Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

QUOTE(Dasha @ 2010 04 21, 20:29)
Nu va kaip gerai karsta.gif kai yra su kuo pasitarti, iš karto galvoj kitas vaizdas, ačiū

O kaip tau i kompanija rozine prizme? Ji man tokia neutrali... ir atrodo, deretu prie rozines dykumos. As bent jau ketinu ateityje savajai rozinei dykumai ta prizme i poras pirsti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 04 21, 20:46)
O kaip tau i kompanija rozine prizme? Ji man tokia neutrali... ir atrodo, deretu prie rozines dykumos. As bent jau ketinu ateityje savajai rozinei dykumai ta prizme i poras pirsti smile.gif

Va va, rožinė prizmė bigsmile.gif Rožinė spalva man kažkaip nelimpa, bet šita prizmė man atrodo tokia pilka, rusvai pilka su vos rausvu atspalviu. Pradžioje norėjusi pilkos prizmės, vis dažniau pagalvoju apie šią smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 04 21, 19:52)
Va va, rožinė prizmė  bigsmile.gif Rožinė spalva man kažkaip nelimpa, bet šita prizmė man atrodo tokia pilka, rusvai pilka su vos rausvu atspalviu. Pradžioje norėjusi pilkos prizmės, vis dažniau pagalvoju apie šią  smile.gif

Man iš pradžių prizmės buvo niekiniai karoliai - ta prasme visai nepatiko, bet kuo toliau žiūriu į kitas apyrankes - jos duoda tokio malonaus tono biggrin.gif
Atsakyti
Rasida, tada labai gerai. Pasimatymas tinka, gal ir gintarai tiks. Gintarai man dera su melsva ir su melyna. Siaip viena melsva ar melyna man ne spalva.
Deretu ir kokiais samanu, butelio zalumo. Bet tokiu nera daug.Keli akmenukai ir viskas

Bitele, apmaudu, kad yra taip, kaip yra. Is mano puses tai skamba, kaip pvz. pyp, ispyliau piena, diedo ner namie,kad butu kaltas, varau ka nors forume patvarkysiu. doh.gif
O tos uzgavenes man pacios ,kaip karoliukas, labai grazios.Tik gal daugiau turkio spalvos turincioj apyrankej tiktu
Godumas daro savo, as ta dzaspilita is to paties godumo uzmarinavau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 04 21, 20:46)

Tai kad ta rožinė prizmė kažkokia visai ne rožinė, o greičiau persikinė-abrikosinė (nors vyrai sako, kad tai ne spalva lotuliukas.gif ), nebet jūs čia apie rausvąją prizmę kalbat g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2010 04 21, 20:54)
Man iš pradžių prizmės buvo niekiniai karoliai - ta prasme visai nepatiko, bet kuo toliau žiūriu į kitas apyrankes - jos duoda tokio malonaus tono  biggrin.gif

Man ir dabar jie ne troliniai. Kitur grazu, bet sau neisivaizduoju
Atsakyti
Man prizme taip pat ne karolis cool.gif Gal del to, kad i swarovskio karoliukus panasios. Mano mylimi papuosalai guli dabar uzmirsti dezuteje, be Troliu apyrankes niekas nebeegzistuoja doh.gif
Atsakyti
Aš tai pabylosiu taip...

Pirmiausia, kai derinami tokie karoliukai, kaip prizmės ir dykumos, tai aš sau tyliu kuo tyliausiai... Nes jie labai skiriasi unsure.gif Viena dykuma gali tikt, o kita netikt, nors pavadinimas bus tokis pats. Žodžiu, reik vietoj žiūrėt mastau.gif

O apie moderatorių veiksmus šiuo atveju tai pasakysiu taip, kad pasisakyčiau, jei būtų galima biggrin.gif Nes šiaip buity tai pasisakau griežtai neigiamai, nes nei kas čia šitoj temoj kada gėrė kavą, anei ką. O kalbėt apie trolius ir nekalbėt apie kitką visai neišeina, nes troliai yra daugiau negu papuošalas, tai yra ryšys tarp žmogaus ir to viso kito... Ale kitose temelėse irgi tas pats dry.gif O aplamai jei jau ši tema - po padidinamu stiklu, tai galima būtų pričiupt tą ten, kur apie Ievos sodų parduotuvę reklamą visur copypastina, ir paprašyt apsimokėt...
Atsakyti
QUOTE(rasida @ 2010 04 21, 19:26)
Panašūs gintarai "Megoj":

Tiesa panasus gintarai megoj. Ir gautas ju papildymas. Kurias domina galit apsilankyti megoj bigsmile.gif
Atsakyti
Nu kaip čia jums tos prizmės ne karoliai g.gif Man tai visai tokie pat karoliai kaip ir kiti, vieną turiu ir dar minimum bent dvi ruošiuos turėt.
Atsakyti
Noa, nu niekaip nedavaziuoju iki tavo rekomenduoto karoliuko... Ariu kaip arklys... O maga baisiai doh.gif Ai, galvoju, jei mano, lauks irnesakyk.gif Labai noriu pakrantes turtu ir hortenzijos... Ir dar fantazijos ir saulutes prie jos... Nesveikstu niekaip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nidalaura @ 2010 04 21, 21:14)
Man prizme taip pat ne karolis cool.gif Gal del to, kad i swarovskio karoliukus panasios.

Nepanašios nepanašios biggrin.gif Jos neblizga taip, kaip svarovskiai. Mat svarovskis yra deimanto imitacija, jo paskirtis yra blizgėti kuo aršiau, kuo aršiau blizga, tuo geresnis svarauckis biggrin.gif O trolinės prizmės - tiesiog facetuotas stiklas, ir jos neturi paskirties ypatingai ten kaip blizgėti, o tik spalviškai ir fatūriškai papildyti. Jei nenušneku smile.gif

Man jos visai neblogos, bet realiai nei vienos neturiu blush2.gif Nežinau net kodėl. Šiaip sutinku, kad kiekvienas padorus žmogus turi turėt po kokią vieną antrą prizmę, tai yra mandagu, bet vat kaip gaunasi, net nepatogu biggrin.gif

Be to, jos be pavadinimų, tai ką jomis galima žymėt??? dry.gif
Atsakyti