Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

QUOTE(VAri @ 2010 04 22, 16:52)
Man tai beryšio, kai kas nors temoje paskaičiuoja svetimų apyrankių kainą  doh.gif 
Čia matyt išlenda valstietiškos šaknys aptarinėt kieno kokia nauja žagrė ar kieno karvė daugiau pieno duoda

Koks skirtumas. Prasmę kiekviena kitokią susikuria. O jeigu kas gali imt ir visą apyrankę susipirkt, gal pvz. du mėnesius meditavo ir galvojo kuris karoliukas ką reiškia ir t.t. Ir ko neasmeniška ir netroliška?

Net neskaičiuoju kiek kas kainuoja. Jei jums taip atrodo tai labai klystate
Atsakyti
QUOTE(VAri @ 2010 04 22, 15:52)
Koks skirtumas. Prasmę kiekviena kitokią susikuria. O jeigu kas gali imt ir visą apyrankę susipirkt, gal pvz. du mėnesius meditavo ir galvojo kuris karoliukas ką reiškia ir t.t. Ir ko neasmeniška ir netroliška?

Na as tai visiskai sutinku 4u.gif tik va pagalvoju, kad net jei tureciau tokias galimybes, tai tikrai nepirkciau iskart visos, nu cia tik mano nuomone 4u.gif

Va pasiziurejau siand savo wishlista, kuris buvo kurtas pries pora menesiu ir siandien 50 proc. ji teko perdaryt, nes va kaip norai pasikeite doh.gif tiksliau gal jie ne tiek pasikeite, kiek atsivere akis ir tiem karoliukam, i kuriuos is pradziu net nebuciau paziurejus bigsmile.gif Tai va rezultatas, vietoj 40 pradiniu karoliuku, dabar noru sarasas pasipilde iki 95 doh.gif lotuliukas.gif blink.gif
Liga matyt progresuoja irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 04 22, 15:19)
Dėkui  blush2.gif O kokio prisireikė?

dvigubu ziedu topsecret.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Campanada @ 2010 04 22, 15:24)
Tai va rezultatas, vietoj 40 pradiniu karoliuku, dabar noru sarasas pasipilde iki 95  doh.gif  lotuliukas.gif  blink.gif
Liga matyt progresuoja irnesakyk.gif

blink.gif doh.gif gerai, kad as savo saraso neskaiciavau, tai net ir nezinau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruti @ 2010 04 22, 16:25)
dvigubu ziedu  topsecret.gif  biggrin.gif
Papildyta:
blink.gif  doh.gif gerai, kad as savo saraso neskaiciavau, tai net ir nezinau  unsure.gif

Nu as paskaiciavau tik del idomumo, bet stengiuosi jau greitai greitai pamirst ta skaiciu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruti @ 2010 04 22, 16:25)
dvigubu ziedu  topsecret.gif  biggrin.gif

O, taigi šitas retirintas - jeigu žinai, kur yra, bėk ir pirk, bo bet kada gali nelikti rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Erszebeth ispudinga tavo apyranke ax.gif, bet vienas karoliukas mane domina ziaurei man patinka tarp juodu burbulu ir zvaigzdutes. kas per karoliukas?

QUOTE(nidalaura @ 2010 04 22, 16:11)
Mergaites, ar bandete kuri musu forumietes (neatsimenu kurios) receptu nusibalint fantazijos grandinele? Jei bandet, kaip sekesi? Jei ne, kaip manot, ar kas gausis? As mat bijau, kad nenusibalintu ne visa, o gabalais...

Man padejo nusibalinti Megoj su specialiu audinuku sidabrui valyti pasviesejo man patiko thumbup.gif
Atsakyti
Ne, ne, ne, nereikia tokios apklausos, Erszebeth blush2.gif Nezinau ir nenoriu zinoti doh.gif doh.gif
Grazus derinukas su Carly ir voveryte. Ramus toks.

Toks variantas, kai ilgai delioji, galvoji lygini ir vienu kartu susiveri, man butu geras. Maziau netikimu. Antra vertus, kai pasipildau is ebay, dar kokia unica idomesne, tai vel kitaip veiksmas vyksta.

Dabar mastau, gal man reikia isimtu abu ryskiuosius- apelsinini ir cakra. O vietoj ju rudai taskuota ir koki pastelini smelio spalvos ideti. Tie du neblogai su tais karameliniais ledinukais tinka. Ar visus i zalsvuma isimti ir papildyti Erszebeth uzrodyto pardavejo ryzikais?

Reikia prisesti ir ismokti ikelti foto. Nereiks niekam sukti galvos . blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dzaska @ 2010 04 22, 16:42)
Man padejo nusibalinti Megoj su specialiu audinuku sidabrui valyti pasviesejo man patiko  thumbup.gif

Ir man reik tokio skuduriuko bigsmile.gif Nepatinka kai pajuodes sidabras schmoll.gif O tuos skudurelius kazkur pardavineja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 04 22, 15:08)
Mergai, kas per stebuklai su tais troliais  blink.gif Tik pasibėdavojau, kad vajė vajė, galbūt kažkada gyvenime sukomplektuosiu Voverytės, Carly&Co spalvų apyrankę, ogi pervėriau esamus, ir žiūriu, kad jau turiu  bigsmile.gif Ir netgi pilkas šarvuotis nelabai tilptų  lotuliukas.gif

Nu labai jau viskas graziai dera, gal tik voveryte issiskiria, as net pirstu uzsidengiau ant ekrano kad pasiziuret kaip atrodytu, be jos butu 100 proc suderinta, bet ir su ja gerai ziurisi.
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2010 04 22, 16:47)
Ir man reik tokio skuduriuko bigsmile.gif Nepatinka kai pajuodes sidabras schmoll.gif O tuos skudurelius kazkur pardavineja? g.gif

Juvelirikos parduotuvese ieskok, Amway, dar pati valau su senu sepeteliu ir dantu pasta, pabandik minkstu audiniu bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
mergaites, gal kam reikia sio karoliuko (apibrauktas), atiduosiu pigiai (i AZ) 4u.gif http://public.fotki..../trollbeds.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mღntvile: 22 balandžio 2010 - 16:08
QUOTE(dzaska @ 2010 04 22, 17:01)
Juvelirikos parduotuvese ieskok, Amway, dar pati valau su senu sepeteliu ir dantu pasta, pabandik minkstu audiniu  bigsmile.gif

Dekui uz patarima 4u.gif O tau troliai pajuode nusivalo su dantu pasta? Man kazkaip nenusivalo g.gif Ir dar buvau pamerkus i vandeni su druska ir citrinos rugstim ir folga, tai nieks nepadejo. Gal blogai, kad dejai citrinos rugsti, o ne soda g.gif Bet sodos namie nenaudoju, tai dejau ka turejau doh.gif Bet dantu pasta tai tikrai nepadejo unsure.gif
Atsakyti