Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

QUOTE(Dasha @ 2010 04 22, 19:44)
Man šokėjos su lengvumu asocijuojas, tai rožinis kaspinas, turkio juosta, bet kartais ir su auksiniu siūlu  rudame ar juodu šilku..

Noriu sidabrinio rolleyes.gif Kad kokia vėjo, kaip tu sakai lengvumo, asociacija būtų, niekas man į galvą neateina verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2010 04 22, 19:39)
O nėra karoliuko, kuris sietųsi su šokiais, šokėja? g.gif Kam kokios asociacijos kilo? ax.gif

Erszebeth, tavo bulvė neatkeliavo??????? Juk sakei, kad pašte? blink.gif

Taigi yra dvi šokėjos - fantazijos perskyrėjas ax.gif

Nesakiau, kad pašte schmoll.gif Gal ten apie drugeliuko siųstą kalbėjom, irgi buvo cirkas. Parašė post.lt, kad nerado namie, o iš tiesų net nebandė nešti doh.gif Tai pakėliau vėją, ir kitą dieną dar porą laukiamų atnešė. Deja, bulvės - ne...
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 04 22, 19:48)
Nesakiau, kad pašte  schmoll.gif Gal ten apie drugeliuko siųstą kalbėjom, irgi buvo cirkas. Parašė post.lt, kad nerado namie, o iš tiesų net nebandė nešti  doh.gif Tai pakėliau vėją, ir kitą dieną dar porą laukiamų atnešė. Deja, bulvės - ne...

Aaaa, o aš supratau, kad čia apie bulvę buvo... Kiap gaila doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2010 04 22, 19:46)
Noriu sidabrinio rolleyes.gif Kad kokia vėjo, kaip tu sakai lengvumo, asociacija būtų, niekas man į galvą neateina verysad.gif

man tai batelis su šokėja siejasi blush2.gif
Atsakyti
Song, kas per šokiai? Su kablais šoka? Tada gal aukštakulnis batelis tiktų bigsmile.gif
Atsakyti
taigi yra šokėjos, ant fantazijos maunamos! gal jos ir ant apyrankės tinka, visai tokios gražios.

QUOTE(Erszebeth @ 2010 04 22, 19:38)
Man iš tiesų trolių vėrinyje patinka, kai koks vienas truputėlį iškrenta iš konteksto. Ne stipriai skiriasi nuo kitų, bet ant ribos tarp tikimo-netikimo. Taip į turkio apyrankę įkomponuoju seno modelio našlaites (žalias). Taip ir ta gelsvą atspalvį turinti voverytė tarp kitų "šaltai" rudų ir baltų. Taip man troliškiau. Troliams netinka iščiustijimas ir nuglaistymas, ne tokia natūra, turi likti bent koks sąmyšio elementas  biggrin.gif Netgi originaliuose trolių komplektuose nėra to išglaistymo.

Vat vat, man tas irgi vež. Idealu - taip kaip ir suderinta, bet kaip ir atsitiktinai susirinkę smile.gif Kad niekas nesuprastų rolleyes.gif Net jei kas nors ir atsikartoja, tai kad būtų neaišku, kodėl smile.gif

Aš net ir ne ant trolių tokius variantus mėgstu biggrin.gif tarkim, turiu karolius, suvertus savo mažiaus, kai jam buvo 4 metai. Verta belekas belekaip. O man labai fainai, ir stiliova biggrin.gif Ir viena labai stilinga motera iš Vilniaus pas jį tokius užsisakė biggrin.gif
Atsakyti
Nu idomiai cia su tais Siauliais. Nulekem naujienu, o ju ner. Tipo vadovai pranese,kad bus uzsakytos prekes, bet pardavejos sako,kad nera. Kita savaite gal. Jova susiparinus namo isvare. As apsiprekinau ir lyg maciau,kad jos kazka ten deliojosi, bet gal ten kitos prekes g.gif Isdure. Nu ir nereikia, pirksim jebejuje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 04 22, 19:52)
Song, kas per šokiai? Su kablais šoka? Tada gal aukštakulnis batelis tiktų  bigsmile.gif

Merga mano, nu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2010 04 22, 19:58)
Merga mano, nu biggrin.gif

Tai gal muzikinė dėžutė?
Atsakyti
Nu tiek prirašiau ir dingo blink.gif Man asmeniškai daug kas tiktų, nelygu kas tau asmeniškai šokis yra: menas, saviraiška, išsilaisvinimas... teatro kaukės, bangos, virsmas, jaunystė, harmonija, muzikinė dėžutė, laimingos žuvys.. Batelis nebent flamenko. Ir iš vis man jis kažkoks ne trolinis tas batelis g.gif
Atsakyti
QUOTE(danske @ 2010 04 21, 12:13)
Ar turit kuri Chat ta siu metu pensininka? Vaikiskas jis labai?

Mano pana baisiai svaigo del ju, bet as atkalbejau. Nu netroliskas man jis biggrin.gif

QUOTE(Lorute @ 2010 04 21, 12:24)

Oi kaip grazu wub.gif Ir viskas taip tobulai sugrupuota ax.gif labai grazu wub.gif

niu aciu, o as laukiau kritikos ir pasiulymu smile.gif
Ko man dabar noret smile.gif Niekas nebeveza. laukiu kobros, savo kobriskam charakteriui uztvirtinti, nesvarbu,kad ant apyrankes nebetilps biggrin.gif Reikia dezes jau biggrin.gif Dukriukui laukiu boruziuko wub.gif

QUOTE(Noa @ 2010 04 21, 21:59)
Nu tipo, rašai ne "labas rytas, pupuliukės, kam rytinės kavutės" - ir įdedi kavos paveiksliuką. Ir nieko apie trolius. 

Vietoj kavos puodelio, dedam troliu foto bigsmile.gif Savo ar is ineto platybiu. Ir akis paganysim ir maloniai nuteiks, ir administracija nesipiktins biggrin.gif

QUOTE(wizija @ 2010 04 22, 13:36)

tai ten gerai pastumdzius dar vienas metaliukas manau tilptu  g.gif
ale cia tik svajones, toli man dar iki tokios apyrankes, nu bet kantrybe dorybe  bigsmile.gif

Realiai, 18-19 karoliu telpa. Ten pas tave tik 14. Tai gyvai dar kelis italpinsi laisvai bigsmile.gif

QUOTE(Erszebeth @ 2010 04 22, 16:31)
O, taigi šitas retirintas - jeigu žinai, kur yra, bėk ir pirk, bo bet kada gali nelikti  rolleyes.gif

Cia apie auksa kalba? Siauliuose yra ax.gif Jei labai reikia, galiu su 10% pagelbeti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2010 04 22, 20:04)

Cia apie auksa kalba? Siauliuose yra ax.gif Jei labai reikia, galiu su 10% pagelbeti smile.gif

Nea, stiklinukas, va toks:

user posted image
Atsakyti