Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

QUOTE(Enita @ 2010 04 22, 22:56)
Tai jau tikrai, kad detektyvas drinks_cheers.gif Tik įdomu kodėl vis dar paslaptis, jei jau nusipirko, reiškia niekas kitas nebenugvelbs iš panosės  biggrin.gif

Ji pati va neseniai parase, kad jei prasitars koks karolis, tai be ausu liks lotuliukas.gif Matyt labai vertingas bigsmile.gif O gal siaip intriguoja mus g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Lorute, karolis vertas lygiai tiek, kiek jo norejau. Reiskia be galo be krasto wub.gif O va ausys geras daiktas... kur auskarus versiuos jei ju nebebus hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(nidalaura @ 2010 04 22, 22:58)
Naagi, merginos. As pazadejau nesakyt, turiu zodzio laikytis. Jau turetumete mane pazinoti vienok  flirt.gif Mano apyranke nuobodi tokia ir baisiai suderinta, jokiu nauju atspalviu i ja nepriimu. Cia gi kaip ant delno, tas retas karolis  doh.gif

Tai as permeciau, kad yra tik 2 kurie tau tiktu jei is stikliuku, bet po to pagalvojau, kad neaisku kam juos paslaptyje laikyt, tai tikejaus kazko ispudingesnio bigsmile.gif Nu ko nors labai labai medziojamo bigsmile.gif Vos ne agato kokio blush2.gif
Papildyta:
Nu ne del to, kad anie ne ispudingi, o tik del to, kad maniau, kad dar ju prekyboj turetu but wink.gif
Papildyta:
Nu va, detektyvas isaiskintas ax.gif Dabar ramiai galiu eit miegot rolleyes.gif Nes buciau neuzmigus, bo megstu visokius rebusus sprest doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
erilukaha vis nepaklausiu ar tavo zalia bulve atejo g.gif
Atsakyti
Sakau kaip ant delno. Agatas man per ryskus, nors mirk griuk koks grazus. O stikliuku ner tokiu riuzavu, is to seka, kad ne jie. Peda uz pedos ir liksiu beause blink.gif Agatos Kristi jus mano thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nidalaura @ 2010 04 22, 23:10)
Sakau kaip ant delno. Agatas man per ryskus, nors mirk griuk koks grazus. O stikliuku ner tokiu riuzavu, is to seka, kad ne jie. Peda uz pedos ir liksiu beause  blink.gif Agatos Kristi jus mano  thumbup.gif

Koks nors rausvas gintaras? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasida: 22 balandžio 2010 - 22:13
QUOTE(nidalaura @ 2010 04 22, 23:10)
Sakau kaip ant delno. Agatas man per ryskus, nors mirk griuk koks grazus. O stikliuku ner tokiu riuzavu, is to seka, kad ne jie. Peda uz pedos ir liksiu beause  blink.gif Agatos Kristi jus mano  thumbup.gif

Tada arba zvaigzdute su perliuku, arba tas pakabukas su perliuku bigsmile.gif
Papildyta:
Ar kazkas tokio? bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Einu auskarus ismesiu sunglasses2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2010 04 22, 23:12)
Tada arba zvaigzdute su perliuku, arba tas pakabukas su perliuku bigsmile.gif

Tikrai, gi anas irgi tinkamos spalvos smile.gif Man kažkaip gintarai paskutiniu metu akį traukia, ir kitus tuo įtarinėju smile.gif
Papildyta:
QUOTE(nidalaura @ 2010 04 22, 23:15)
Einu auskarus ismesiu  sunglasses2.gif

Jau išmetei? Tai gali sakyt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasida: 22 balandžio 2010 - 22:16
QUOTE(nidalaura @ 2010 04 22, 23:15)
Einu auskarus ismesiu  sunglasses2.gif

hihihi.gif Niekis, auskarus ant fantazijos uzsikabinsi irnesakyk.gif

Tai apsiperlinai ania? bigsmile.gif Jejum kaip fainai ax.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(rasida @ 2010 04 22, 23:17)
Jau išmetei? Tai gali sakyt biggrin.gif

Tikrai drinks_cheers.gif Gi miegot jau norim eit, sakyk biggrin.gif
Atsakyti
Ne tas zodis... Laiminga baisiai ziauriai wub.gif blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(nidalaura @ 2010 04 22, 23:20)
Ne tas zodis... Laiminga baisiai ziauriai wub.gif  blush-anim-cl.gif

Nu tai ir valio thumbup.gif Dabar jau oficialia sveikinu, kad jau zinom del ko sveikint biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti