Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Va dar kokią nuotrauką radau - ir apyrankės trys, ir dar laikrodis ant tos pačios rankos.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enita: 23 balandžio 2010 - 16:52
QUOTE(Enita @ 2010 04 23, 17:46)
Va dar kokią nuotrauką radau - ir apyrankės trys, ir dar laikrodis ant tos pačios rankos.

Na apyrankes grazu , bet laikrodis per daug blink.gif cool.gif
Turetu buti amerikonka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dzaska @ 2010 04 23, 17:56)
Na apyrankes grazu , bet laikrodis per daug  blink.gif  cool.gif
Turetu buti amerikonka  rolleyes.gif

Man tas žiedas, visiškai nederančios spalvos schmoll.gif Išvis geriausia būtų dvi apyrankės, ir jokio laikrodžio, bei neutralesnės spalvos žiedas..
Atsakyti
Nu man kelios apyrankes, tikrai per dauk, as ir taip iki siol nelabai papuosalu nesiojau...turiu dauk, bet kad uzsideciau... schmoll.gif Jau kai proga kokia rimta, ir tai negaliu uzsidet ir ant kaklo, ir ant rankos, ir dar auskaru...nu man tai taip dauk, kad nejaukiai jauciuosi, ziauriai...
Kad ir dabar buvau suverus ir ant kaklo ir ant rankos, ir pagal spalvine gama labai derejo, ir tuo labiau rubai tamsus buvo, tai ka jus galvojat , visa kele i veidrodi zvilkciojau, ar ne per dauk, o paskui vistiek apyranke po bliuska pakisau doh.gif Tai va pasipuosiau vadinasi... rolleyes.gif
Papildyta:

Nu mane kaip nervina, kad neduoda amerikonku paziuret, negaliu pyktis ema... Bukit geros atsiuskit kuri i az savo prisijungimo koda , o gal daug prasau g.gif Bet gi ka as galiu padaryt, as ten tik paveiksliukus ziuriu, nieko nerasau, jokiu komentaru, forumuose nedalyvauju...tik paveiksliukus ziuriu....prasau, maldauju... 4u.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2010 04 23, 18:11)
Nu mane kaip nervina, kad neduoda amerikonku paziuret, negaliu pyktis ema... Bukit geros atsiuskit kuri i az savo prisijungimo koda , o gal daug prasau  g.gif Bet gi ka as galiu padaryt, as ten tik paveiksliukus ziuriu, nieko nerasau, jokiu komentaru, forumuose nedalyvauju...tik paveiksliukus ziuriu....prasau, maldauju...  4u.gif lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O tu bandei prisijungt tuo elektroninio pašto adresu, kurį nurodei, ir sugalvotu slaptažodžiu? Neleidžia?
Atsakyti
Parasyk savo email man i a.z . Pabandysiu.
Atsakyti
user posted image
Erilukaha, va specialiai tau tongue.gif amerikoniškos grožybės.
Man trollbedai su stilium asocijuojasi, bet šios amerikonkos paneigia mano nuomonę. Ir ne dėl apkūnumo, juk būna stambi moteriškė ir su cinkeliu apsirengus bei pasipuošus. O čia pastangų nulis, net troliai nepuošia ir netinka.

Gali mano prisijungimu naudotis, tuoj i až parasysiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamile: 23 balandžio 2010 - 17:41
Uf. pasirodo man ir avantiūtino labai reikėjo biggrin.gif Bet paskaičiau gi:
Avantiūrinas
Šis akmuo sukuria kuria gerą, kūrybingą energiją, o taip pat gali pasitarnauti kaip meilės talismanas. Be to, jis sugeria į save liūdesį ir depresiją. Beje, svarbu tuo gėriu, kurį gauname iš šio akmens, pasidalyti su aplinkiniais: tuomet reikalai kryps vien tik gera linkme.

Tiesiai į dešimtuką. Dabar tai tikrai viskas turi būt tik į gera wink.gif

O Motinos dienai avanasu rožinis perliukas.. wub.gif
Papildyta:
Nesuprantu, ko jūs čia tom amerikonkom gėritės.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2010 04 23, 18:41)
O Motinos dienai avanasu rožinis perliukas..  wub.gif
Papildyta:
Nesuprantu, ko jūs čia tom amerikonkom gėritės..  unsure.gif

Turi mega gražių perliukų? g.gif Ir šiaip, prašom pasidemonstruot pirkinius.
Atsakyti
QUOTE(mamile @ 2010 04 23, 18:37)

Aciu clap.gif clap.gif clap.gif
Einu bandysiu prisijungt drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mes gi pavydim, kad jos daug trolių turi, tai ir varom visaip lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamile @ 2010 04 23, 18:43)
Mes gi pavydim, kad jos daug trolių turi, tai ir varom visaip lotuliukas.gif

Teisyngai drinks_cheers.gif
O ka juk pavydet juk zmogiska ax.gif blush2.gif
Atsakyti