Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

QUOTE(Dasha @ 2010 04 21, 22:04)
Ei nea... trolinės foto gi welcome wink.gif Taip ir buvo parašyta moderatorės. Turbūt fotkės bele netinka.

karsta.gif Galvojau, kad šita užkliuvo. Bet kitokių ir nebuvo, tik su troliais. Ir pupuliukių nebuvo nėkart.
Aš jau nežinia kiek naktų vis vėrioju apyrankes, vis rūšiuoju karoliukus... lotuliukas.gif
Atsakyti
Dasha, į sapnų temą - praėjusią naktį sapnavau, kažkurios prigąsdinta, kad visi mano karoliai, atsitrenkę į stalą kažką pjaustant, sudužo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2010 04 21, 22:02)
Pirmas karolis, kurį toj nuotraukoj pamačiau. Pasaka. Turbūt sapnuosis.
Ėėėė, kas per proga? Gal ir man priklauso?
Aha, šiandien pvz. mačiau žalius žiedus, vienas iš jų buvo turbūt tokio dydžio, kaip mano papūga. Nu gigantas riebus. Ir dar bent du mažesni buvo, bet skirtingo dydžio.

Kokia papuga bigsmile.gif

As negaliu nespoksot i ta derini su rudais sarvuociais. Jei jie ir gyvi tokie sokoladiniai, tai man reikia.Su kuo daugiau to sokolado
Atsakyti
Ei, na, ne visos naktim Megoj tycharina... Galima klaust, ką susapnavote? Man pasirodo vėl gi atgijo sapnai trolių, musėt susiję su aukšta temperatūra, nors kliedesiais to vadint nedrįsčiau. Nors vieną naktį matyt nuo gausaus arbatų kiekio ėmiau tinti, tai poer miegus nusisegiau apyrankę, nes net jaučiau kad veržia ir pabudau suspaudus ją delne biggrin.gif Va, kur  ištikimybė  biggrin.gif

Man vieną naktį apyrankė taip užspaudė ranką (gal kaip nors nepatogiai padėjus buvau g.gif ), kad pabudusi kurį laiką visai nejaučiau plaštakos, tai dabar visad stengiuos nusisegt prieš naktį, jei tik nepamirštu, o jei ir pamirštu, tai nusisegu vidury nakties. Nebemiegu su troliais schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2010 04 21, 22:00)
Jei taip negalima, vadinasi, reikia fotografuoti ant balto popieriaus lapo  cool.gif

Logiška, ir aš manau, kad visi fonai yra offtopikas, ir jų negalima schmoll.gif bigsmile.gif

Ei, na, ne visos naktim Megoj tycharina... Galima klaust, ką susapnavote?

Ne. O tai tu paklausi, o aš atsakysiu. O aš sapnavau, kaip mano senelis katiną moko sakyt eilėraštį, o tas katinas labai gerai mokinasi ir kartoja iš paskos, tai tada ką? biggrin.gif Baisus offtopikas.

QUOTE(Zmogiuke @ 2010 04 21, 22:05)
Kavos niekam nesiulysiu ir pati negersiu  pioneer.gif

Ir aš ne, nebent vticharia bigsmile.gif Ir į trolius vėpsodama bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(danske @ 2010 04 21, 22:08)
Kokia papuga bigsmile.gif

Šokoladinė. Nu tikrai didelė.
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2010 04 21, 22:06)
karsta.gif  Galvojau, kad šita užkliuvo. Bet kitokių ir nebuvo, tik su troliais. Ir pupuliukių nebuvo nėkart.

Nu va, aš tą ir sakyčiau, jei nebūtų draudžiama.

Labanakt sakyt irgi turbūt negalima? Nu gerai, sakysiu taip: einu, trolius persiversiu bigsmile.gif
Atsakyti
Negalima tai negalima biggrin.gif Tada saldziu sapnu... pasapnuokite savo apyrankiu papildyma wub.gif
Atsakyti

QUOTE(Enita @ 2010 04 21, 21:09)
Man vieną naktį apyrankė taip užspaudė ranką (gal kaip nors nepatogiai padėjus buvau g.gif ), kad pabudusi kurį laiką visai nejaučiau plaštakos, tai dabar visad stengiuos nusisegt prieš naktį, jei tik nepamirštu, o jei ir pamirštu, tai nusisegu vidury nakties. Nebemiegu su troliais schmoll.gif

Na aš paprstą išeitį radau, pervėrinėju apyrankę, tai ji pustuštė ir niekaip nespaudžia mirksiukas.gif Iš vis, vėl smagus tas laisvumas.. Sekanti bus ilgesnė apyrankė rolleyes.gif
Na einu ir aš sapnuot papildymo. Arba naujų kankolų.
Atsakyti

QUOTE(simre @ 2010 04 21, 22:02)

Ėėėė, kas per proga? Gal ir man priklauso?

Jurginės
topsecret.gif

QUOTE(danske @ 2010 04 21, 22:08)
As negaliu nespoksot i ta derini su rudais sarvuociais. Jei jie ir gyvi tokie sokoladiniai, tai man reikia.Su kuo daugiau to sokolado

Aga, bet iš kur tokius gaut? unsure.gif
Net nežinau, ar tai retirintas karolis (neaišku, kada suretirintas), ar tai unika unsure.gif Ybėjuje nesimato, googlis neduoda verysad.gif
Atsakyti
Kurios dar liko - už kiek duoda raudoną dėžę? Juodą už 1000, jo? Bepročiai.
Atsakyti
O va as irgi einu trolius persiverti. Pagal nidalaura, kad butu ruuuuzavai bigsmile.gif
Atsakyti