http://www.beadsensa...-the-tiger.html
Kokia interesna. Ir gyva , kazin, tokia su iskilumais? Cia nauju prideta pirmuose psl.Visai tokiu simpatnu yra
Papildyta:
http://www.beadsensa...-armadillo.html
Grazus ir tas, bet vistiek dar ne tas
Ziuriu, dar yra tokiu, kurios dar neperverineja savo apyrankiu
Pasakykit jus man, nesusipratelei, kas tie OOAK cia tos vadinamos unikos o tai kuom jos blogesnes arba geresnes uz tikrus trolius jauciu, nuskambejo taip, lyg buciau paklausus, kuom troliai geresni uz silver city karoliukus na bet jei mane supratot, tai gal kas nors man ta paslapti pasakys nes gi bandziau ieskoti ebejuj sarvuociu ir visai galva susisuko
Papildyta:
a vo kas iesko, o kas randa nors man irgi dar ne visai tas... bet jau kaina
Pasakykit jus man, nesusipratelei, kas tie OOAK cia tos vadinamos unikos o tai kuom jos blogesnes arba geresnes uz tikrus trolius jauciu, nuskambejo taip, lyg buciau paklausus, kuom troliai geresni uz silver city karoliukus na bet jei mane supratot, tai gal kas nors man ta paslapti pasakys nes gi bandziau ieskoti ebejuj sarvuociu ir visai galva susisuko
Papildyta:
QUOTE(danske @ 2010 04 21, 22:03)
Grazus ir tas, bet vistiek dar ne tas
a vo kas iesko, o kas randa nors man irgi dar ne visai tas... bet jau kaina
Taip taip jau apsisprendziau meksikietiska imsiu ir trejybe dera grazu
Vau koks rudas sarvuotis grazus jau noriu bet man sunku nepaciupinejus uzsisakyti bet jis tiktu.
Juk raudonus burbulus galima paziuret musu pirminem puslapi kur visada megstu pazioplinet.
Vau koks rudas sarvuotis grazus jau noriu bet man sunku nepaciupinejus uzsisakyti bet jis tiktu.
Juk raudonus burbulus galima paziuret musu pirminem puslapi kur visada megstu pazioplinet.
OOAK - ta pati unika kuo prastesnė/geresnė - eksperimentinis kūrinėlis, stiklioriaus pasipraktikavimas, mažiau išleista nei kataloginių. Bent jau man jos ne blogesnės, jei gražios
QUOTE(Gardi @ 2010 04 21, 22:15)
OOAK - ta pati unika kuo prastesnė/geresnė - eksperimentinis kūrinėlis, stiklioriaus pasipraktikavimas, mažiau išleista nei kataloginių. Bent jau man jos ne blogesnės, jei gražios
Aha Aciu uz paaiskinima
QUOTE(drugeliukaiten @ 2010 04 21, 22:23)
Ruti OOAK ir yra unika Gardi kaip is mano galvos viska susake Yra tikrai grazesniu uz kataloginius
Tai aciu uz paaiskinima bet kad OOAK yra unika as jau siek tiek nutuokiau... bet vat kodel unika dar ne trolis niekaip man nebuvo aisku na bet nieko, su jusu pagalba po kokiu metu ir as naujokes konsultuosiu
QUOTE(Ruti @ 2010 04 22, 00:06)
Tai aciu uz paaiskinima bet kad OOAK yra unika as jau siek tiek nutuokiau... bet vat kodel unika dar ne trolis niekaip man nebuvo aisku na bet nieko, su jusu pagalba po kokiu metu ir as naujokes konsultuosiu
Tai kad unika toks pat trolis Ir dar retas ir nepakartojamas, nes tokio pat niekas negaus
Na taip, tai, kad jos nekataloginės nieko nekeičia - jos patys tikriausi troliai
Pasicekavinau trolių konkurse FB. Kol kas daugiausia surinkusi viena iš praeito konkurso aršiausių misių. Nu labai reikia žmonėms dovanų
QUOTE(Song @ 2010 04 22, 00:50)
Pasicekavinau trolių konkurse FB. Kol kas daugiausia surinkusi viena iš praeito konkurso aršiausių misių. Nu labai reikia žmonėms dovanų
Labu. Na būtų galima antrą kartą ir nedalyvauti...ar bent dalyvauti kas kelintas konkursas
QUOTE(simre @ 2010 04 21, 21:36)
750 turi būt be nuolaidos, ar po -10% pritaikymo?
Labas rytas. Kadangi pirkau fantaziją su užsegimu - tiems netaikė iš vis nuolaidos, ir jiems keistai dave vieną čekį, po to ką papildomai pirkai - minusavo dešimt proc. ir buvo kitas čekis. Bet aš iš pradžių jau sakiau, kad be dėžės niekur neisiu, tai sako, sugalvosim kazką - ir bendroj sumoj davė man ją.