Va dar kokią nuotrauką radau - ir apyrankės trys, ir dar laikrodis ant tos pačios rankos.
QUOTE(Enita @ 2010 04 23, 17:46)
Va dar kokią nuotrauką radau - ir apyrankės trys, ir dar laikrodis ant tos pačios rankos.
Na apyrankes grazu , bet laikrodis per daug
Turetu buti amerikonka
QUOTE(dzaska @ 2010 04 23, 17:56)
Man tas žiedas, visiškai nederančios spalvos Išvis geriausia būtų dvi apyrankės, ir jokio laikrodžio, bei neutralesnės spalvos žiedas..
Nu man kelios apyrankes, tikrai per dauk, as ir taip iki siol nelabai papuosalu nesiojau...turiu dauk, bet kad uzsideciau... Jau kai proga kokia rimta, ir tai negaliu uzsidet ir ant kaklo, ir ant rankos, ir dar auskaru...nu man tai taip dauk, kad nejaukiai jauciuosi, ziauriai...
Kad ir dabar buvau suverus ir ant kaklo ir ant rankos, ir pagal spalvine gama labai derejo, ir tuo labiau rubai tamsus buvo, tai ka jus galvojat , visa kele i veidrodi zvilkciojau, ar ne per dauk, o paskui vistiek apyranke po bliuska pakisau Tai va pasipuosiau vadinasi...
Papildyta:
Nu mane kaip nervina, kad neduoda amerikonku paziuret, negaliu pyktis ema... Bukit geros atsiuskit kuri i az savo prisijungimo koda , o gal daug prasau Bet gi ka as galiu padaryt, as ten tik paveiksliukus ziuriu, nieko nerasau, jokiu komentaru, forumuose nedalyvauju...tik paveiksliukus ziuriu....prasau, maldauju...
Kad ir dabar buvau suverus ir ant kaklo ir ant rankos, ir pagal spalvine gama labai derejo, ir tuo labiau rubai tamsus buvo, tai ka jus galvojat , visa kele i veidrodi zvilkciojau, ar ne per dauk, o paskui vistiek apyranke po bliuska pakisau Tai va pasipuosiau vadinasi...
Papildyta:
Nu mane kaip nervina, kad neduoda amerikonku paziuret, negaliu pyktis ema... Bukit geros atsiuskit kuri i az savo prisijungimo koda , o gal daug prasau Bet gi ka as galiu padaryt, as ten tik paveiksliukus ziuriu, nieko nerasau, jokiu komentaru, forumuose nedalyvauju...tik paveiksliukus ziuriu....prasau, maldauju...
QUOTE(erilukaha @ 2010 04 23, 18:11)
O tu bandei prisijungt tuo elektroninio pašto adresu, kurį nurodei, ir sugalvotu slaptažodžiu? Neleidžia?
Parasyk savo email man i a.z . Pabandysiu.
Erilukaha, va specialiai tau amerikoniškos grožybės.
Man trollbedai su stilium asocijuojasi, bet šios amerikonkos paneigia mano nuomonę. Ir ne dėl apkūnumo, juk būna stambi moteriškė ir su cinkeliu apsirengus bei pasipuošus. O čia pastangų nulis, net troliai nepuošia ir netinka.
Gali mano prisijungimu naudotis, tuoj i až parasysiu.
Uf. pasirodo man ir avantiūtino labai reikėjo Bet paskaičiau gi:
Avantiūrinas
Šis akmuo sukuria kuria gerą, kūrybingą energiją, o taip pat gali pasitarnauti kaip meilės talismanas. Be to, jis sugeria į save liūdesį ir depresiją. Beje, svarbu tuo gėriu, kurį gauname iš šio akmens, pasidalyti su aplinkiniais: tuomet reikalai kryps vien tik gera linkme.
Tiesiai į dešimtuką. Dabar tai tikrai viskas turi būt tik į gera
O Motinos dienai avanasu rožinis perliukas..
Papildyta:
Nesuprantu, ko jūs čia tom amerikonkom gėritės..
Avantiūrinas
Šis akmuo sukuria kuria gerą, kūrybingą energiją, o taip pat gali pasitarnauti kaip meilės talismanas. Be to, jis sugeria į save liūdesį ir depresiją. Beje, svarbu tuo gėriu, kurį gauname iš šio akmens, pasidalyti su aplinkiniais: tuomet reikalai kryps vien tik gera linkme.
Tiesiai į dešimtuką. Dabar tai tikrai viskas turi būt tik į gera
Papildyta:
QUOTE(Dasha @ 2010 04 23, 18:41)
Papildyta:
Papildyta:
Turi mega gražių perliukų? Ir šiaip, prašom pasidemonstruot pirkinius.
QUOTE(mamile @ 2010 04 23, 18:37)
Aciu
Einu bandysiu prisijungt
Mes gi pavydim, kad jos daug trolių turi, tai ir varom visaip
QUOTE(mamile @ 2010 04 23, 18:43)
Mes gi pavydim, kad jos daug trolių turi, tai ir varom visaip
Teisyngai
O ka juk pavydet juk zmogiska