Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

QUOTE(Gardi @ 2010 04 21, 21:23)
Kurios dar liko - už kiek duoda raudoną dėžę? Juodą už 1000, jo? Bepročiai.

750. Kodėl lt puslapy nerandu raudonų burbulų?
Atsakyti
QUOTE(Gardi @ 2010 04 21, 22:23)
Kurios dar liko - už kiek duoda raudoną dėžę? Juodą už 1000, jo? Bepročiai.

Siandien gavau sms is FG, kad duoda dezele. Bet tai pamaciau, uz kiek pirkt reikia... susinervijau ir istryniau sms. Jie ka, visai isprotejo umn.gif Nu faina tai faina ta deze, bet ne taip labai, kad pirkciau karoliu is kart uz 1000.
Papildyta:
QUOTE(Dasha @ 2010 04 21, 22:26)

hmm o man rase, kad uz 1000 perkant g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 04 21, 21:27)
Siandien gavau sms is FG, kad duoda dezele. Bet tai pamaciau, uz kiek pirkt reikia... susinervijau ir istryniau sms. Jie ka, visai isprotejo  umn.gif Nu faina tai faina ta deze, bet ne taip labai, kad pirkciau karoliu is kart uz 1000.
Papildyta:

hmm o man rase, kad uz 1000 perkant  g.gif

Juodą duoda už 1000. Raudoną už 750. Bent aš taip gavau..
Atsakyti

Čia kad nuo trolligės greičiau gytum tongue.gif

QUOTE(Zmogiuke @ 2010 04 21, 22:27)
Siandien gavau sms is FG, kad duoda dezele. Bet tai pamaciau, uz kiek pirkt reikia... susinervijau ir istryniau sms. Jie ka, visai isprotejo  umn.gif Nu faina tai faina ta deze, bet ne taip labai, kad pirkciau karoliu is kart uz 1000.
Papildyta:

hmm o man rase, kad uz 1000 perkant  g.gif

Tai ten, kaip supratau, Mega. O FG dar labiau išprotėję. Nu bent leistų rinkti čekiukus, aš pvz negaliu iškart tiek paklot. O per trejetą mėn., susidarytų. Ai, nė velnio, mažiau daiktų namie mėtysis irnesakyk.gif
Atsakyti

Jie gi retirinti, o lt puslapy tik kataloginiai.
Atsakyti
QUOTE(Gardi @ 2010 04 21, 22:31)
Tai ten, kaip supratau, Mega. O FG dar labiau išprotėję. Nu bent leistų rinkti čekiukus, aš pvz negaliu iškart tiek paklot. O per trejetą mėn., susidarytų. Ai, nė velnio, mažiau daiktų namie mėtysis irnesakyk.gif

Gal ir gerai, kad neleidzia rinkt cekiuku, nes dar ziurek ir susigundyciau. O dabar mano pinigine labai dziugina aprimes alkis pirkt vis naujus karolius smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zmogiuke: 21 balandžio 2010 - 21:35
QUOTE(Dasha @ 2010 04 21, 22:29)
Juodą duoda už 1000. Raudoną už 750. Bent aš taip gavau..

750 turi būt be nuolaidos, ar po -10% pritaikymo?
Atsakyti
čia tas pats rudas gražuolis?
user posted image
http://trollbeadsgal...?context=latest
Atsakyti
Simre, as pamaniau kad gyva turi, tai ir paklausiau . sokoladine ir mano tokia nenupiepus.Storoka.

Erszebeth, gal paziurinesiu tuose USA psl. Ten daug unicu visokiu buna. Jei uzmatysiu , ikelsiu.
Papildyta:
Rita, kad gal ne toks. Tas irgi neblogas
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 04 21, 22:35)
Gal ir gerai, kad neleidzia rinkt cekiuku, nes dar ziurek ir susigundyciau. O dabar mano pinigine labai dziugina aprimes alkis pirkt vis naujus karolius smile.gif

Man buvo nukritęs ūpas, bet vėl pakilo, kad jį kur. Bet šį mėn. visus karolius suės mašinos draudimas verysad.gif, nors kaip dėčiau už 500 karolių. Visus norimus turėčiau.
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 04 21, 23:22)

Jurginės
topsecret.gif
Aga, bet iš kur tokius gaut?  unsure.gif
Net nežinau, ar tai retirintas karolis (neaišku, kada suretirintas), ar tai unika  unsure.gif Ybėjuje nesimato, googlis neduoda  verysad.gif

Unika cia nesvietisko grozio wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2010 04 21, 22:36)
750 turi būt be nuolaidos, ar po -10% pritaikymo?

Po pritaikymo,- skaičiuojasi tai, ką kasoj sumoki 4u.gif

Sveikos,

vėl namie po gastrolių biggrin.gif Bandysiu pasivyt, kad koja kojon su troliais spėčiau smile.gif

Dzaska, gražu, laukiam galutinio varianto 4u.gif Užsegimas- tik Meksikietiškas, gi prie trejybės kaip dera mirksiukas.gif

Atsakyti