O pasakykit, kaip į tą trolių FB albumą reikia įkelti savo nuotrauką? Ar siųsti organizatoriams, ar kaip?
o gal pavyktų balsų pririnkti
šį mėnesį automobilio remontas brangus buvo, mokesčius už du mėnesius sumokėsim, telikas sugedo ir va.... nebus trolių
aij, dar prie išlaidų - šuns flexi pavadį pametėm brangoką
oj...... višta aš. Jau radau kur siųsti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 04 22, 12:29)
O į kokią spalvą nori keisti? Arba už kiek parduodi?
Panašu, kad ateityje bus kokios trys apyrankės Melsvai žalsva, baltai violetinė ir ryškesnioji, su pieninėm unikom ir kiek ryškesnėm spalvom. Tad ir dairaus kažko tinkamo. O jei nekeisti, tai bent 35 proc. tikrai pigiau
QUOTE(light blue @ 2010 04 22, 12:08)
mano piniginė turėtų šnd pasipildyti...kojos neša... tikiuosi bent laimės mazgą pasiimsiu jei nepasirodys vos įmatomas
nu mazokas tas laimes mazgas man siaip grazesnis trys viename, bet man kai pirkau apyranke jo neleido rinktis bo ans 109 lt kainuoja, o galima issirinkti du uz 79. Tai va apie trys viename dabar ir mastau, kad man jis patinka, o ir prie laimes mazgo deres.
Papildyta:
QUOTE(pieva:) @ 2010 04 22, 12:20)
mano akimis žiūrint, nuostabiai čia viską sudeliojai! perliukai priduoda prabangos ir tyro baltumo! as irgi bent du planuoju pas save pasitupdyt...
o dėl sidabriukų, tai trūksta jų... gal '"gyvai" pavyktų kelis įgrūst
o dėl sidabriukų, tai trūksta jų... gal '"gyvai" pavyktų kelis įgrūst
tai ten gerai pastumdzius dar vienas metaliukas manau tilptu
ale cia tik svajones, toli man dar iki tokios apyrankes, nu bet kantrybe dorybe
QUOTE(Ruti @ 2010 04 22, 13:07)
Norejau ta pati dar vakar parasyt, bet pagalvojau, bus negrazu, nes pati ten dalyvauju... O kazi praejusi karta ta persona prizo negavo Jei gavo, tai sakyciau nelabai grazu vel iskart ten listi
Bet jau vel matosi, kad laimes tas, kas turi daugiausia draugu Matyt FB kitaip buti ir negali.
Bet jau vel matosi, kad laimes tas, kas turi daugiausia draugu Matyt FB kitaip buti ir negali.
Trečią vietą tame konkurse mergina gavo Ale mažai, nori papirmaut.
Ji ir varė gi ant daugumos apyrankių-tai jai karolius ne trolis, tai ji nepažįsta kas per trolis
QUOTE(rasida @ 2010 04 22, 13:32)
Panašu, kad ateityje bus kokios trys apyrankės Melsvai žalsva, baltai violetinė ir ryškesnioji, su pieninėm unikom ir kiek ryškesnėm spalvom. Tad ir dairaus kažko tinkamo. O jei nekeisti, tai bent 35 proc. tikrai pigiau
Bet kaip tik šarvuotis į melsvai žalsvą, o Carly į baltai violetinę tiktų Gal neskubėk jais atsikratyti? Pas mane irgi guli keletas nepriderinamų, bet valgyt neprašo, o gal ateity kaip tik įsipaišys kur nors Tai ta jau n kartų rodyta unika, nepriderinu ir žaliųjų šešėlių, nors gal derinsiu su juodais, ir wizijos pavyzdžiu prijungsiu kokį Milaną. Ir oranžiniai atspalviai šiuo momentu nelabai limpa (viena unika, moliūgas ir netgi vaivorykštė). Bet kai aš nuolat perdėlioju viską, ir bet kuriuo atveju visų vienu metu nenešioju, tai lai sau guli.
Man Carly tiesiog super įsipaišo. Mielai priglausčiau visus atliekamus. Tik tada mano principas nedubliuoti karoliukų nueitų šuniui ant uodegos. Čia fragmentas - bet tokių spalvų ketinu kada nors pririnkti visą apyrankę
QUOTE(Erszebeth @ 2010 04 22, 14:04)
Man Carly tiesiog super įsipaišo.
Tikrai super. Ir toji unika, kur greta jo labai labai graži.
QUOTE(Erszebeth @ 2010 04 22, 14:04)
Man Carly tiesiog super įsipaišo. Mielai priglausčiau visus atliekamus. Tik tada mano principas nedubliuoti karoliukų nueitų šuniui ant uodegos. Čia fragmentas - bet tokių spalvų ketinu kada nors pririnkti visą apyrankę
Labai gražu. O Tavo Takmos unika su ruda spalva?
QUOTE(rasida @ 2010 04 22, 14:25)
Labai gražu. O Tavo Takmos unika su ruda spalva?
Ruda, fonas alyvinis. Carly rudumas tamsesnis, link burokinio traukia. Beje, Carly rudumas panašus, kaip voverytės viduriukas
O tavo Carly gal iš tų mažuliukų?
QUOTE(Šarūnikė @ 2010 04 22, 15:30)
Žiauriai norėčiau apyrankės
Bet labai brangios, taip ir laukiu kol kas padovanos
Iš draugių daug kas turi tai paganau akis ir tiek, bet vistiek žadu artimiausiu laiku tokią susiverti
Bet labai brangios, taip ir laukiu kol kas padovanos
Iš draugių daug kas turi tai paganau akis ir tiek, bet vistiek žadu artimiausiu laiku tokią susiverti
Per kartą vistiek visos nesusiversit
QUOTE(Rethimna @ 2010 04 22, 13:35)
Per kartą vistiek visos nesusiversit
Na kodėl? Mačiau ne kartą kai ateina merginos ir nusiperka visą apyrankę iš karto - joks čia ne stebuklas. Kiekvienas pagal norus ir išgales.