Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

QUOTE(drugeliukaiten @ 2010 04 23, 09:02)
Labas rytas 4u.gif  Bus sumaise kainas smile.gif 
Kaip zadejau Tvynei, rodausi kokia kompensacija sau vakar leidau smile.gif
http://yfrog.com/13img0021wrj

Koks grozis blink.gif Ypac to kairiojo tamsaus blink.gif wub.gif

QUOTE(Erszebeth @ 2010 04 23, 09:54)
Aš šiandien buvau pasveikinta ir pradžiuginta

Kaip fainai, sveikinu ir as thumbup.gif 4u.gif

QUOTE(erilukaha @ 2010 04 23, 09:57)
225lt ten ir ten... g.gif

329 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(danske @ 2010 04 23, 10:12)
As pacioj pradzioj svaigau apie matiniu gintaru su melynais derini. Kazkaip nukrypau, bet dar  ne  ruduo ax.gif
Dabar galvoju, jei iskeliu Rasidos patarimu, tuos zalsvumo turincius i kita derini, tai ir su jais gal tiktu gintarai.Gintaro gabaliukas samanose. Bet tada jau tikrai tik sviesus, balzgani

Troline kava labai skani. Ir Jurginiu dovana labai atitinkanti proga.

Superinė trolinė kava smile.gif

Danske, kiekvienas naujas karolis diktuoja savo... Jau aš kiek nukrypau nuo pradinių norų, tai gal 180 laipsnių. O gintarus, jaučiu, abiem apyrankėms pritaikytum.
Atsakyti
QUOTE(drugeliukaiten @ 2010 04 23, 08:02)
Kaip zadejau Tvynei, rodausi kokia kompensacija sau vakar leidau smile.gif

Kokie grazus gintarai bigsmile.gif As kazkodel i juos vis skeptiskai ziurejau unsure.gif kaip ir i prizmes blush2.gif ale visai grazu thumbup.gif

QUOTE(Erszebeth @ 2010 04 23, 08:54)
Aš šiandien buvau pasveikinta ir pradžiuginta - gavau Saulės ratą  thumbup.gif Nugi magiška, mistiška, pavasariška, pats tas simbolis naujam žemdirbystės ciklui pradėti  biggrin.gif Aišku, su žemdirbyste mane sieja tik vardas, ale koks skirtumas  ax.gif

Įsivaizduoju, kaip gerai ant tavo apyrankės tinka  thumbup.gif Pademonstruok  mirksiukas.gif

Tai su vardadieniu tave 4u.gif
Ir visas musu Jurgas su Jurginem 4u.gif

Na spalviskai ir tematiskai tai tinka. Pafotkiniu, kai vaikas uzmigs.
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2010 04 23, 10:08)

Taigi mazesnis 225lt, o didesnis 249lt...ar as kazko nematau... g.gif Ai supratau...tu maisai i koda paziurek, maisai rtoli su brangakmeniu... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasida @ 2010 04 23, 10:20)
Superinė trolinė kava smile.gif

Danske, kiekvienas naujas karolis diktuoja savo... Jau aš kiek nukrypau nuo pradinių norų, tai gal 180 laipsnių. O gintarus, jaučiu, abiem apyrankėms pritaikytum.

Tai cia man irgi susirode taip. Radau mamos palikima-gintaro karolius. Tiek prie papugos-silko-voverytes tinka, tiek pri nefrito. Beda, kad internetu sunku spalva matyti.
Kazkas minejo vakar, kad naujas taskas bus, labai tikiuosi, kad pas mus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2010 04 23, 10:27)
Taigi mazesnis 225lt, o didesnis 249lt...ar as kazko nematau... g.gif Ai supratau...tu maisai i koda paziurek, maisai rtoli su brangakmeniu... mirksiukas.gif

pažiūrėk abejose puslapiuos būtent karoliuko stiklo troliai kainas
Atsakyti
QUOTE(tvynė @ 2010 04 22, 22:43)
Tvynė ne tai turėjo galvoj  smile.gif  Perskaičiau Nidalauros klausimą kaip išbalint fantaziją, pagalvojau, kad nusipirko fantaziją ir nesigiria  blush2.gif  mirksiukas.gif 

Jeigu privaloma pasigirti, tai ir aš nusipirkau fantaziją. Beje, prieš porą mėn. net nebučiau pagalvojus, kad ji man patiks. Žinojau, tik kad mano apyrankė bus sidabriukai ir gintarai.O kas daugiau irgi neturėjau vizijos. Bet gintariukus sudėtinga buvo rasti, nes norėjau visų skirtingų. Prieš savaitę buvau panoramoj, tai nei vieno neturėjo, nes atseit nepopuliarūs. Kažkada akropolyje porą radau, bet net nežymėti ir mažiukai labai. Nors man kaip ir nebereikia, užtenka ir ant odinukės, ir ant apyrankės. Bet vistiek užėjus į parduotuvę ieškau gintarinių troliukų. Na, bet facetuotą matyt imčiau iškar doh.gif
Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2010 04 23, 10:27)

Vienur 225 Lt, kitur 329 Lt mirksiukas.gif "stiklo troliai"
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2010 04 23, 09:16)
Koks grozis blink.gif Ypac to kairiojo tamsaus blink.gif  wub.gif

Nu as gintaru nemegeja, bet tas tamsus tikrai labai grazus cool.gif
Apyranke prie kavos irgi super thumbup.gif
Atsakyti
Sveikinu visas Jurgas ir Jurgitas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
Aš labai gintarų mėgėja. Ir būtinai norėčiau gintarinių karoliukų ir sidabriukų apyrankės arba kelių gintarų ant odinukės. Bet trollbeads.com yra tik tie keli tradiciniai - nusibodę, neįvairūs... Jų nesiryžtu pirkti. O šiaip, gėda pasakyti, nė vieno iš turimų karoliukų nesu parduotuvėje pirkusi blush2.gif Ir iš viso nesu buvusi trolių parduotuvėje, išskyrus internetines cool.gif
Atsakyti
QUOTE(mamile @ 2010 04 23, 09:59)
Jeigu privaloma pasigirti, tai ir aš nusipirkau fantaziją. Beje, prieš porą mėn. net nebučiau pagalvojus, kad ji man patiks. Žinojau, tik kad mano apyrankė bus sidabriukai ir gintarai.O kas daugiau irgi neturėjau vizijos. Bet  gintariukus  sudėtinga buvo rasti, nes norėjau visų skirtingų. Prieš savaitę buvau panoramoj, tai nei vieno neturėjo, nes atseit nepopuliarūs. Kažkada akropolyje porą radau, bet net nežymėti ir mažiukai labai. Nors man kaip ir nebereikia,  užtenka ir ant odinukės, ir ant apyrankės. Bet vistiek užėjus į parduotuvę ieškau gintarinių troliukų. Na, bet facetuotą matyt imčiau iškar doh.gif

fantazija bigsmile.gif parodyk ir mums ax.gif
Atsakyti
Mamile jungiuos prie prašančių fantazijos vaizdų bigsmile.gif Maniškė dabar primiršta dėžėj guli, nes dėl ligos šalikus nešioju, bet labai įdomu kaip tu ją sugalvojai papuošti mirksiukas.gif
Atsakyti