Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

QUOTE(Erszebeth @ 2010 04 22, 10:36)

Nebegaminamas. To jest retas, brangus, kolekcininko svajonė  biggrin.gif

Nu vienzo isejes i pensija, jei verciant is anglu kalbos, kazka tokio ir itariau ax.gif
Atsakyti
Erszebeth, ne . Cia kai bedancius pirkom.

Neramu ir man buvo tada. Bet praslydom. Gal del kitu priezasciu, kuriu garsiai nesakysiu.
Atsakyti
QUOTE(danske @ 2010 04 22, 12:00)
Erszebeth, ne . Cia kai bedancius pirkom.

Aaa doh.gif Tai taip, tada dar nerūpėjo. Nes rinkau visai kitą spalvinę gamą (kuri dabar jau surinkta), na ir voverytės dar neturėjau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wizija @ 2010 04 22, 11:08)
user posted image

O kodėl beveik be sidabriukų? g.gif
Atsakyti
Wizija, man labai truksta sidabriuku pas tave. Bet cia jau skonio dalykas... Siaip spalviskai labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(wizija @ 2010 04 22, 10:52)
Is kaires pirmi du tai tikrai derinasi, o tas paskutinis siek tiek su viduriniu, bet su pirmu tai  schmoll.gif
siaip spalviskai tai gal vidurinis su paskutiniu gal ir deretu, nes ir viduriniame tokio lyg rudumo yra, bet biski man roos koja pamaiso kad vidurinis su kvadratais, o galinis su rutuliukais, nu cia mano nuomone  g.gif

Nederinu, viduriniojo nebeturiu, tik šoniniams šeimininkės ieškau smile.gif Galiu keisti arba pigiau parduoti.
Atsakyti
QUOTE(rasida @ 2010 04 22, 12:23)
Nederinu, viduriniojo nebeturiu, tik šoniniams šeimininkės ieškau smile.gif Galiu keisti arba pigiau parduoti.

O į kokią spalvą nori keisti? Arba už kiek parduodi?
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2010 04 22, 11:18)
O kodėl beveik be sidabriukų? g.gif

QUOTE(nidalaura @ 2010 04 22, 11:19)
Wizija, man labai truksta sidabriuku pas tave. Bet cia jau skonio dalykas... Siaip spalviskai labai  thumbup.gif

va man irgi atrodo kad sidabriuku truksta g.gif manau vietoje perliuku juos reiktu ikomponuoti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganiukas86 @ 2010 04 22, 12:47)
Sveikos  4u.gif

Pasidalinsiu naujienomis, katik gavau žinutę iš šiaulių Fenikso, kad šiandiena atkeliavo troliukai, ir asortimentas gausiai papildytas bus  mirksiukas.gif Gal kurioms nors aktualu smile.gif

Geros dienos  4u.gif

aciuuuuuuuuuuuu 4u.gif 4u.gif 4u.gif leksim, bo jau karoliu nematem pora menesiu ko gero ten ... doh.gif

mergytes, dar pasikartosiu - ar niekas nenori mano DRYZUOTOJO priglausti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(wizija @ 2010 04 22, 13:39)
va man irgi atrodo kad sidabriuku truksta  g.gif manau vietoje perliuku juos reiktu ikomponuoti  unsure.gif

delioju savo,pas mane atvirkstinis variantas - vien sidabriukai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jova: 22 balandžio 2010 - 11:58
Song, Erszebeth, dekui 4u.gif Dabar jau man apie tas unikas viskas aisku biggrin.gif

QUOTE(Song @ 2010 04 21, 23:50)
Pasicekavinau trolių konkurse FB. Kol kas daugiausia surinkusi viena iš praeito konkurso aršiausių misių. Nu labai reikia žmonėms dovanų biggrin.gif

Norejau ta pati dar vakar parasyt, bet pagalvojau, bus negrazu, nes pati ten dalyvauju... O kazi praejusi karta ta persona prizo negavo g.gif Jei gavo, tai sakyciau nelabai grazu vel iskart ten listi unsure.gif
Bet jau vel matosi, kad laimes tas, kas turi daugiausia draugu doh.gif Matyt FB kitaip buti ir negali.

wizija, man ten irgi labai norisi sidabriuku pamaisyti mirksiukas.gif
Atsakyti
mano piniginė turėtų šnd pasipildyti...kojos neša... biggrin.gif tikiuosi bent laimės mazgą pasiimsiu g.gif jei nepasirodys vos įmatomas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wizija @ 2010 04 22, 12:39)
va man irgi atrodo kad sidabriuku truksta  g.gif manau vietoje perliuku juos reiktu ikomponuoti  unsure.gif

mano akimis žiūrint, nuostabiai čia viską sudeliojai! perliukai priduoda prabangos ir tyro baltumo! smile.gif as irgi bent du planuoju pas save pasitupdyt...smile.gif
o dėl sidabriukų, tai trūksta jų... gal '"gyvai" pavyktų kelis įgrūst rolleyes.gif
Atsakyti