Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

QUOTE(danske @ 2010 04 21, 23:03)
http://www.beadsensa...-the-tiger.html

Kokia interesna. Ir gyva , kazin, tokia su iskilumais? Cia nauju prideta pirmuose psl.Visai tokiu simpatnu yra

Ale kainos kokios blink.gif Nors gražios, tas tai taip.

Man unikos vienu metu buvo negražios pasidarę, kai prekyboj buvo masė kažkokių blogių - pvz. kataloginis karoliukas, papildomai aptaškuotas, ir psio, unika dry.gif O dabar jau gražios smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,

QUOTE(simre @ 2010 04 21, 22:02)
Pirmas karolis, kurį toj nuotraukoj pamačiau. Pasaka. Turbūt sapnuosis.

Aš irgi kai pamačiau tą rudąjį gražuolį, galvojau, kad sapnuosis, bet miegojau, kaip užmušta, net pramiegojau blush2.gif
Beje, man vis neišeina iš galvos ta "plunksnuotoji" unika, kurią turėjo vokietis, ir kuri mačiau labai gražiai papildė rasidos apyrankę thumbup.gif Panašių mačiau ebay, bet tik, kad jos Hon konge gyvena doh.gif Tai gal galite man kas parašyti, AŽ, ką konkrečiai reikia rašyti apie tas dovanas. Vakar bandžiau sukurpti, bet nieko padoraus nesugebėjau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitelė: 22 balandžio 2010 - 08:08
QUOTE(Bitelė @ 2010 04 22, 09:01)
Beje, man vis neišeina iš galvos ta "plunksnuotoji" unika, kurią turėjo vokietis, ir kuri mačiau labai gražiai papildė rasidos apyrankę thumbup.gif Panašių mačiau ebay, bet tik, kad jos Hon konge gyvena doh.gif Tai gal galite man kas parašyti, AŽ, ką konkrečiai reikia rašyti apie tas dovanas. Vakar bandžiau sukurpti, bet nieko padoraus nesugebėjau blush2.gif

Stebėjau aš tą uniką iš Hong Kong, nebematau dabar jos... Kažkas užsisakinėjo iš merginų pas tą pardavėją, jis tokių įdomesnių turi...

Parašiau až.

Sveikos visos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasida @ 2010 04 22, 09:14)
Stebėjau aš tą uniką iš Hong Kong, nebematau dabar jos... Kažkas užsisakinėjo iš merginų pas tą pardavėją, jis tokių įdomesnių turi...

o tai ir jos nebeliko doh.gif verysad.gif Kažkaip seniai nebuvau įkušusi nosies, bet vis tikėjausi, kad ji manęs ten laukia ax.gif Ačiū už AŽ.
Prisipažikite, kuri užsakinėjote iš to, kur Honkonge reziduoja biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Kam ten sunku derinti Carly? bigsmile.gif

QUOTE(drugeliukaiten @ 2010 04 21, 22:43)
Unika cia nesvietisko grozio wub.gif  wub.gif  wub.gif

Nu šakės, dabar knisu visas unikas ir OOAK Ybėjuje doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Ruti @ 2010 04 22, 00:06)
Tai aciu  uz paaiskinima  4u.gif bet kad OOAK yra unika as jau siek tiek nutuokiau... bet vat kodel unika dar ne trolis niekaip man nebuvo aisku  blush2.gif  na bet nieko, su jusu pagalba  po kokiu metu ir as naujokes konsultuosiu  biggrin.gif

Kad ne trolis - tai jau tikrai ne biggrin.gif Tik kaip nekataloginiai, unikos neturi reikšmės ir aprašymo.

Papildyta:
Šachmatai kokių spalvų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruti @ 2010 04 21, 22:05)
unsure.gif jauciu, nuskambejo taip, lyg buciau paklausus, kuom troliai geresni uz silver city karoliukus  blush2.gif 

O va i situo klausimu pakonsultuoti galiu lotuliukas.gif nes turiu my secret apyranke is silver city (dieve, kur mano protas buvo, kai as ja pirkau doh.gif )
My secret apyranke labai labai nepatinka, kieta, kvaili stabdziukai ant apyrankes doh.gif uzsegimas tragiskas ne tik del to kad negrazus ir grubus, bet dar ir atsisegineti antra diena po pirkimo pradejo geriau trinktelejus ranka i stala ar kur nors atsiremus blink.gif siaubas. Kas del karoliuku, tai kokybe nepalyginama, nes tas metalinis ratukas karoliuko viduje my secret grubus ir ryskiai issikisa uz karoliuko ribu, o trolio metaliukas dailiai padarytas ir neissikisa uz ribu. Vienu zodziu glusa ir baznycioj musa, pati kalta kad prota buvau pametus, ale bile i doros kelia atejau. Troliu apyranke tai man labai maloniai ant rankos guli, net nesinori nusiimti, o ir uzsegimas tvarkingas, bent jau kolkas taip atrodo, nors girdejau cia kazkuri skundesi, kad atsisege pats. Tai kai as pirkau tai remiau pardaveja prie sienos, sakau "girdejau kad atsisega, tai kurie cia tokie nepatvarus, duok man pati geriausia, kad karoliu neisbarstyciau" lotuliukas.gif nu bet ji tik akis ispute, kiba pasakys teisybe. Nors pasiule neimti tu smulkiu uzsegimu, sako gal cia toks smulkus buvo, kad atsisege g.gif

Dar klausimas: is ebay siuncia i lietuva, ar nuo pardavejo priklauso? nes as esu siuntusis tik is amazon, o jie kazkaip karoliukais troliu nelabai prekiauja, pandoros tai yra, o troliu kelis radau ir tai itartini man jie g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wizija: 22 balandžio 2010 - 08:43
QUOTE(wizija @ 2010 04 22, 09:41)
Dar klausimas: is ebay siuncia i lietuva, ar nuo pardavejo priklauso? nes as esu siuntusis tik is amazon, o  jie kazkaip karoliukais troliu nelabai prekiauja, pandoros tai yra, o troliu kelis radau ir tai itartini man jie  g.gif

Priklauso nuo pardavėjo. Ten šone būna parašyta, kur siunčia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 04 22, 09:33)

Man, man smile.gif Taip, tiktų į porą, bet ne man. Mano nepritapėliai (du šoniniai):
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 04 22, 09:33)

Kaip tie senobiniai gintariniai, kur senais laikais visiems giminaičiams į Amerikę dovanų veždavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rasida @ 2010 04 22, 10:16)
Man, man smile.gif Taip, tiktų į porą, bet ne man. Mano nepritapėliai (du šoniniai):

O tas baltas margutis į rudumą ar į raudonumą? Visai priglausčiau g.gif

Labas rytas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Song: 22 balandžio 2010 - 09:21
QUOTE(Song @ 2010 04 22, 10:20)
O tas baltas margutis į rudumą ar į raudonumą? Visai priglausčiau g.gif

Ne raudonas tongue.gif Rudas jis, o aš nieko nieko rudo neturiu.
Atsakyti
QUOTE(rasida @ 2010 04 22, 10:24)
Ne raudonas  tongue.gif  Rudas jis, o aš nieko nieko rudo neturiu.

Nu ne, rudas ir man nelabai g.gif
Kita vertus, reikia sugalvot naujos apyrankės spalvas, nes šita jau kaip ir baigiasi rolleyes.gif
Atsakyti