Dasha, cia tau:
QUOTE(erilukaha @ 2010 04 23, 19:46)
ryt vaziuoju ir tikiuosi nieko nepirkt...
sakai..
mano pinigine dar ilgai verks pagijimo nesimato ziauru kiek visko noriu. erilukaha na ir prierzinau ziauru ... grazu Lauksiu gal kas padovanos mamos dienai
[quote=Dasha,2010 04 23, 19:36]
Nidalaura, nu taikliai tu čia Ai drin.. grįžau, pasirodo vėl tempa užkilus. Atostogos škias
O tai tau naujiena, kad pas mus balandi oras slykstus ir salta? Atostogauti reikia liepos antroje puseje - rugpjucio pirmoje. Na dar galima rugsejo pradzioje, jei vaikai mazi ir ramybes norisi. PSIO. Visa kita laika reikia skirti daaaaarrrrbui
Nidalaura, nu taikliai tu čia Ai drin.. grįžau, pasirodo vėl tempa užkilus. Atostogos škias
O tai tau naujiena, kad pas mus balandi oras slykstus ir salta? Atostogauti reikia liepos antroje puseje - rugpjucio pirmoje. Na dar galima rugsejo pradzioje, jei vaikai mazi ir ramybes norisi. PSIO. Visa kita laika reikia skirti daaaaarrrrbui
QUOTE(erilukaha @ 2010 04 23, 18:50)
Dasa, cia tau:
Oj dzenkuje bardzo, bet man per margi... Man prašom ką nors subtilesnio Ot įnoringa Net nepatogu pasidarė
Na prie tokios kruvos gerai butu pensijines dienas leist Dar ir koki pardavus gali prisidurt. Ir dar sociai liks
QUOTE(dzaska @ 2010 04 23, 18:51)
sakai..
mano pinigine dar ilgai verks pagijimo nesimato ziauru kiek visko noriu. erilukaha na ir prierzinau ziauru ... grazu Lauksiu gal kas padovanos mamos dienai
Ir kas pas tamstą sąraše pirmauja?
QUOTE(nidalaura @ 2010 04 23, 18:51)
Ech, zuikeli, šitos atostogos geriems norams ir įsipareigojimams skirtos: kapus sutvarkyt, apsodint gėlėm, mamos namo aplinką sutvarkyt, medžius nugenėt ir iš po žiemos namą išvalyt ir gerai prikūrent. O dabar sveikatos nėr - bijau į daržus/kapus snapą kišt O rugsėjo pradžioj tai idealios atostogos Nidoj - tylumaaa ramumaaa, jau kelinti metai tradiciškai važiuojam Šiemet net gal grįžus švyturį pirkčiau
QUOTE(Dasha @ 2010 04 23, 16:46)
šian dar pūslelinė ėmė dygt Taip susinervinau... O dargi atostogos ant nosies, reik skubiai man stiprybės ir jėgos, nieko nežinau.
Nusipirk tuos pleistriukus, man daug geriau nei kokie tepalai. Nebepersti ir gyja greiciau, neinesi infekcijos.
O musi kaime troliu papildymo dar ner
QUOTE(erilukaha @ 2010 04 23, 18:55)
O ne tu pati tų dvigubų gėlių norėjau fiolecetavai/melsvam fone? Apačioj apie vidury.
QUOTE(erilukaha @ 2010 04 23, 19:55)
Dzaska , o cia tau..:
Aciu drauge
Mano sarase trejybe, nauja apyranke ir t.t.
QUOTE(Dovis @ 2010 04 23, 19:01)
Nusipirk tuos pleistriukus, man daug geriau nei kokie tepalai. Nebepersti ir gyja greiciau, neinesi infekcijos.
Nusipirkau naują toki Fenivir (jis gydantis, vienintelis, nes kiti tinkami tik pradžioj slopinti), ir naktinių pleistriukų, jie intensyvesni.. Ačiū už rūpestį
Bet tiek žadėtas papildymas, gi vakar jau tipo kažką dėliojo...
Beje, Megoj sakė loterijoj laimėjo mergina iš Anykščių Ryškiai ne mūsiškė, nes neturim savo tarpe to krašto atstovių lyg.. O dabar vėl nauja loterija, bet supratau, kad laimimi bus suvenyrai, tik nepasitikslinau kokie, jei kas eisit, paklauskit, a?