Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

QUOTE(Lorute @ 2010 04 22, 22:04)
Tai gavai ta kuriu atveze tik 2 ? bigsmile.gif

Juo assa.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(danske @ 2010 04 22, 20:44)

Kaip manot, skaidrus bus?

Cia bus toks kaip laukine kate, apacia skaidri o piesinukas virsuje ir is virsaus skaidrumo daug nesimatys
Atsakyti
QUOTE(wizija @ 2010 04 22, 22:08)
Cia bus toks kaip laukine kate, apacia skaidri o piesinukas virsuje ir is virsaus skaidrumo daug nesimatys

Dekui. Toks idomus jis man.

O apyranke labai grazi . Visus ryzikus reiktu pasiimti is to pardavejo, sidabriuku turiu . Ir ramu bei grazu.
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2010 04 22, 22:04)
Tai gavai ta kuriu atveze tik 2 ? bigsmile.gif

Nu kokiais jūs čia slaptais kodais kalbat? a? g.gif
Atsakyti
QUOTE(nidalaura @ 2010 04 22, 22:08)

Tai sveikinu thumbup.gif Matau, kad labai norejai biggrin.gif O kada bus galima pamatyti ant apyrankes? bigsmile.gif Ar visa gyvenima turesi slepti sita "paslapti"? lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Enita @ 2010 04 22, 22:17)
Nu kokiais jūs čia slaptais kodais kalbat? a? g.gif

Cia ne as, cia Laura nepasidalina savo dziaugsmu hihihi.gif Pamaiva kokia liezuvis.gif
Atsakyti
QUOTE(tvynė @ 2010 04 22, 20:08)
vaje vaje, šiandien vėl likau it musę kandusi  doh.gif Sužinojau, kad vakar vakare Mega gavo nuostabių gintarų. Suplanavau šiandien jų važiuot. Vis galvojau, kad tik Dzaska manęs neaplenktų  lotuliukas.gif  Dzaska neaplenkė, bet aplenkė kita doh.gif  biggrin.gif  Spėkit, kuri? bigsmile.gif 
Vienas facetuotas gintaras ir man liko.

tvyne grazus tau liko tikrai buciau pirkus blush2.gif mirksiukas.gif , bet mano dar gamina...

Pro viena ausi girdejau kad atsidarys kuriam tik mieste g.gif sake bet praleidau pro ausi lig Panevezy ( patikslinsiu) TROLLBEADS kaip Megoj SKYRIUS. bigsmile.gif g.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(danske @ 2010 04 22, 21:04)
Gal dar salia visiskai matinio prigesintu skaidruma
Tas grazus
http://cgi.ebay.com/...=item2c5427b447

Tik gali labai ryskus buti.
Uzrode cia man, dabar galvosukis.

Nu ryskokas jis, todel kad sviesus, bent jau toje apyrankeje kur suvertas tai is kart i akis krenta, bet ne del tos ozanzinesm o del to sviesimo. Man kazkaip atrodo jei tarp sviesiu komponuoti jis neatrodytu toks ryskus g.gif
Papildyta:
QUOTE(nidalaura @ 2010 04 22, 21:08)

nidalaura koki cia karoliuka nurovei? pasigirk g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2010 04 22, 22:20)
Tai sveikinu thumbup.gif Matau, kad labai norejai biggrin.gif O kada bus galima pamatyti ant apyrankes? bigsmile.gif Ar visa gyvenima turesi slepti sita "paslapti"? lotuliukas.gif
Papildyta:

Cia ne as, cia Laura nepasidalina savo dziaugsmu  hihihi.gif Pamaiva kokia  liezuvis.gif

Na bet panašu, kad tu jos paslaptį žinai, ir dar lyg tvynė irgi žino cool.gif Tai kaip ir tokia kažkokia vieša paslaptis jau gaunas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2010 04 22, 22:25)
Na bet panašu, kad tu jos paslaptį žinai, ir dar lyg tvynė irgi žino cool.gif Tai kaip ir tokia kažkokia vieša paslaptis jau gaunas g.gif

Tvynė ne tai turėjo galvoj smile.gif Perskaičiau Nidalauros klausimą kaip išbalint fantaziją, pagalvojau, kad nusipirko fantaziją ir nesigiria blush2.gif mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(dzaska @ 2010 04 22, 22:22)
tvyne grazus tau liko tikrai buciau pirkus  blush2.gif  mirksiukas.gif , bet mano dar gamina...

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2010 04 22, 22:25)

As gi nezinau koks tai konkreciai karolis, nes nuo pat pradziu ji labai slepia rolleyes.gif Tik kai as nusipirkau "Karaliu su karaliene", Laura pagalvojo, kad nupirkau jos norima karoli ir prasitare, kad ju atveze tik 2 ir, kad abu kazkam atideti ir niekam nesake kokie tai karoliai, kad niekas nenupirktu jei tas zmogus netycia ju atsisakytu biggrin.gif Vat koks cia detektyvas biggrin.gif
Nagi, kas isaiskins sia paslapti? g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lorute: 22 balandžio 2010 - 21:58
QUOTE(Lorute @ 2010 04 22, 22:47)
As gi nezinau koks tai konkreciai karolis, nes nuo pat pradziu ji labai slepia  rolleyes.gif Tik kai as nusipirkau "Karaliu su karaliene", Laura pagalvojo, kad nupirkau jos norima karoli ir prasitare, kad ju atveze tik 2 ir, kad abu kazkam atideti ir niekam nesake kokie tai karoliai, kad niekas nenupirktu jei uzsakes zmogus netycia ju atsisakytu biggrin.gif Vat koks cia detektyvas biggrin.gif
Nagi, kas isaiskins sia paslapti? g.gif  lotuliukas.gif

Tai jau tikrai, kad detektyvas drinks_cheers.gif Tik įdomu kodėl vis dar paslaptis, jei jau nusipirko, reiškia niekas kitas nebenugvelbs iš panosės biggrin.gif
Atsakyti
Naagi, merginos. As pazadejau nesakyt, turiu zodzio laikytis. Jau turetumete mane pazinoti vienok flirt.gif Mano apyranke nuobodi tokia ir baisiai suderinta, jokiu nauju atspalviu i ja nepriimu. Cia gi kaip ant delno, tas retas karolis doh.gif
Atsakyti