Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

http://www.beadsensa...-the-tiger.html

Kokia interesna. Ir gyva , kazin, tokia su iskilumais? Cia nauju prideta pirmuose psl.Visai tokiu simpatnu yra

Papildyta:
http://www.beadsensa...-armadillo.html

Grazus ir tas, bet vistiek dar ne tas doh.gif
Atsakyti
Ziuriu, dar yra tokiu, kurios dar neperverineja savo apyrankiu biggrin.gif

Pasakykit jus man, nesusipratelei, kas tie OOAK g.gif cia tos vadinamos unikos g.gif o tai kuom jos blogesnes arba geresnes uz tikrus trolius unsure.gif jauciu, nuskambejo taip, lyg buciau paklausus, kuom troliai geresni uz silver city karoliukus blush2.gif na bet jei mane supratot, tai gal kas nors man ta paslapti pasakys ax.gif nes gi bandziau ieskoti ebejuj sarvuociu ir visai galva susisuko wacko.gif
Papildyta:
QUOTE(danske @ 2010 04 21, 22:03)
Grazus ir tas, bet vistiek  dar ne tas doh.gif

a vo bigsmile.gif kas iesko, o kas randa doh.gif nors man irgi dar ne visai tas... bet jau kaina blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruti: 21 balandžio 2010 - 22:13
Taip taip jau apsisprendziau meksikietiska imsiu ir trejybe dera grazu thumbup.gif wub.gif

Vau koks rudas sarvuotis grazus jau noriu bet man sunku nepaciupinejus uzsisakyti ax.gif bet jis tiktu.

Juk raudonus burbulus galima paziuret musu pirminem puslapi kur visada megstu pazioplinet.

Atsakyti
OOAK - ta pati unika smile.gif kuo prastesnė/geresnė - eksperimentinis kūrinėlis, stiklioriaus pasipraktikavimas, mažiau išleista nei kataloginių. Bent jau man jos ne blogesnės, jei gražios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardi @ 2010 04 21, 22:15)
OOAK - ta pati unika smile.gif  kuo prastesnė/geresnė - eksperimentinis kūrinėlis, stiklioriaus pasipraktikavimas, mažiau išleista nei kataloginių. Bent jau man jos ne blogesnės, jei gražios smile.gif

Aha bigsmile.gif Aciu uz paaiskinima 4u.gif
Atsakyti
Ruti OOAK ir yra unika 4u.gif Gardi kaip is mano galvos viska susake 4u.gif biggrin.gif Yra tikrai grazesniu uz kataloginius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(drugeliukaiten @ 2010 04 21, 22:23)
Ruti OOAK ir yra unika 4u.gif  Gardi kaip is mano galvos viska susake 4u.gif  biggrin.gif  Yra tikrai grazesniu uz kataloginius 4u.gif

Tai aciu uz paaiskinima 4u.gif bet kad OOAK yra unika as jau siek tiek nutuokiau... bet vat kodel unika dar ne trolis niekaip man nebuvo aisku blush2.gif na bet nieko, su jusu pagalba po kokiu metu ir as naujokes konsultuosiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruti: 21 balandžio 2010 - 23:08
QUOTE(Ruti @ 2010 04 22, 00:06)
Tai aciu  uz paaiskinima  4u.gif bet kad OOAK yra unika as jau siek tiek nutuokiau... bet vat kodel unika dar ne trolis niekaip man nebuvo aisku  blush2.gif  na bet nieko, su jusu pagalba  po kokiu metu ir as naujokes konsultuosiu  biggrin.gif

Tai kad unika toks pat trolis g.gif Ir dar retas ir nepakartojamas, nes tokio pat niekas negaus mirksiukas.gif
Atsakyti
Na taip, tai, kad jos nekataloginės nieko nekeičia - jos patys tikriausi troliai biggrin.gif
Atsakyti
Pasicekavinau trolių konkurse FB. Kol kas daugiausia surinkusi viena iš praeito konkurso aršiausių misių. Nu labai reikia žmonėms dovanų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2010 04 22, 00:50)
Pasicekavinau trolių konkurse FB. Kol kas daugiausia surinkusi viena iš praeito konkurso aršiausių misių. Nu labai reikia žmonėms dovanų biggrin.gif

Labu. Na būtų galima antrą kartą ir nedalyvauti...ar bent dalyvauti kas kelintas konkursas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2010 04 21, 21:36)
750 turi būt be nuolaidos, ar po -10% pritaikymo?

Labas rytas. Kadangi pirkau fantaziją su užsegimu - tiems netaikė iš vis nuolaidos, ir jiems keistai dave vieną čekį, po to ką papildomai pirkai - minusavo dešimt proc. ir buvo kitas čekis. Bet aš iš pradžių jau sakiau, kad be dėžės niekur neisiu, tai sako, sugalvosim kazką - ir bendroj sumoj davė man ją.
Atsakyti