QUOTE(danske @ 2010 04 24, 09:57)
Paskaiciau mamiles zinute. Tai tas pazistamas, kur dabar Norvegijoj, sake. Jokiu sansu buti neistikimam zmonai. Nera su kuo
Nu ne veltui troliai iš ten kilę Arba jis labai išrankus Nemačiau norvegių bobų, tik diedus, tai tikrai ne misiai
QUOTE(danske @ 2010 04 24, 10:10)
Sako , tokiu putluciu, kaip amerikonkos nera pas mus.
Nesąmonė, yra gi, bet jos yra arba gūdžiam kaime ir gyvena iš pašalpų, arba tikrai ne taip atrodo Nugis vis tiek, kokio amžiaus/ sudėjimo bebūtų, vis tiek save paprisižiūri. Gi ne svoryje esmė, kai kalba eina apie grožį, kai sako, lišnij vies - zabota dizainerov Mano močiutei 84 metai, bet ana vis tiek ir papuošalus naudoja, ir kvepalus gerus, ir pėdkelnes padorias, spalvas derina, žino, kas jai tinka, kas ne, va, pernai nusipirko mėlynus batelius salamandery, tai lakstė ir ieškojo mėlyno rankinuko. Tamsiai mėlyno Ir papuošalų turi, ir mano gamybos, ir aukso. Tik va trolių neturi, nes apyrankių nelabai nešioja. Bet būtų jauna - jau seniai penktą apyrankę rinktų...
QUOTE(Song @ 2010 04 24, 10:29)
Tai jei nenešios, tik pasidžiaugsiu Reikia tik tiesingus karolius parinkt
Su blizgučiais
QUOTE(Enita @ 2010 04 24, 10:58)
Mano vyras tai išvis geriausią bajerį išmetė, kai paklausiau ko norėtų dovanų savo gimtadieniui Atsakymas buvo maždaug toks: "Ko iš tikrųjų norėčiau, vistiek nenupirksi (mol labai brangu ir t.t.), tai nusipirk dar vieną karoliuką sau ant apyrankės" Išvirtau iš kojų...
Taip neteisinga, kodėl pas tave toks geras vyras Aš gal irgi tokio noriu