Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

QUOTE(Dasha @ 2010 04 22, 15:51)
Na kodėl? Mačiau ne kartą kai ateina merginos ir nusiperka visą apyrankę iš karto - joks čia ne stebuklas. Kiekvienas pagal norus ir išgales.

Bet jie gi nepigiai kainuoja
Atsakyti
laba diena! 4u.gif

ir siaip manau, kad per viena karta nusipirkus apyranke, ji netektu savo prasmes ir net vertes, kazkaip nebebutu tada jinai troline, bent jau man taip atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 04 22, 14:29)
Ruda, fonas alyvinis. Carly rudumas tamsesnis, link burokinio traukia. Beje, Carly rudumas panašus, kaip voverytės viduriukas  smile.gif

O tavo Carly gal iš tų mažuliukų?

Ne, Carly nėra mažuliukas. Takma ne su ruda, o tokia ryža.
Atsakyti
QUOTE(Campanada @ 2010 04 22, 15:17)
laba diena!  4u.gif

ir siaip manau, kad per viena karta nusipirkus apyranke, ji netektu savo prasmes ir net vertes, kazkaip nebebutu tada jinai troline, bent jau man taip atrodo  ax.gif

Sutinku su tavimi, manau daug įdomiau vertis po truputi.
Na kas turi daug pinigų tai nėra problemos ją visą nusipirkti smile.gif
Šiaip girdėjau dabar populiaru abiturijantėms per išleistuves dovanoti tas apyrankes.
Na kai keli susideda tai nėra taip jau ir brangu, bet vienam, tai jau nemažai.
Atsakyti
QUOTE(Rethimna @ 2010 04 22, 14:10)
Bet jie gi nepigiai kainuoja

Pigiai/nepigiai čia ne ta tema kalbėti, nes ir 79-538 ar kiek ten lt už vieną kankolą nėr pigu. Mes nelinkę skaičiuoti kiek kas kam atsieina wink.gif 4u.gif

QUOTE(Campanada @ 2010 04 22, 14:17)
laba diena!  4u.gif

ir siaip manau, kad per viena karta nusipirkus apyranke, ji netektu savo prasmes ir net vertes, kazkaip nebebutu tada jinai troline, bent jau man taip atrodo  ax.gif

O dėl prasmės, tai irgi kiekvieno asmeninis dalykas. Man realiai irgi daug smagiau pirkti po vieną, bet kažkam gal tiesiog patogiau, ar smagiau, ar kaip nors. Ir lygiai tokia pati trolinė ji išlieka.
Atsakyti
Man tai beryšio, kai kas nors temoje paskaičiuoja svetimų apyrankių kainą doh.gif
Čia matyt išlenda valstietiškos šaknys aptarinėt kieno kokia nauja žagrė ar kieno karvė daugiau pieno duoda

Koks skirtumas. Prasmę kiekviena kitokią susikuria. O jeigu kas gali imt ir visą apyrankę susipirkt, gal pvz. du mėnesius meditavo ir galvojo kuris karoliukas ką reiškia ir t.t. Ir ko neasmeniška ir netroliška?
Atsakyti
Grizom nieko nepesusios - ner pasirodo musu kaimenauju troliu dar verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2010 04 22, 16:02)
Grizom nieko nepesusios - ner pasirodo musu kaimenauju troliu dar  verysad.gif  verysad.gif

Čia Šiauliuose?
O kada bus?
Sesei jau prašiau, kad važiuotų pasižvalgyti
Atsakyti
QUOTE(VAri @ 2010 04 22, 15:52)
Man tai beryšio, kai kas nors temoje paskaičiuoja svetimų apyrankių kainą  doh.gif 

Tai kad niekas čia ir neskaičiavo unsure.gif Paskaičiuosim dar, kitoje temoje apklausą padarysim biggrin.gif

Mergai, kas per stebuklai su tais troliais blink.gif Tik pasibėdavojau, kad vajė vajė, galbūt kažkada gyvenime sukomplektuosiu Voverytės, Carly&Co spalvų apyrankę, ogi pervėriau esamus, ir žiūriu, kad jau turiu bigsmile.gif Ir netgi pilkas šarvuotis nelabai tilptų lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Mergaites, ar bandete kuri musu forumietes (neatsimenu kurios) receptu nusibalint fantazijos grandinele? Jei bandet, kaip sekesi? Jei ne, kaip manot, ar kas gausis? As mat bijau, kad nenusibalintu ne visa, o gabalais...
Papildyta:
Noa, buvau, apziurejau, deja netiko (per tamsi man ta unika). Ne sarvuotis ten, bet labai panasi unika. Lenkiuosi zemai vistiek uz patarima. aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 04 22, 15:08)
Mergai, kas per stebuklai su tais troliais  blink.gif Tik pasibėdavojau, kad vajė vajė, galbūt kažkada gyvenime sukomplektuosiu Voverytės, Carly&Co spalvų apyrankę, ogi pervėriau esamus, ir žiūriu, kad jau turiu  bigsmile.gif Ir netgi pilkas šarvuotis nelabai tilptų  lotuliukas.gif

Nugi grazu wub.gif Moki tu derinti, visi tavo derinukai buna grazus thumbup.gif

O man mirtinai prisireike vieno karolio doh.gif Gi sio menesio limitas jau isnaudotas, bet reikia nors tu ka unsure.gif Kur gaut vaistu nuo trolliges g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruti @ 2010 04 22, 16:17)
Nugi grazu wub.gif  Moki tu derinti, visi tavo derinukai buna grazus  thumbup.gif

O man mirtinai prisireike vieno karolio  doh.gif Gi sio menesio limitas jau isnaudotas, bet reikia nors tu ka  unsure.gif Kur gaut vaistu nuo trolliges  g.gif

Dėkui blush2.gif O kokio prisireikė?
Atsakyti