Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

QUOTE(Enita @ 2010 04 23, 21:51)
Dar viena lotuliukas.gif Tuoj pasirodys, kad visos čia expanevežietės cool.gif

Panevezieciu troliu klanas cia lotuliukas.gif
Atsakyti
Dar viena tikrai pasirodys. Ne paneveziete, bet Motinos dienai greiciausiai bus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daktare77 @ 2010 04 23, 21:53)
Panevezieciu troliu klanas cia  lotuliukas.gif

Jau pradeda darytis smalsu, kiek iš jų gali būt pažįstamų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daktare77 @ 2010 04 23, 20:53)
Panevezieciu troliu klanas cia  lotuliukas.gif

ei ei ei, ramiaaaau klanistės lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(danske @ 2010 04 23, 21:51)
Bus kaip bus.  Tik pradzioj daug ziures ir nepirks. Tuom beveik isitikinus.

Jeigu Motinos dienai atidarytu, tai  is apyrankiu butu galima susipazinima daryti smile.gif

na bent jau mano mama galės ateiti pati pasižiūrėti ir išsirinkti,o ne per mane pirkti iš vln thumbup.gif

o tai kada atidarymas,kur ? jei ką sužinosit šaukit,o tai kaip matau daug čia trolisčių panevėžiečių thumbup.gif
Atsakyti
Pirkti tai dar butu tas pats kur. Bet kad galima bus pamatyti, tai gerai. O tai suki galva, koks tas karolius, rudas ar pilkas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 04 23, 16:48)
Noa, o tu paaiškink, kam reikia 3, ar 5, privertų apyrankių? Ne karolių kiekio tiek apyrankių užpildyti, o pačių apyrankių?  g.gif Aš turiu dvi apyrankes (grandines), ir krūvą palaidų karolių, kuriuos veriu pagal nuotaiką, ir turiu ne 5, o keliolika skirtingų apyrankių  rolleyes.gif Na, gal dar vieną reikia nusipirkt, nes viena trumpoko ilgio - skolinčiau dukrai  blush2.gif Bet daugiau kaip dvi vienu metu juk neišeina nešioti  g.gif

Nu tu čia logiškai byloji mastau.gif Reiks turėt omeny mastau.gif Nu taip, jo, reikėt kaip ir nereikia... Bet norisi, kad galima būtų viską susivert biggrin.gif Kita vertus, kas nors vis tiek lieka nesuverta mastau.gif

Man reikia tai daugiausia todėl, kad du sidabriukus duoda biggrin.gif Nors kita vertus, už apyrankės su užsegimu kainą trys išeitų lotuliukas.gif

QUOTE(Erszebeth @ 2010 04 23, 17:17)
Noa nešioja ir po dvi, pati sakė  biggrin.gif Bet dabar, kai turi tris, man įdomu, gal nešioja tris?

Nea, nenešioju po tris. Jos pas mane ir po dvi nelabai tinka blush2.gif

QUOTE(mamile @ 2010 04 23, 18:37)
Erilukaha, va specialiai tau  tongue.gif  amerikoniškos grožybės.

Net žvygtelėjau biggrin.gif Pradžioj kažkada seniai, kol dar tos temos buvo neįsivažiavę, net bijojau biskutuką, galvojau, ir pas mus TOKIOS babcės trolius perka laugh.gif Ale kiek gyvai mačiau, kažkodėl visos gražios biggrin.gif
A gal ten pas juos aplamai visos moteros tokios? unsure.gif Nes pas mus tokių šitieksurinkt - tai dar ir padirbėt reiktų unsure.gif O jei dar su ta sąlyga, kad ir trolių turėtų - tai visai misija neįmanoma unsure.gif
Papildyta:

Aš vis dėlto stipriai išpindėjus boba biggrin.gif Mano šešiametis sėdi ir žaidžia - ne su bakuganais, ne su legais, ne su transformeriais, o su mano apyrankėm laugh.gif Gi naujų gavau - tai ne man vienai pažaist knieti biggrin.gif Aš suveriu: mėlynas, geltonas, sidabrinis, mėlynas, mėlynas, rudas, sidabrinis.... Jis perveria: Rudas rudas rudas gelsvas geltonas sidabras sidabras sidabras mėlynas mėlynas mėlynas, užsegimas biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif Kažkur kelyje mano pirkiniai užstrigę, vis raminu save, kad gal sumaištis ore kalta. Užtat gavau pirmadienį UK pirktą bulvę, vat smile.gif
Atsakyti
Labas rytas visoms smile.gif Zinokit sedziu nuo ryto papildomam darbe ir galvoju, kad uz "uzchalturintus" pinigus pirksiu pakrantes turtus... o vietoj gyvu geliu mamyciu dienai uzsiprasysiu hortenziju... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rasida @ 2010 04 24, 09:06)
Labas rytas smile.gif Kažkur kelyje mano pirkiniai užstrigę, vis raminu save, kad gal sumaištis ore kalta. Užtat gavau pirmadienį UK pirktą bulvę, vat smile.gif

Ir man tas pats, laukiu vieno siutinuko jau men. ir siandien tuscia. Nors kiti veliau pirkti atejo, tai kazin, ar cia vulkanas kaltas. Vaziuoju i Vilniu, turbut gyvai i trolius uzeisiu pavepsot.
Papildyta:
[quote=Noa,2010 04 23, 22:41]

A gal ten pas juos aplamai visos moteros tokios? unsure.gif Nes pas mus tokių šitieksurinkt - tai dar ir padirbėt reiktų unsure.gif O jei dar su ta sąlyga, kad ir trolių turėtų - tai visai misija neįmanoma unsure.gif
Papildyta:

Nebuvau amerikoj, tai nemaciau....bet galvoju, kad su graziu joms ten sudetinga. Kazkada prie 15 metu pas mus buvo prancuzas toks i sveciu atvaziaves, tai ta proga buvom pajuryje. Kaip atsisedo kavinej Basanaviciaus gatvej, tai nei valge, nei gere, tik i merginas ziurejo apakes ir kartojo Holyvud.
Atsakyti
Labas rytas.

Gali buti , kad gavosi siuntu daug per ta laika, o dabar nespeja. Is Norvegojos negaunu siuntinuko, ne trolinio. Is pazistamu zmoniu, tai tikrai issiunte.

Paskaiciau mamiles zinute. Tai tas pazistamas, kur dabar Norvegijoj, sake. Jokiu sansu buti neistikimam zmonai. Nera su kuo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo danske: 24 balandžio 2010 - 08:59
Labas rytas 4u.gif Gaminu naują temą. Kokios apklausos pageidaujate? Apie brangiausią turimą karoliuką tiks? blush2.gif
Atsakyti