Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

QUOTE(Erszebeth @ 2010 04 24, 10:02)
Kokios apklausos pageidaujate? Apie brangiausią turimą karoliuką tiks?  blush2.gif

Labas rytas smile.gif

Man tinka. Labai cekava biggrin.gif

O aš susikūriau veiklos. Gimtadienio proga sugalvojau diedui odinukę nupirkt, kad ant kaklo nešiot. Su kokiais trim karoliukais. Pirmas klausimas-ar taip diedai nešioja, ar nebūsiu nugrybavusi į lankas, ir antras-kokius karolius išrinkt. Taigi, turiu veiklos kuriam laikui rolleyes.gif

Rasida, gavau, ačiū mirksiukas.gif Kaip ten buvęs prilipo.
Atsakyti

Sako , tokiu putluciu, kaip amerikonkos nera pas mus. Nu kaip gali buti, kai tokie grazus ir tiek kainuoja doh.gif

http://cgi.ebay.com/...=item1c11fc2835

Atsakyti
Jau yra nauja tema smile.gif

Maunu į Panoramą daržovių ir pasiimti trolio už lipdukus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2010 04 24, 10:10)
Labas rytas smile.gif

Man tinka. Labai cekava biggrin.gif

O aš susikūriau veiklos. Gimtadienio proga sugalvojau diedui odinukę nupirkt, kad ant kaklo nešiot. Su kokiais trim karoliukais. Pirmas klausimas-ar taip diedai nešioja, ar nebūsiu nugrybavusi į lankas, ir antras-kokius karolius išrinkt. Taigi, turiu veiklos kuriam laikui rolleyes.gif

Rasida, gavau, ačiū mirksiukas.gif Kaip ten buvęs prilipo.

Kas nešioja, tai nešioja visaip, ir su vienu, ir su trim, ir su penkiolika. Maniškis pvz. išvis nenešiotų - nieko, nėkiek ir niekaip, nei ant kaklo, nei ant rankos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2010 04 24, 10:19)
Kas nešioja, tai nešioja visaip, ir su vienu, ir su trim, ir su penkiolika. Maniškis pvz. išvis nenešiotų - nieko, nėkiek ir niekaip, nei ant kaklo, nei ant rankos schmoll.gif

Tai jei nenešios, tik pasidžiaugsiu biggrin.gif Reikia tik tiesingus karolius parinkt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2010 04 24, 09:29)
Tai jei nenešios, tik pasidžiaugsiu biggrin.gif Reikia tik tiesingus karolius parinkt g.gif

Labas rytas, vaa koks puikus sprendimas good.gif Maniškis apart laikrodžio ir vest. žiedo nieko nenešioja schmoll.gif Bet tavo idėja mane nudžiugino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2010 04 23, 23:41)

Aš vis dėlto stipriai išpindėjus boba biggrin.gif Mano šešiametis sėdi ir žaidžia - ne su bakuganais, ne su legais, ne su transformeriais, o su mano apyrankėm laugh.gif  Gi naujų gavau - tai ne man vienai pažaist knieti biggrin.gif Aš suveriu: mėlynas, geltonas, sidabrinis, mėlynas, mėlynas, rudas, sidabrinis.... Jis perveria: Rudas rudas rudas gelsvas geltonas sidabras sidabras sidabras mėlynas mėlynas mėlynas, užsegimas biggrin.gif

gerai kad taip zaidzia, maniskis irgi griebia uz apyrankiu smile.gif bet kad jo visi zaidimai su valgymu susije biggrin.gif ziopliukas dar

QUOTE(danske @ 2010 04 24, 11:10)
Sako , tokiu putluciu, kaip amerikonkos nera pas mus. Nu kaip gali buti, kai tokie grazus ir tiek kainuoja doh.gif

ziurint kur, pvz tokiuose labiau 'provinsijose' tai daug tokiu 'plonuliu'... o siaip tai tikrai daug tokiu fifiniu kaip ir pas mus biggrin.gif as vis galvodavau kodel sako kad daug sviesiaplaukiu lt, nes usa ju irgi gana daug
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2010 04 24, 10:29)

O tai jis apskritai kokius nors papuošalus nešioja? Apyrankės ar grandinėles? Nes maniškiui tai jaučiu nei surištam nieko neuždėtum, nepatogu mat jam doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2010 04 24, 10:44)
O tai jis apskritai kokius nors papuošalus nešioja? Apyrankės ar grandinėles? Nes maniškiui tai jaučiu nei surištam nieko neuždėtum, nepatogu mat jam doh.gif

Nea. Net laikrodžiui nesugeba batarkių pakeist kelintą mėnesį, nebūtina jam. Ale uždėjau odinukę ant kaklo, kai tik nusipirkau, kad parodyt, kaip atrodo, ir mačiau, jam patiko. Taigi, nupirksiu, nenešios, mes būsim gailestingos ir priglausim bigsmile.gif
Kiek kablelių doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Song: 24 balandžio 2010 - 09:47
Mano vyras tai išvis geriausią bajerį išmetė, kai paklausiau ko norėtų dovanų savo gimtadieniui doh.gif Atsakymas buvo maždaug toks: "Ko iš tikrųjų norėčiau, vistiek nenupirksi (mol labai brangu ir t.t.), tai nusipirk dar vieną karoliuką sau ant apyrankės" blink.gif lotuliukas.gif Išvirtau iš kojų...
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2010 04 24, 10:58)
Mano vyras tai išvis geriausią bajerį išmetė, kai paklausiau ko norėtų dovanų savo gimtadieniui doh.gif Atsakymas buvo maždaug toks: "Ko iš tikrųjų norėčiau, vistiek nenupirksi (mol labai brangu ir t.t.), tai nusipirk dar vieną karoliuką sau ant apyrankės" blink.gif  lotuliukas.gif  Išvirtau iš kojų...

Tau smagu.
Musiskis irgi nenesiotu. Ant rankos tai del darbo neiseina nieko nesioti,o ant kaklo turi auksine grandinele, pries kokius tris metus dovanota. Ta tai visda su juo. Vestuvinis irgi tik progom, gaili ax.gif . Laikrodi irgi tik kartais segi, atseit telefone yra laikrodis

Pletkinu. Kita sestadieni turi buti atidarymas panevezietems. Tik kur nepasake, nezino tikslaus adreso, klausiau atstovu. Tikriausiai, Babilone.
Atsakyti
QUOTE(danske @ 2010 04 24, 11:26)
Pletkinu. Kita sestadieni turi buti atidarymas panevezietems. Tik kur nepasake, nezino tikslaus adreso, klausiau atstovu.  Tikriausiai, Babilone.

Tai jeigu atidarymas jau po savaitės, tai stendas jau turėtų būt pastatytas turbūt g.gif
Atsakyti