Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

QUOTE(dzaska @ 2010 04 22, 16:42)
Sveikutes,
Erszebeth ispudinga tavo apyranke  ax.gif, bet vienas karoliukas mane domina ziaurei man patinka tarp juodu burbulu ir zvaigzdutes. kas per karoliukas?

Unika ten smile.gif

QUOTE(wizija @ 2010 04 22, 16:51)
Nu labai jau viskas graziai dera, gal tik voveryte issiskiria, as net pirstu uzsidengiau ant ekrano kad pasiziuret kaip atrodytu, be jos butu 100 proc suderinta, bet ir su ja gerai ziurisi.

Dar pilkasis šarvuotis user posted image ateis voverytei į kompaniją, tada ir bus 100 proc. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2010 04 22, 18:09)
Dekui uz patarima 4u.gif O tau troliai pajuode nusivalo su dantu pasta? Man kazkaip nenusivalo g.gif Ir dar buvau pamerkus i vandeni su druska ir citrinos rugstim ir folga, tai nieks nepadejo. Gal blogai, kad dejai citrinos rugsti, o ne soda g.gif Bet sodos namie nenaudoju, tai dejau ka turejau doh.gif Bet dantu pasta tai tikrai nepadejo unsure.gif

Siūlyčiau su dantų pasta ir šepetėliu nevalyti, nes susibraižo nors mes ir nematom
Atsakyti
Nepamaciau. Labai gerai nubalo pagal ta recepta. Tik pamakalavau kelias minutes ir tvarka. O kiek ji bus grazi, tai matysim.
Atsakyti
šiltu (ne karštu) vandeniu ir švelniu befosfatiniu plovikliu galima pabandit , dar Kepimo soda, poto medvilniniu audiniu nusausint ir blizgint . bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2010 04 22, 16:02)
Grizom nieko nepesusios - ner pasirodo musu kaimenauju troliu dar  verysad.gif  verysad.gif

Nu keista, man ryte atsiunte zinute, kad ateiciau vakare arba rytoj atsiimt savo uzsakyto trolio, bet as dabar laiko turiu lygiai nuli g.gif
Atsakyti
QUOTE(VAri @ 2010 04 22, 17:03)
Čia Šiauliuose?
O kada bus?
Sesei jau prašiau, kad važiuotų pasižvalgyti

neaisku kada - galkita savaite verysad.gif

QUOTE(nidalaura @ 2010 04 22, 17:11)
Mergaites, ar bandete kuri musu forumietes (neatsimenu kurios) receptu nusibalint fantazijos grandinele? Jei bandet, kaip sekesi? Jei ne, kaip manot, ar kas gausis? As mat bijau, kad nenusibalintu ne visa, o gabalais...
Papildyta:
Noa, buvau, apziurejau, deja netiko (per tamsi man ta unika). Ne sarvuotis ten, bet labai panasi unika. Lenkiuosi zemai vistiek uz patarima.  aciuks.gif

fantazija ta su perlu ane? blush2.gif valydama su kuo nors tik perlo ziurek nepamerk - sugadinsi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 04 22, 15:08)
Tai kad niekas čia ir neskaičiavo  unsure.gif Paskaičiuosim dar, kitoje temoje apklausą padarysim  biggrin.gif

Mergai, kas per stebuklai su tais troliais  blink.gif Tik pasibėdavojau, kad vajė vajė, galbūt kažkada gyvenime sukomplektuosiu Voverytės, Carly&Co spalvų apyrankę, ogi pervėriau esamus, ir žiūriu, kad jau turiu  bigsmile.gif Ir netgi pilkas šarvuotis nelabai tilptų  lotuliukas.gif

Erzebeth, labai graži apyrankė, žavų žaviausia wub.gif Bet žiūrėk, gi kai veri naują - naudoji ir senas detales biggrin.gif Ar nea? Nes aš nauja laukai variantą naują, bet neperku visko visko naujai mastau.gif O taviškis šarvuotis baisiai mielas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 04 22, 16:12)
Unika ten  smile.gif
Dar pilkasis šarvuotis ateis voverytei į kompaniją, tada ir bus 100 proc.  smile.gif

nu tada gali but kad gerai atrodys, siaip man voveryte labai grazi unsure.gif
Va norejau paklausti del tu karoliuku kur su "spuogiukais"
pvz milanas ar panasus, kaip ant rankos patogiai nesiojasi, nera kad tie spykliukai nemaloniai jauciasi? unsure.gif
Atsakyti
Su dantų pasta nusivalo sidabras puikiausiai, kur jis pajuodęs šiaip, nuo stovėjimo, ar nuo kontakto su kokia chemija. Bet troll sidabriukai yra dirbtinai juodinti, nu kaip ir visi tokio tipo sidabriukai, tai tas juodinimas turėtų nusivalyt gerokai sunkiau. bet ne ant grandinėlės - tik ant karoliukų, ten, kur specialiai turi būt juodžiau, kad raštas matytųsi...
Papildyta:
QUOTE(wizija @ 2010 04 22, 18:13)
pvz milanas ar panasus, kaip ant rankos patogiai nesiojasi, nera kad tie spykliukai nemaloniai jauciasi?  unsure.gif

Turiu panašų retirintą raudoną - šiaip jei aptempta apyrankė, tai jaučiasi, taškinis masažas būna, o jei gero ilgio, tai dzin, viskas gerai.
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2010 04 22, 18:02)
Erzebeth, labai graži apyrankė, žavų žaviausia  wub.gif  Bet žiūrėk, gi kai veri naują - naudoji ir senas detales biggrin.gif Ar nea? Nes aš nauja laukai variantą naują, bet neperku visko visko  naujai mastau.gif O taviškis šarvuotis baisiai mielas  bigsmile.gif

Tai žinoma, kad ir senas naudoju. Tas, kurios tinka. Turiu dvi grandinėles, o karolių užpildyti toms dviem ir dar aštuonis, ir tas skaičius auga (vieno laukiu atsiunčiant, vieną gausiu rytoj). Na ir kombinuoju tarpusavyje vis kitaip ant tų dviejų apyrankių smile.gif

QUOTE(wizija @ 2010 04 22, 18:13)
nu tada gali but kad gerai atrodys, siaip man voveryte labai grazi  unsure.gif
Va norejau paklausti del tu karoliuku kur su "spuogiukais"
pvz milanas ar panasus, kaip ant rankos patogiai nesiojasi, nera kad tie spykliukai nemaloniai jauciasi?  unsure.gif

Man iš tiesų trolių vėrinyje patinka, kai koks vienas truputėlį iškrenta iš konteksto. Ne stipriai skiriasi nuo kitų, bet ant ribos tarp tikimo-netikimo. Taip į turkio apyrankę įkomponuoju seno modelio našlaites (žalias). Taip ir ta gelsvą atspalvį turinti voverytė tarp kitų "šaltai" rudų ir baltų. Taip man troliškiau. Troliams netinka iščiustijimas ir nuglaistymas, ne tokia natūra, turi likti bent koks sąmyšio elementas biggrin.gif Netgi originaliuose trolių komplektuose nėra to išglaistymo.

Su spygliukais neturiu nė vieno. Būčiau turėjusi bulvę, ale kad dingo siuntinukas verysad.gif
Atsakyti
O nėra karoliuko, kuris sietųsi su šokiais, šokėja? g.gif Kam kokios asociacijos kilo? ax.gif

Erszebeth, tavo bulvė neatkeliavo??????? Juk sakei, kad pašte? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Song: 22 balandžio 2010 - 18:40
QUOTE(Song @ 2010 04 22, 18:39)
O nėra karoliuko, kuris sietųsi su šokiais, šokėja? g.gif Kam kokios asociacijos kilo? ax.gif

Erszebeth, tavo bulvė neatkeliavo??????? Juk sakei, kad pašte? blink.gif

Man šokėjos su lengvumu asocijuojas, tai rožinis kaspinas, turkio juosta, bet kartais ir su auksiniu siūlu rudame ar juodu šilku..
Atsakyti