 12:15)
Aš prieš kelias dienas nusipirkau violeto dryžius, šiand (arba ryt) žadu nusipirkti levandos dryžius ir pasiimti baltus burbulus už lipdukus ax.gif Apyrankė jau bus apypilnė smile.gif

drinks_cheers.gif Aš irgi papirkau violeto dryžius, dar liko violetinė gėlelė ir rausvoji prizmė ir su ta apyranke bus viskas, pradėsiu kitą cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2010 04 24, 11:49)
Mano močiutei 84 metai, bet ana vis tiek ir papuošalus naudoja, ir kvepalus gerus, ir pėdkelnes padorias, spalvas derina, žino, kas jai tinka, kas ne, va, pernai nusipirko mėlynus batelius salamandery, tai lakstė ir ieškojo mėlyno rankinuko. Tamsiai mėlyno rolleyes.gif Ir papuošalų turi, ir mano gamybos, ir aukso. Tik va trolių neturi, nes apyrankių nelabai nešioja. Bet būtų jauna - jau seniai penktą apyrankę rinktų...

Maladiec močiutė thumbup.gif

Aš jau iš Panoramos, nėra ten nei Milano, nei ekologiškų kopūstų doh.gif Tai pasiėmiau sidabriuką - muzikinę dėžutę. Mano turėtam tinklalapiui atminti. Ir kopūstų iš Rimi, bent jau lietuviškų.

Ko taip lėtai plepat? Jau bijojau, kad ryte nebespėsiu temos sukurti, būsit priplepėję, o net ir dabar spėčiau biggrin.gif
Atsakyti
Rimaz, tikrai kad turite tamsta pasirodyt bigsmile.gif

Erulikaha, o ką, nebūna eko turgelių? Kaune savaitgaliais tai bais populiarno.. Iki eko nedavažiavo maniškis šian, bet ūkininkų turgely aplankė, pripirko mielinių riestainių - mano figūra rūpinas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2010 04 24, 12:48)
Erulikaha, o ką, nebūna eko turgelių? Kaune savaitgaliais tai bais populiarno.. Iki eko nedavažiavo maniškis šian, bet ūkininkų turgely aplankė, pripirko mielinių riestainių - mano figūra rūpinas  wub.gif

Kaip suprantu, čia man lotuliukas.gif Tep, Panoramoje ir yra tas eko turgelis, į jį ir važiuoju penktadienį-šeštadienį. Ale kad šiandien kopūstų nė vienas neturėjo.
Atsakyti
Dasha, su tais mieliniais riestainiais,tai doh.gif Bazej turguj yra toooooookio skonio, kad negaliu sustoti maiso nesuedus. Gerai, kad mano dukriukas uzmate, kad skanus, tai padeda naikint hihihi.gif Bet ji tai kazko nestoreja nei gramo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 04 24, 12:42)
Ko taip lėtai plepat? Jau bijojau, kad ryte nebespėsiu temos sukurti, būsit priplepėję, o net ir dabar spėčiau  biggrin.gif

Tai visos trolinasi, matyt bigsmile.gif

QUOTE(Dasha @ 2010 04 24, 12:48)
Rimaz, tikrai kad turite tamsta pasirodyt  bigsmile.gif

Tai jau kai viska turėsiu, rodysiuos ax.gif
Atsakyti