QUOTE(Ruti @ 2010 04 21, 22:05)
jauciu, nuskambejo taip, lyg buciau paklausus, kuom troliai geresni uz silver city karoliukus
O va i situo klausimu pakonsultuoti galiu
nes turiu my secret apyranke is silver city (dieve, kur mano protas buvo, kai as ja pirkau
)
My secret apyranke labai labai nepatinka, kieta, kvaili stabdziukai ant apyrankes
uzsegimas tragiskas ne tik del to kad negrazus ir grubus, bet dar ir atsisegineti antra diena po pirkimo pradejo geriau trinktelejus ranka i stala ar kur nors atsiremus
siaubas. Kas del karoliuku, tai kokybe nepalyginama, nes tas metalinis ratukas karoliuko viduje my secret grubus ir ryskiai issikisa uz karoliuko ribu, o trolio metaliukas dailiai padarytas ir neissikisa uz ribu. Vienu zodziu glusa ir baznycioj musa, pati kalta kad prota buvau pametus, ale bile i doros kelia atejau. Troliu apyranke tai man labai maloniai ant rankos guli, net nesinori nusiimti, o ir uzsegimas tvarkingas, bent jau kolkas taip atrodo, nors girdejau cia kazkuri skundesi, kad atsisege pats. Tai kai as pirkau tai remiau pardaveja prie sienos, sakau "girdejau kad atsisega, tai kurie cia tokie nepatvarus, duok man pati geriausia, kad karoliu neisbarstyciau"
nu bet ji tik akis ispute, kiba pasakys teisybe. Nors pasiule neimti tu smulkiu uzsegimu, sako gal cia toks smulkus buvo, kad atsisege
Dar klausimas: is ebay siuncia i lietuva, ar nuo pardavejo priklauso? nes as esu siuntusis tik is amazon, o jie kazkaip karoliukais troliu nelabai prekiauja, pandoros tai yra, o troliu kelis radau ir tai itartini man jie