Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

QUOTE(Noa @ 2010 04 21, 21:20)
Be to, jos be pavadinimų, tai ką jomis galima žymėt??? dry.gif

Tai argi problema sugalvot tuos pavadinimus, ypač tau mirksiukas.gif Va nerandi kokiai nors proga tinkančio užvadinto karolio, imi prizmę ir pati pavadini pagal atitinkamą progą.
Atsakyti
QUOTE(nidalaura @ 2010 04 21, 21:19)
Noa, nu niekaip nedavaziuoju iki tavo rekomenduoto karoliuko... Ariu kaip arklys... O maga baisiai doh.gif  Ai, galvoju, jei mano, lauks irnesakyk.gif

Eeet, nauda iš tavęs biggrin.gif Gali ir nelaukt... Gi matei, po kiek ybėjuj už juos lupa - reiškia, paklausūs unsure.gif
Vat paimčiau iš piktumo, ne, greičiau iš godumo, ir pati nusipirkčiau, ir vaikščiočiau sau išdidi - mėluna- geltona apyrankė ir vienas rūūūžavas karolis bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Enita @ 2010 04 21, 21:23)
Tai argi problema sugalvot tuos pavadinimus, ypač tau mirksiukas.gif Va nerandi kokiai nors proga tinkančio užvadinto karolio, imi prizmę ir pati pavadini pagal atitinkamą progą.

Ai tai kad jos tokios bliednos, jas vadint nežinau kaip, nebent kokius gėrimus jomis koduot... Nu kokią salotinę, pvz., kaip rabarbarų kompotą, raudonas - kaip vyną. Pilkai gal tiktų koks benzinas ar tepalas, geltoną galima būtų interpretuot kaip pirmas vaiko sisiukas ne pro šalį. Nu alyvinis dar dar, sakyčiau, nenorėjau ant vienos apyrankės dviejų ametistų, kad nesusipeštų biggrin.gif O tų visų mėlynų-turkio- fantazija neneša unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 21 balandžio 2010 - 20:34
Kad nei nezinau kaip iki ten dasigaut. Siandien pasiskambinau, galvoju, paprasysiu atidet. Ji ne skyriuj buvo ir nesuprato apie koki karoli kalbu. Zodziu pasnekejom ir atsisveikinom. Ryt varau i Mega pasimust Senukuose del statybiniu prekiu su 30 procentu nuolaida. Jei liksiu gyva, rykliukus aplankysiu. Praeita karta kai apsipirkau, ju programa neveike, tai reik ceki ir cegeliukus pasiimt (del viso pikto visus renku).
Atsakyti
Aš manau prizmės skirtos pabaigt spalviškai išpildyt apyrankė, tipo fonas. Nelabai įisivaizduoju jas kaip pagrindinį akcentą mastau.gif TODĖL, kadangi jos neturi ryškios misijos - ir nenusipelnė pilnaverčių pavadinimų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dasha: 21 balandžio 2010 - 20:39
Dasha, neturincios ryskios misijos prizmes parduodamos rinkinukais smile.gif Pati maciau pas viena Ievos sodu pardaveja tokia prizmiu apyranke smile.gif Sakau, trolius man drauge parode praeita pavasari atrodo, bet kai uzmaciau tokiu ne mano (nesakysiu astriai, nes kiekvienas zmogus yra asmenybe su savo skoniu) apyrankiu (visokeriopai visai nederintu margu, arba prizmiu), tai net nesvarsciau apie isigijima.
Atsakyti
QUOTE(nidalaura @ 2010 04 21, 21:47)
Dasha, neturincios ryskios misijos prizmes parduodamos rinkinukais smile.gif

Taigi ir kiti stikliukai parduodami rinkiniais, kurie turi ryškias misijas. Va, sakytum, jas sveria, ir puskilis kainuoja 16 Lt mastau.gif

Ei, rimc, be misijos tai turėtų būt pigesnės biggrin.gif Gal mes neįžvelgiam jų didžios misijos, ar kaip čia mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 21 balandžio 2010 - 20:56
QUOTE(Noa @ 2010 04 21, 21:15)
Nes šiaip buity tai pasisakau griežtai neigiamai, nes nei kas čia šitoj temoj kada gėrė kavą, anei ką.

Visu pirma, ka reiskia "gerti kava"? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2010 04 21, 21:20)
Nepanašios nepanašios biggrin.gif Jos neblizga taip, kaip svarovskiai. Mat svarovskis yra deimanto imitacija, jo paskirtis yra blizgėti kuo aršiau, kuo aršiau blizga, tuo geresnis svarauckis biggrin.gif  O trolinės prizmės - tiesiog facetuotas stiklas, ir jos neturi paskirties ypatingai ten kaip blizgėti, o tik spalviškai ir fatūriškai papildyti. Jei nenušneku smile.gif

O visu antra, labai pritariu tokiam pasakymui - spalviskai ir fakturiskai papildyti. Tiesiog tiesiai i mano prizmiu supratimo desimtuka drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 04 21, 21:56)

Nu tipo, rašai ne "labas rytas, pupuliukės, kam rytinės kavutės" - ir įdedi kavos paveiksliuką. Ir nieko apie trolius. Tai čia toks ne į temą parašymas, čia negalima rašyt "pupuliukės", reikia sakyt griežtai "Labas rytas, gerbiami kaliegos, kas pernakt atsirado pas jus ant apyrankės?" rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 04 21, 21:56)

Nugis,gal čia turima aumeny kokia nuotrauka su kavos puodeliu g.gif Aš buvau kartą vienoje temoje "pasiūliusi kavos", ale bet ten buvo mano trolinė apyrankė su trolių puodeliu kavos... Jei taip negalima, vadinasi, reikia fotografuoti ant balto popieriaus lapo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 04 21, 16:15)
Rudas šarvuotis...

Pirmas karolis, kurį toj nuotraukoj pamačiau. Pasaka. Turbūt sapnuosis.

QUOTE(Erszebeth @ 2010 04 21, 16:20)
Įtariu, kad ta pačia proga dar Bitelė ir drugeliukas gaus  rolleyes.gif Gal ir dar kažkas, nesu tikra  biggrin.gif

Ėėėė, kas per proga? Gal ir man priklauso?

QUOTE(Noa @ 2010 04 21, 18:13)
:TU geriau į Megą nuvažiuok, ar bent į Akropolį - pamatysi, susimovę ir po kelis...
lotuliukas.gif 

Aha, šiandien pvz. mačiau žalius žiedus, vienas iš jų buvo turbūt tokio dydžio, kaip mano papūga. Nu gigantas riebus. Ir dar bent du mažesni buvo, bet skirtingo dydžio.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2010 04 21, 20:59)
Nu tipo, rašai ne "labas rytas, pupuliukės, kam rytinės kavutės" - ir įdedi kavos paveiksliuką. Ir nieko apie trolius. Tai čia toks ne į temą parašymas, čia negalima rašyt "pupuliukės", reikia sakyt griežtai "Labas rytas, gerbiami kaliegos, kas pernakt atsirado pas jus ant apyrankės?" rolleyes.gif

Ei, na, ne visos naktim Megoj tycharina... Galima klaust, ką susapnavote? Man pasirodo vėl gi atgijo sapnai trolių, musėt susiję su aukšta temperatūra, nors kliedesiais to vadint nedrįsčiau. Nors vieną naktį matyt nuo gausaus arbatų kiekio ėmiau tinti, tai poer miegus nusisegiau apyrankę, nes net jaučiau kad veržia ir pabudau suspaudus ją delne biggrin.gif Va, kur ištikimybė biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Laisvė @ 2010 04 21, 21:00)
Nugis,gal čia turima aumeny kokia nuotrauka su kavos puodeliu  g.gif  Aš buvau kartą vienoje temoje "pasiūliusi kavos", ale bet ten buvo mano trolinė apyrankė su trolių puodeliu kavos... Jei taip negalima, vadinasi, reikia fotografuoti ant balto popieriaus lapo  cool.gif

Ei nea... trolinės foto gi welcome wink.gif Taip ir buvo parašyta moderatorės. Turbūt fotkės bele netinka.
Atsakyti
aciuks.gif dekavoju uz atsakymus.
Kavos niekam nesiulysiu ir pati negersiu pioneer.gif
Atsakyti