Rasida, aciu. Eisiu pasidelioti. O gal bus jau siuntinukas iki ateinancio antradienio? Tada gal kokioj Megoj ar Akropoly susimatytumem, gal Drugeliuka prikabintume. Apsikeistume karoliukais ir tuo paciu gyvai paziuretume ka galima patobulinti maniskeje.
Dar noriu pasitikslinti. Jei, pirma karta rasydama, pasisveikinu, ir tada rasau apie trolius, jau blogai? Tik apie trolius ir tik apie juos.Bet juk viskas tik apie juos.Ir nuliovu auto neturejimas tik per juos,
QUOTE(danske @ 2010 04 21, 19:28)
Dar noriu pasitikslinti. Jei, pirma karta rasydama, pasisveikinu, ir tada rasau apie trolius, jau blogai? Tik apie trolius ir tik apie juos.Bet juk viskas tik apie juos.Ir nuliovu auto neturejimas tik per juos,
Aš įtariu, kad jeigu vien tik pasisveikinsi, tada blogai. O jeigu toje pačioje žinutėje kitas sakinys bus apie trolius, tada viskas ok
Patarkit, veriu neutralią subtilią apyrankę: tupi rožinė dykuma, trys žiedai, rožinis auksas, žydroji dykuma, viskas skirta sidabriukais (žiū aš viena iš nedaugelio mėgstu visus stiklus atskirti ), galvoju apie sidabro kalną, šviesesnę, jei rasčiau juodą gėlių mozaiką, labradoritą, sidabro pėdsaką, gal net pilką prizmę, ką pasiūlytumėt, kad būtų įdomiau?
Dar pažiūrėjau, gal ne pilką prizmę imti, o kokią tai levandos ar žalsvą?
QUOTE(Erszebeth @ 2010 04 21, 19:34)
Aš įtariu, kad jeigu vien tik pasisveikinsi, tada blogai. O jeigu toje pačioje žinutėje kitas sakinys bus apie trolius, tada viskas ok
O aš tai ta proga pasikaičiau forumo taisykles. Bet kadangi viena iš jų sako, kad negalima komentuoti moderatorių sprendimų, pasisakymų ir pan. čia forume - viešai, tai patylėsiu, nors labai knieti. Ta proga, net kitas "Stiliaus ir aprangos" temas pasiskaičiau. Tai tikrai nesuprantu, kokią išliekamąją vertę turi temos, kuriose dedamos daiktų: rūbų, rankinių nuotraukos ir vieninteliai komentarai būna tokie - man gražu ar man negražu
Kad jau manęs už pasisakymus ne į temą neišmestų pasakysiu tiek- skaitau apie danske bandymus prisijaukinti užgavėnes, ir net pradedu svarstyti, gal man jų nebereikia Bet tada prabyla godumas - juk jos pensininkės, gaila būtų. Be to, man jos gražios, tik va kad labai jau kompanijai įnoringos.
QUOTE(Dasha @ 2010 04 21, 19:54)
Patarkit, veriu neutralią subtilią apyrankę: tupi rožinė dykuma, trys žiedai, rožinis auksas, žydroji dykuma, viskas skirta sidabriukais (žiū aš viena iš nedaugelio mėgstu visus stiklus atskirti ), galvoju apie sidabro kalną, šviesesnę, jei rasčiau juodą gėlių mozaiką, labradoritą, sidabro pėdsaką, gal net pilką prizmę, ką pasiūlytumėt, kad būtų įdomiau?
Siūlyčiau auksinę olą.
QUOTE(Dasha @ 2010 04 21, 19:54)
Mozaiką gal vertėtų jamt ne juodą, o violetinę?
QUOTE(danske @ 2010 04 21, 19:28)
Rasida, aciu. Eisiu pasidelioti. O gal bus jau siuntinukas iki ateinancio antradienio? Tada gal kokioj Megoj ar Akropoly susimatytumem, gal Drugeliuka prikabintume. Apsikeistume karoliukais ir tuo paciu gyvai paziuretume ka galima patobulinti maniskeje.
Bet kokiu atveju galėsim skirti pasimatymą "Megoj"
Papildyta:
QUOTE(Erszebeth @ 2010 04 21, 20:17)
Ir aš taip pagalvojau, dar būtų gerai su rausvesniu blizgesiu.
QUOTE(Erszebeth @ 2010 04 21, 20:17)
ir mano tokia mintis buvo
Nu va kaip gerai kai yra su kuo pasitarti, iš karto galvoj kitas vaizdas, ačiū
QUOTE(Dasha @ 2010 04 21, 20:29)
Nu va kaip gerai kai yra su kuo pasitarti, iš karto galvoj kitas vaizdas, ačiū
Dar atkreipk dėmesį į fantazijos žiedą, jis gal apjungtų žydrąją ir rožinę dykumas.
QUOTE(rasida @ 2010 04 21, 19:34)
Dar atkreipk dėmesį į fantazijos žiedą, jis gal apjungtų žydrąją ir rožinę dykumas.
Mano žydroji turi rožinės. bet turėsiu omeny. Nors man tas fantazijos žiedas nelabai. Beje spanavau labai ryškų tamsų žiedą, einu paieškot.
Pasirodo panašus į violetinę gėlelę, tik maniškis dar tampsesnis buvo ir nebuvo švelniai violetinės. Vadinas, nesukurtas dar.