QUOTE(light blue @ 2010 04 21, 15:15)
Ar labai didelis spamas bus, jei aš pasakysiu eikit š...ti. Su jumis vienos bėdos. Perka saulutes, po kelis karolius ant karto
O blogas pvz užkrečiamas. Vakar vyras paklausė, kokiom nuliovom mašinom tos trolistės varinėja, jei nieko nebereik, viskas tik trolikams.
Jo, šitam skyrely tikrai vienos bėdos - dar kai vienas sau sergi, atrodo, nieko, bet kai įsismagini
Su kokia nuliova mašina?
Su beveik 10 metų primera, skiriamasis požymis - vietoj vieno rato - zapaskė
Bet užtai aš ją pirkau - ūūū, seniai tikrai - už savo pačios užsidirbtus pinigus, pati išsirinkau, pati nusipirkau, pati apsimokėjau, niekam nė ačiū. Ir dar senąją pati pardaviau
Ot
Nu kai pirkau, ji aišku buvo naujesnė, bet vis tiek seniai ne nuliova
QUOTE(erilukaha @ 2010 04 21, 16:07)
Paveikslo nepavydim, kas iš jo, ant apyrankės neužmausi, o saulutės - taip
QUOTE(wizija @ 2010 04 21, 16:13)
Na ka, prisidedu prie serganciu, po vakar savo posto net iki siandien pietu istraukiau, ale daba jau sedziu laiminga su apyranke, laukine kate ir laimes mazgu. Daba jau apsiziurejau tai mirtinai reikia juodu geliu mozaikos, deimantinio juodo ir milano, nu ir da biski proto prasvietimo, kad ryt nenubegciau ir ju nenusipirkciau
Nu vat - rado kur proto apšvietimo ieškot
Neee, ne čia ta vieta
Aš tai pasakysiu tau tiesiai - reikia, ir perki, nugis žmogus turi teisę į būtiniausius poreikius. O tie būtiniausi pas kiekvieną žmogų skirtingi
QUOTE(wizija @ 2010 04 21, 16:26)
Dar toks klausimas kaip nepatyrusiai iskilo, ar pardese po viena kiekvienos rusies turi karoliuku ar daugiau
O kaip pas ką, bet paprastai ką turi, tą ir rodo. Nes tie karoliai - rankų darbo, jie ir tuo pačiu pavadinimu kažkiek skiriasi, nėr visai vienodi... TU geriau į Megą nuvažiuok, ar bent į Akropolį - pamatysi, susimovę ir po kelis...
QUOTE(Ausriuxxx @ 2010 04 21, 17:05)
Kadangi nuo balandzio men siek tiek keitesi imoneje UAB "Ievos sodai" vadovai, buvo pertvarkytos pardavimo salygos internetineje parduotuveje. Todel nuo 04.19d. visu prekiu pristatymas Lietuvoje tapo nemokamas
Tai aišku, kaip kitaip su trollbeads.com konkuruotumėt, pas juos nuo caro maro nemokamas pristatymas