Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Rasida, aciu. Eisiu pasidelioti. O gal bus jau siuntinukas iki ateinancio antradienio? Tada gal kokioj Megoj ar Akropoly susimatytumem, gal Drugeliuka prikabintume. Apsikeistume karoliukais ir tuo paciu gyvai paziuretume ka galima patobulinti maniskeje.

Dar noriu pasitikslinti. Jei, pirma karta rasydama, pasisveikinu, ir tada rasau apie trolius, jau blogai? Tik apie trolius ir tik apie juos.Bet juk viskas tik apie juos.Ir nuliovu auto neturejimas tik per juos, doh.gif
Atsakyti
QUOTE(danske @ 2010 04 21, 19:28)
Dar noriu pasitikslinti. Jei, pirma karta rasydama, pasisveikinu, ir tada rasau apie trolius, jau blogai? Tik apie trolius ir tik apie juos.Bet juk viskas tik apie juos.Ir nuliovu auto neturejimas tik per juos, doh.gif

Aš įtariu, kad jeigu vien tik pasisveikinsi, tada blogai. O jeigu toje pačioje žinutėje kitas sakinys bus apie trolius, tada viskas ok rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos,

jei kurią sudomintų mano unikos - keisčiau į kitą man patinkantį karolį arba parduočiau.
va šitos

user posted image
Atsakyti
Patarkit, veriu neutralią subtilią apyrankę: tupi rožinė dykuma, trys žiedai, rožinis auksas, žydroji dykuma, viskas skirta sidabriukais (žiū aš viena iš nedaugelio mėgstu visus stiklus atskirti mastau.gif), galvoju apie sidabro kalną, šviesesnę, jei rasčiau juodą gėlių mozaiką, labradoritą, sidabro pėdsaką, gal net pilką prizmę, ką pasiūlytumėt, kad būtų įdomiau? unsure.gif

Dar pažiūrėjau, gal ne pilką prizmę imti, o kokią tai levandos ar žalsvą? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dasha: 21 balandžio 2010 - 18:55
QUOTE(Erszebeth @ 2010 04 21, 19:34)
Aš įtariu, kad jeigu vien tik pasisveikinsi, tada blogai. O jeigu toje pačioje žinutėje kitas sakinys bus apie trolius, tada viskas ok  rolleyes.gif

O aš tai ta proga pasikaičiau forumo taisykles. Bet kadangi viena iš jų sako, kad negalima komentuoti moderatorių sprendimų, pasisakymų ir pan. čia forume - viešai, tai patylėsiu, nors labai knieti. Ta proga, net kitas "Stiliaus ir aprangos" temas pasiskaičiau. Tai tikrai nesuprantu, kokią išliekamąją vertę turi temos, kuriose dedamos daiktų: rūbų, rankinių nuotraukos ir vieninteliai komentarai būna tokie - man gražu ar man negražu doh.gif
Kad jau manęs už pasisakymus ne į temą neišmestų pasakysiu tiek- skaitau apie danske bandymus prisijaukinti užgavėnes, ir net pradedu svarstyti, gal man jų nebereikia doh.gif Bet tada prabyla godumas - juk jos pensininkės, gaila būtų. Be to, man jos gražios, tik va kad labai jau kompanijai įnoringos. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2010 04 21, 19:54)
Patarkit, veriu neutralią subtilią apyrankę: tupi rožinė dykuma, trys žiedai, rožinis auksas, žydroji dykuma, viskas skirta sidabriukais (žiū aš viena iš nedaugelio mėgstu visus stiklus atskirti mastau.gif), galvoju apie sidabro kalną, šviesesnę, jei rasčiau juodą gėlių mozaiką, labradoritą, sidabro pėdsaką, gal net pilką prizmę, ką pasiūlytumėt, kad būtų įdomiau?  unsure.gif

Dar pažiūrėjau, gal ne pilką prizmę imti, o kokią tai levandos ar žalsvą?  g.gif

Siūlyčiau auksinę olą.
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2010 04 21, 19:54)
Patarkit, veriu neutralią subtilią apyrankę: tupi rožinė dykuma, trys žiedai, rožinis auksas, žydroji dykuma, viskas skirta sidabriukais (žiū aš viena iš nedaugelio mėgstu visus stiklus atskirti mastau.gif), galvoju apie sidabro kalną, šviesesnę, jei rasčiau juodą gėlių mozaiką, labradoritą, sidabro pėdsaką, gal net pilką prizmę, ką pasiūlytumėt, kad būtų įdomiau?  unsure.gif

Dar pažiūrėjau, gal ne pilką prizmę imti, o kokią tai levandos ar žalsvą?  g.gif

Mozaiką gal vertėtų jamt ne juodą, o violetinę? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(danske @ 2010 04 21, 19:28)
Rasida, aciu. Eisiu pasidelioti. O gal bus jau siuntinukas iki ateinancio antradienio? Tada gal kokioj Megoj ar Akropoly susimatytumem, gal Drugeliuka prikabintume. Apsikeistume karoliukais ir tuo paciu gyvai paziuretume ka galima patobulinti maniskeje.

Bet kokiu atveju galėsim skirti pasimatymą "Megoj" wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Erszebeth @ 2010 04 21, 20:17)
Mozaiką gal vertėtų jamt ne juodą, o violetinę?  unsure.gif

Ir aš taip pagalvojau, dar būtų gerai su rausvesniu blizgesiu.
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 04 21, 20:17)
Mozaiką gal vertėtų jamt ne juodą, o violetinę?  unsure.gif

drinks_cheers.gif ir mano tokia mintis buvo biggrin.gif
Atsakyti
Nu va kaip gerai karsta.gif kai yra su kuo pasitarti, iš karto galvoj kitas vaizdas, ačiū
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2010 04 21, 20:29)
Nu va kaip gerai karsta.gif kai yra su kuo pasitarti, iš karto galvoj kitas vaizdas, ačiū

Dar atkreipk dėmesį į fantazijos žiedą, jis gal apjungtų žydrąją ir rožinę dykumas.
Atsakyti
QUOTE(rasida @ 2010 04 21, 19:34)
Dar atkreipk dėmesį į fantazijos žiedą, jis gal apjungtų žydrąją ir rožinę dykumas.

Mano žydroji turi rožinės. bet turėsiu omeny. Nors man tas fantazijos žiedas nelabai. Beje spanavau labai ryškų tamsų žiedą, einu paieškot.
Pasirodo panašus į violetinę gėlelę, tik maniškis dar tampsesnis buvo ir nebuvo švelniai violetinės. Vadinas, nesukurtas dar.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dasha: 21 balandžio 2010 - 19:45