Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

QUOTE(Dasha @ 2010 04 23, 20:01)
O ne tu pati tų dvigubų gėlių norėjau fiolecetavai/melsvam fone? Apačioj apie vidury.

Ne... schmoll.gif man geles nelimpa, tik sidabrines...
Atsakyti
QUOTE(dzaska @ 2010 04 23, 19:04)
Aciu drauge  drinks_cheers.gif

Mano sarase trejybe, nauja apyranke ir t.t.

Man trejybė gražu, tik prasmė neitnkama, reiktų perfrazuoti kaip nors biggrin.gif

Erulikaha, taviškis rinkinys neblogas lotuliukas.gif Tik jau primygtinai siūlyčiau iš tų pigių plastmasių iųimt lauk ir kuo greičiau.. doh.gif
Atsakyti
Kazkas vakar kalbejo apie nauja prekybos vieta.Gal jau zinot kur?
Atsakyti
Ryt uzsuksiu po egzo i mega. ax.gif viska sizinosiu...

Man sake, bet neuzfiksavau blush2.gif doh.gif ryt pasakysiu gossip.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzaska: 23 balandžio 2010 - 19:09
QUOTE(Dasha @ 2010 04 23, 19:55)
Ir kas pas tamstą sąraše pirmauja?  bigsmile.gif
Ech, zuikeli, šitos atostogos geriems norams ir įsipareigojimams skirtos: kapus sutvarkyt, apsodint gėlėm, mamos namo aplinką sutvarkyt, medžius nugenėt ir iš po žiemos namą išvalyt ir gerai prikūrent. O dabar sveikatos nėr - bijau į daržus/kapus snapą kišt  unsure.gif O rugsėjo pradžioj tai idealios atostogos Nidoj - tylumaaa ramumaaa, jau kelinti metai tradiciškai važiuojam wink.gif Šiemet net gal grįžus švyturį pirkčiau biggrin.gif

Ai, nekalbek irnesakyk.gif Nida mano dusios miestas wub.gif Gal net aplankysiu sekanti savaitgali...O trolinis svyturys kad ir labai grazus, ant apyrankes man per didelis. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2010 04 23, 19:04)
Ne... schmoll.gif man geles nelimpa, tik sidabrines...

Tai kažin kas kitas jas minėjo prieš porą dienų. Tai ką pirksi gi ryt? Tiesa sakant, kai dirba Giedrė, man rodos, net nepatogu nepirkt ką ji siūlo doh.gif staigiai prisireikia ir to ir ano.. Dėliojau dėliojau, skaudančia širdim NE tariau tam amazonitui..
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2010 04 23, 20:04)

Beje, Megoj sakė loterijoj laimėjo mergina iš Anykščių  mirksiukas.gif  Ryškiai ne mūsiškė, nes neturim savo tarpe to krašto atstovių lyg..

Taigi mamile iš ten bigsmile.gif
Atsakyti
bet cia ir pandoros yra toj dezej kur erilukaha dzaskai siule tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ewidenta: 23 balandžio 2010 - 19:11
Erikukaha, kas ten toks mano dovanu kruveleje riuuuuzavas salia rozinio kaspino?
Atsakyti
QUOTE(ewidenta @ 2010 04 23, 20:10)
bet cia ir pandoros yra toj dezej kur erilukaha dzaskai siule tongue.gif

erilukaha pandoru neno schmoll.gif nors jie brolei bet man trolialia patinka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 04 23, 19:10)
Taigi mamile iš ten  bigsmile.gif

Bet lyg nesigyrė? Ar pramazinau?
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2010 04 23, 20:04)
Nusipirkau naują toki Fenivir (jis gydantis, vienintelis, nes kiti tinkami tik pradžioj slopinti), ir naktinių pleistriukų, jie intensyvesni.. Ačiū už rūpestį  4u.gif

Nepazystu to Fenivir smile.gif Matai pati si "dziaugma" senai turiu, tai man ideliausias atradimas tie pleistriukai, priestai Zoviraxas, bet dabar tik tie. Ir diena, ir nakti as vis nauju pakeiciu ir taip kol sugyja.
Papildyta:
Uzrodykit kas jebejuje troliniu dezuciu sunglasses2.gif
Atsakyti