Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

QUOTE(light blue @ 2010 04 21, 18:30)
jetus, na ir priminet...mano irgi vardo diena tuoj bus  bigsmile.gif (bet ne tada, kaip drugelioko ir kitu, ne tosk mano vardas) ale as ta diena kirpyklon einu ir ten paklosiu vieno brangesnio trolio pinigus smile.gif bet galvos irgi reikia tvarkingos smile.gif bet...vardo diena svente  rolleyes.gif verta susimastyti  lotuliukas.gif
Papildyta:
DRUGELIUK, o tu sekmadieni apie puse dvyliktos Megoje nebuvai? biggrin.gif Man rodosi as i tavo vieta masina pastaciau. Taip juokas paeme, pamaniau trolis troliui vieta uzleidzia lotuliukas.gif

Kad lyg ir ne, dienu dabar nesuskaicioju biggrin.gif Jei masina melyna as, jei ne ne as 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasida @ 2010 04 21, 16:31)
Žiūriu Tavo apyrankę. Vistik gintarą įpirščiau užgavėnėms, ir numanau, kokį ("Megoj" čiupinėjau šiandien). Žalsvas nefritas keliautų pas uniką į kitą apyrankę, gal net ir čakra ten pat, ir tas kitas žalsvas. Mėginčiau apžiūrėti rudąją dykumą ir kailiniuotąjį, gal smėlio burbulus (kurie ir su unika draugautų, jei ką), rudai dėmėtą.

Bandau delioti . Rudoji dykuma kataloge labai raudona, net minciu apie ja neturejau.Gal ir gerai.
Kailiniutas taip. Jis man patiko ir buvo numatytas. Uzskaitau.
Rudai demeta salia voverytes ar salia silko? Kaip kontrastingus, bet turincius bendra tamsiai ruda?
Smelio burbulai, raso, kad jie dramblio kaulo spalvos. Su kuria unica tu juos matai?

Ir jei iskraustau cakra, tai apelsininis lieka sviesti kaip lempute vienas?

O tas gintaras matinis ar karamelinis? Mega mums pakeliui namo. Gal spesiu sustoti.
Atsakyti
QUOTE(danske @ 2010 04 21, 17:47)
Bandau delioti . Rudoji dykuma kataloge labai raudona, net minciu apie ja neturejau.Gal ir gerai.

Na tos dykumos kartais skiriasi viena nuo kitos, bet šiaip tai standartinė visai jokio raudonumo neturi schmoll.gif
Atsakyti
Noriu pasirodyti savo taupykle troliams blush2.gif ax.gif ir naujus 3 karoliukus pleksne, labradorita ir kaktusa. Tvyne dar ne ta apyranke mirksiukas.gif

Nz. dar koki uzsegima apsisprest pirkt , zinoma meksikietiskas yra retirinis bet man patinka ir dvispalvis ziedas g.gif g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2010 04 21, 17:44)
Kuris cia parduodamas?

Gaidys biggrin.gif Bando sugundyti, kad nusipirktum ir vištą su viščiuku, nes ir tuos pardavinėja biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(dzaska @ 2010 04 21, 18:01)
Noriu pasirodyti savo taupykle troliams  blush2.gif  ax.gif ir naujus 3 karoliukus pleksne, labradorita ir kaktusa.

Taupyklė pati kaip trolis lotuliukas.gif Labradoritas kaip čia buvęs thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dzaska @ 2010 04 21, 16:44)
Labuks visoms  4u.gif

Pagaliau pasivijau , na ir grozybiu priziurejau. Smagu kai atsinaujini.
Na as nutariau kiekviena diena mest i taupykle po 1 lt. kaip iseis..., poto savaime aisku begsiu trolintis  biggrin.gif

thumbup.gif
As metu i taupykle po 2 Lt, bet ne kiekviena diena. Nieko dar nesutaupiau doh.gif
Atsakyti
Laba diena mergaitės smile.gif

perkeltos buvote teisėtai, tačiau kiek supratau norėtumėte būti čia, nes jūsų tema daugiau informacinė nei tik plepalai.
todėl ir nereikėtų to pamiršti, nedėlioti šypseniukų, nesilabinti, "negerti kavos" ir t.t.

jei troliai, tai tik jie,ne daugiau

dėkite kuo daugiau informacijos, paveikslėlių, nuorodų ir t.t.

nes jei toliau "čiatinsitės" perkelsim be teisės grįžti wink.gif

aš draugiškai wink.gif jei kils nesklandumų, klauskite Vitulkos arba manęs wink.gif
Atsakyti
QUOTE(dzaska @ 2010 04 21, 18:01)
Nz. dar koki uzsegima apsisprest pirkt , zinoma meksikietiskas yra retirinis bet man patinka ir dvispalvis ziedas g.gif  g.gif

Reiškia reikia imt abu mirksiukas.gif

Na bet kaip labradoritas gražiai atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2010 04 21, 15:15)
Ar labai didelis spamas bus, jei aš pasakysiu eikit š...ti. Su jumis vienos bėdos. Perka saulutes, po kelis karolius ant karto doh.gif O blogas pvz užkrečiamas. Vakar vyras paklausė, kokiom nuliovom mašinom tos trolistės varinėja, jei nieko nebereik, viskas tik trolikams.

biggrin.gif Jo, šitam skyrely tikrai vienos bėdos - dar kai vienas sau sergi, atrodo, nieko, bet kai įsismagini biggrin.gif

Su kokia nuliova mašina? lotuliukas.gif Su beveik 10 metų primera, skiriamasis požymis - vietoj vieno rato - zapaskė biggrin.gif Bet užtai aš ją pirkau - ūūū, seniai tikrai - už savo pačios užsidirbtus pinigus, pati išsirinkau, pati nusipirkau, pati apsimokėjau, niekam nė ačiū. Ir dar senąją pati pardaviau biggrin.gif Ot rolleyes.gif Nu kai pirkau, ji aišku buvo naujesnė, bet vis tiek seniai ne nuliova lotuliukas.gif

QUOTE(erilukaha @ 2010 04 21, 16:07)
Ir dar pasakysiu... blush2.gif Papirkau ne tik saulute, o dar ir paveiksla,mamos dienos proga... vat  beee.gif  beee.gif  beee.gif

Paveikslo nepavydim, kas iš jo, ant apyrankės neužmausi, o saulutės - taip biggrin.gif

QUOTE(wizija @ 2010 04 21, 16:13)
Na ka, prisidedu prie serganciu, po vakar savo posto net iki siandien pietu istraukiau, ale daba jau sedziu laiminga su apyranke, laukine kate ir laimes mazgu. Daba jau apsiziurejau tai mirtinai reikia juodu geliu mozaikos, deimantinio juodo ir milano, nu ir da biski proto prasvietimo, kad ryt nenubegciau ir ju nenusipirkciau  doh.gif

Nu vat - rado kur proto apšvietimo ieškot doh.gif Neee, ne čia ta vieta bigsmile.gif Aš tai pasakysiu tau tiesiai - reikia, ir perki, nugis žmogus turi teisę į būtiniausius poreikius. O tie būtiniausi pas kiekvieną žmogų skirtingi blush2.gif

QUOTE(wizija @ 2010 04 21, 16:26)
Dar toks klausimas kaip nepatyrusiai iskilo, ar pardese po viena kiekvienos rusies turi karoliuku ar daugiau
O kaip pas ką, bet paprastai ką turi, tą ir rodo. Nes tie karoliai - rankų darbo, jie ir tuo pačiu pavadinimu kažkiek skiriasi, nėr visai vienodi... TU geriau į Megą nuvažiuok, ar bent į Akropolį - pamatysi, susimovę ir po kelis...

QUOTE(Ausriuxxx @ 2010 04 21, 17:05)
Kadangi nuo balandzio men siek tiek keitesi imoneje UAB "Ievos sodai" vadovai, buvo pertvarkytos pardavimo salygos internetineje parduotuveje. Todel nuo 04.19d. visu prekiu pristatymas Lietuvoje tapo nemokamas  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif Tai aišku, kaip kitaip su trollbeads.com konkuruotumėt, pas juos nuo caro maro nemokamas pristatymas lotuliukas.gif
Atsakyti
Mergaites, o kur dar, be cia http://www.trollbeadsus.com/index.aspx, galima padelioti apyranke? Cia dydziai karoliuku kokie tai keisti ir spalvos ne visos atitinka, naslaites baltame fone pvz nera...
Atsakyti
QUOTE(Bitelė @ 2010 04 21, 17:04)
Danske, Tavo rodytoji apyrankė mano akį ebay jau ne vieną dieną traukė. Bet vis tos muitinės bijojau, o draugų JAV neturiu. Va turbūt per tą mano baimę ir dar vienas nusižiūrėtas rinkinys kitus namus suras doh.gif Beje, gal žinote, kokį nors būdą, kaip padaryti, kad muitinė neprikibtų ax.gif

Dovana, dovana...
Atsakyti
Lyg takma g.gif
Atsakyti