Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

QUOTE(Dasha @ 2010 04 23, 20:04)
Nusipirkau naują toki Fenivir (jis gydantis, vienintelis, nes kiti tinkami tik pradžioj slopinti), ir naktinių pleistriukų, jie intensyvesni.. Ačiū už rūpestį  4u.gif

Bet tiek žadėtas papildymas, gi vakar jau tipo kažką dėliojo...
Beje, Megoj sakė loterijoj laimėjo mergina iš Anykščių  mirksiukas.gif  Ryškiai ne mūsiškė, nes neturim savo tarpe to krašto atstovių lyg.. O dabar vėl nauja loterija, bet supratau, kad laimimi bus suvenyrai, tik nepasitikslinau kokie, jei kas eisit, paklauskit, a?

Aš iš Anykščių, bet kad Megoj nieko nepirkau. Nebet čia Erika kai man pirko įrašė mano pavardę. Nu būtų geras, gyvenime nieko laimėjus nesu thumbup.gif O kas ten per laimėjimas? Bet turbūt čia ne aš ta laimingoji....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamile: 23 balandžio 2010 - 19:21
QUOTE(drugeliukaiten @ 2010 04 23, 09:02)
Kaip zadejau Tvynei, rodausi kokia kompensacija sau vakar leidau smile.gif

Suuuper thumbup.gif

QUOTE(danske @ 2010 04 23, 09:09)
Tai Kaune visi gintarai jau ispirkti verysad.gif

console.gif tikrai be galo gražių turėjo šį kartą.
QUOTE(mamile @ 2010 04 23, 10:59)
Jeigu privaloma pasigirti, tai ir aš nusipirkau fantaziją.

Sveikinimai su nuostabiu pirkiniu bigsmile.gif
QUOTE(Noa @ 2010 04 23, 16:37)
Su pirmais dviem punktais pavyko labai gerai, o gintarų ten - š, ne asortimentas schmoll.gif Vienas nekataloginis, lygiai toks, kaip kataloginiai dry.gif Nu ir keli kataloginiai, aišku... Žodžiu, nusipirkau 2009 kalėdinį karoliuką - "Sidabro pėdsakas". Ir dar pasiėmiau iš Drugeliuko savo toskanišką rinkinį rolleyes.gif  Tai žaidžiau žaidžiau su karoliukais visą pusdienį... Tik nenufotografavau. Ryt unsure.gif

Aplamai turiu tris privertas apyrankes. Padoriam žmogui būtų gana, o man mirtinai reikia dar dviejų mastau.gif

Užjaučiu dėl gintarų, man pačiai dėl jų pavydu. Tiek, kad vieną facetuotą spėjau pasičiupt. (Bet vistiek Drugeliukui pavydžiu biggrin.gif )

Laukiam pasirodant su visom naujienom smile.gif

QUOTE(Erszebeth @ 2010 04 23, 16:48)
Noa, o tu paaiškink, kam reikia 3, ar 5, privertų apyrankių? Ne karolių kiekio tiek apyrankių užpildyti, o pačių apyrankių?  g.gif

Nemoku paaiškint, bet, žinok, reikia unsure.gif

QUOTE(dzaska @ 2010 04 23, 17:13)
tvyne maciau su 3 , bet galvoju kad vienu metu tikrai nenesioja  cool.gif

Žinok, šią savaitę taip ir pravaikščiojau su trim cool.gif Ir visai nieko rolleyes.gif Beveik pripratau biggrin.gif

Bet va, kai paskaitau, kad jūs miegat su apyrankėm, tai man nei su viena nesimiegotų schmoll.gif Gi barška/ tarška jos... unsure.gif

QUOTE(danske @ 2010 04 23, 20:07)
Kazkas vakar kalbejo apie nauja prekybos vieta.Gal jau zinot kur?

Tikrai žinau, kad Panevėžyje. Megoj gyrėsi, kad atsidaro jų kontora.
Papildyta:
QUOTE(Dasha @ 2010 04 23, 18:41)
Uf. pasirodo man ir avantiūtino labai reikėjo biggrin.gif
O Motinos dienai avanasu rožinis perliukas..  wub.gif

Labai šaunūs tavo naujieji grožiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tvynė @ 2010 04 23, 20:27)
Tikrai žinau, kad Panevėžyje. Megoj gyrėsi, kad atsidaro jų kontora.

Nu pagaliau ir tą užmirštą, nuskriaustą kampelį prisiminė clap.gif
Atsakyti
jauciu atidarymo proga daug visko mielo bus.... smile.gif
Atsakyti
Įdomu tik kurioj vietoj tiksliai bus g.gif Ir kada.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enita: 23 balandžio 2010 - 19:31
QUOTE(mamile @ 2010 04 23, 19:20)
Aš iš Anykščių, bet kad Megoj nieko nepirkau. Nebet čia Erika  kai  man pirko įrašė mano pavardę. Nu būtų geras, gyvenime nieko laimėjus nesu thumbup.gif O kas ten per laimėjimas? Bet turbūt čia ne aš ta laimingoji....

Nepaklausiau... o turbūt ne tu, nes sake atvažiavo ir pasiėmė jau unsure.gif Gaila, bet visada glaima bandyti wink.gif aš loterijose visai nesėkminga doh.gif Vieną kartą per fuksą laimėjau, bet net ofisas juokės: buvo Palmolive kokia tai akcija, du vnt reikėjo pirkt, ir reklamavo, kad laimėk žiedą su briliku, tai užsiciklinau biggrin.gif Laimėjau ne žiedą, bet čekį, už ji teko imt brilikus biggrin.gif Nes toks tikslas. Tai šian ir su viltim užildžiau lapelį.. Bet vat nėr to užtikrintumo, matyt, dar ne mano diena unsure.gif

Tvyne, dėkui, dėkui rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2010 04 23, 19:32)

Sita maniske ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2010 04 23, 20:30)
Įdomu tik kurioj vietoj tiksliai bus g.gif Ir kada.

toks centras bus stipriausoj vietoj g.gif centre prekybos gal kokiam babilone..nz.. viska suzinosim, ax.gif
g.gif reiks nuvaziuot tuo paciu mociute aplankysiu.
Atsakyti
Dzaska, nu tu man gera biggrin.gif Gauciau nuo savo sengalveles uz troliu pirmenybe pries ja wink.gif As turiu superine devyniasdesimtmete mociute, kuri daro savos gamybos desreles, kepa pyragus, megsta vyna su pelesiniu suriu ir teatra thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nidalaura @ 2010 04 23, 20:52)
Dzaska, nu tu man gera  biggrin.gif Gauciau nuo savo sengalveles uz troliu pirmenybe pries ja wink.gif

g.gif blush2.gif visiem demesio uztektu nu poto trolei.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2010 04 23, 18:18)
Bandžiau avantiūriną iš kito kampo, nes juodas gaunas ir taškas - o jis toks tamsiai tamsiai žalias.. Bet rodos nesigavo  lotuliukas.gif  tikras avantiūrinas biggrin.gif
Ir mano buvusiai vizijai apyrankės jis jau per tamsus. Ką daryt?

avantiurinas thumbup.gif
gal pakeisti vizija ax.gif biggrin.gif

QUOTE(Dasha @ 2010 04 23, 19:01)
O ne tu pati tų dvigubų gėlių norėjau fiolecetavai/melsvam fone? Apačioj apie vidury.

cia as ju norejau ax.gif ne tik norejau, bet ir nusipirkau tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(Ruti @ 2010 04 23, 20:01)
avantiurinas  thumbup.gif 
gal pakeisti vizija  ax.gif  biggrin.gif
cia as ju norejau  ax.gif ne tik norejau, bet ir nusipirkau  tongue.gif

Na gaaal ir reiktų pakeist biggrin.gif Dabar pasijaukinsiu, paskui galvosiu, benet kažką matai biggrin.gif Pasidalink idėjom.
Avava, sakau kažkas jas rodė smile.gif
Atsakyti